195

чичо

преди 5 години

Крайно време е ,Румен Радев ,да разбере, че е президент на всички българи.

194

Анонимен

преди 5 години

До ХХКато искат реална стойност има застраховки! Но откъде акъл в зелочораповите? На тях им дай само да викат слушам!

193

fakt

преди 5 години

Зам.-министър Цветан Димитров: Шефът на БАБХ Дамян Илиев е взел еднолично решение за избиването на животни.Има голям психологически стрес у хората.

192

Тоз калъф

преди 5 години

Би ли си хапнал едно вретено отмесоти на заеазеноте животни?Голяма услуга ще си направи.

191

Първа стъпка

преди 5 години

Администрацията е близо половин милион.Като сложим членове на семейството-милион и половина.Готов купен електорат.Явно с избори нищо няма да се реши.Трябва някой диктатор да изрине ненужните чантаджии и да се почне на чисто.Полицаи и чиновници са три пъти повече на глава ***,отколкото в другите страни.

190

Анонимен

преди 5 години

До ххА една болна овца колко струва?

189

Зозо

преди 5 години

Тоя па кой го бръсне? Всички лостове били в ръцете на правителството :))) Хахахахааа, че в твои ръце ли да са бре смешкоооо :)))))))))))

188

Анонимен

преди 5 години

кои ще търси диверсантите, които умишлено внасят различни вируси в България ?

187

хх

преди 5 години

Днес гледам Порожанов и се хвали че ще се дават малко над 200 лв. за евтанизирано животно. Такива експерти като него нямат представа откъде се дои една овца. Един хубав овен колко струва? Една качествена овца колко струва? Колко време трябва за да се създаде едно качествено стадо?

186

X

преди 5 години

Какво плюете Радев? Нали заповедта за унищожението е от Бойко? Май лай. няните *** оплетоха конците? Съвсем се объркаха горкичките, че не знаят какво става! А бе ***, вашите господари заповядаха на Бойко, както за Южен поток, и сега е същото - презглава бързат да затрият и малкото, което е останало на народа!

185

Паисий

преди 5 години

Утре и заразените от някаква епидемия хора ще понат да протестират, че са под карантитна защото им се потъпкват гражданските права!

184

.

преди 5 години

президента си бае, геноцида си върви...

183

xy

преди 5 години

Баща ми беше ветеринарен лекар цял живот, дори работи 10 г. след като се пенсионира.През соц.времената всички животни вирусоносители - болни или не се евтаназираха.Но тогава летците си гледаха летенето, защото от ветеринарна медицина не разбираха, крадците като корнелия лежаха по затворите,политиците си гледаха политиката.А милицията пазеше заразените зони, докато ветеринарите си свършат работата.

182

Карла

преди 5 години

На 4.07 започва умъртвяването, а на 6.07 излизат резултатите от лаборатория във Франция! WTF?????

181

Анонимен

преди 5 години

А бе тоя плешив селянин повтаря всичко що казва Корни егати и селянина *** така цяла България те разбира селяче че си Президент на БКП_бсп ръководен от Корни и ген Решетников и от животновъдство взе да вдева и корни че и селяка и приглася пълна отврат е тоя

180

Професор

преди 5 години

Характерно за вируса е, че не може да издържа дълго време в околната среда, по устойчив е в по влажни места, но дори и там издръжливостта е неповече от 72 часа.Предаването му между животните става чрез инфекциозен аерозол или алиментарно, но се изисква много близък контакт между тях. Индиректното предаване не играе роля в епизоотологията на болестта. Защо тогава се унищожават толкова много здрави животни!?Ако утре започне заселване на района с бежанци ще разберем защо

179

Анонимен

преди 5 години

Властта е впрегнала цялата мощ на полицията и жандармерията с цел да разчисти района. Комунистите са изгонили баба ми с 4 те и деца от фамилната къща с полиция. ДНЕС става същото в Странджа защото ни управляват децата на тези които изгониха баба ми.

178

Анонимен

преди 5 години

"В България започна евтанизирането на животни по плана на Меркел и Борисов за новата буферна зона за върнатите мигранти...."budnaera/201802f/180401279.html

177

Анонимен

преди 5 години

Наистина разчистват района от жителите и това излезе в немски вестник,от устата на немски политик,никаква чу *** няма.Платили са на ББ 3 милиарда Евро и са му казали да пр ъдне,а той се нас ра.budnaera/201802f/180401279.html

176

Анонимен

преди 5 години

Не било президент, най-било втора госпожа лъжа.