71

Анонимен

преди 5 години

До "Комунистите лъжат": Хайде стига г'лупости. Ако става дума за л'ъжи, бат'ти Бойко никой не може да го надмине. Колко пъти разправя например как добре си охраняваме границата, води гости до оградата (където я има) и т.н. а съвсем наскоро призна колко хиляди емигранти сме пропуснали. А сърбите това го казваха отдавна - нали от България отиват на тяхната граница.На гербаджите им харесва да лепят етикети, но нека първо погледнат себе си.

70

мерки и теглилки

преди 5 години

Айде да не си ги мерим.Приватизаторът разпродаде всичко на безценица за вторични суровини.Ликвидаторите закриха селското стопанство с голям кеф.Сегашната мантра са обществени поръчки ,концесии и милиарди заеми.

69

Анонимен

преди 5 години

До гугълИмаше да бензина беше 20 стотинки едно кило салам от месо 1 лв това не е ли споделяне на ресурси или ти искаш съвсем без пари всичко, а някой да те опъне отзаде не искаш ли пита ли гугъла ?

68

Анонимен

преди 5 години

Българска работа гьотверени

67

150

преди 5 години

До Комунистите лъжатНа 4-ти км.има дежурни.

66

1

преди 5 години

До Комунистите лъжат,и най-много лъже,бойко-комуниста.

65

Анонимен

преди 5 години

Трябва най-после да се тури ред в държавата, демонократите ни докараха до под кривата круша и както е тръгнало скоро ще останем толкова народ, че да се събираме под сянката на таз круша.

64

ognyanz

преди 5 години

да се гласува за човека? И сега мнозинството гласува за човека - Бойко Методиев Борисов. А той се прегръща с Меркел, с Макрон, и електората вика "Ура". А си оставаме най-бедната държава в ЕС, и даже изоставаме от предпоследните.Мажоритарните избори не са решение. Не случайно са измислени политическите партии - партийният кандидат е проверен по някакви критерии (може и да са спорни, но критерии), а мажоритарният е продукт на медийна реклама. Малко хора го познават лично.

63

Анонимен

преди 5 години

При БСП и ДПС източиха язовира Изкър. Един купи и източи Кремиковци. Същия каза че газ ще прокара Русия под вода над вода дори и във въздуха. Редехмесе за вода с туби.1994-1995г

62

Анонимен

преди 5 години

Не се цени честността, състраданието, позитивността, доброто, ценят се парите, да знаеш как да напечелиш, да си хитър, да си "играч". После чудно ли е , че такива хора ни управляват и ни скубят естествено, какво ги интересува, че народа бил беден, важното е те да си напълнят джоба.

61

Анонимен

преди 5 години

Този човек се вози в градския транспрот, защото не може да шофира. Думатата почтеност изобщо не се връзва с Близнашки!

60

Анонимен

преди 5 години

Авторитарна власт и военно поожение само може да пребори тоталната мафиотщина и безчинства с лозунги за демокразия и гей-паради какво тябва да постигнем, мишките си лаят котката си краде.

59

Анонимен

преди 5 години

До 61 А кой ще бъде.

58

Комунистите лъжат

преди 5 години

А бе нали комунистите преди 3-4 дена твърдяха, че всички язовири ГЕРБ ги е изпразнил нарочно под санитарния минимум за да предизвика спиране на тока при служебното правителство на льотчика. И кво, това се оказа поредната опашата лъжа на червените. Те комунистите лъжата я имат за добро утро и не случайно прякора на *** е г-жа Лъжа.

57

1

преди 5 години

Да др.близнашки,президентската република е единствената алтернатива,България да се спаси от геноцида на герб.Няма да има бойко, физкултурника,корнелия,карадайъ,болен балевски джамийски,агент-иван,цецка-парторг,комсомолски-десито-плевналиев.

56

гугъл

преди 5 години

Комуна-доброволна общност на хора,живеещи заедно и споделящи общи идеи,интереси,собственост ,ресурси,власт,работа и доходи....Отговорете си сами имало ли е някога комунизъм.За комунисти да не говорим.

55

Тим

преди 5 години

Да не като едно време да има предприятия сега няма нищо при частника едно хале е завод неможе повече да построй

54

Анонимен

преди 5 години

Ккво му е лошото на авторатиризъма законите трябва да се спазват една каста еврожендъри като не може да ги приложи не са ни нужни, време е за военно положение таз армия за какво я раним. Врагът не винаги е външен, имаме нужда от разузнаване и здраве институции

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 40 Като не искате комунистите ,ами оправете го вие положението в държавата вие младите, амбициозните, можещите, знаещите -хайде да ви видим? Но като ви гледам никой не иска да работи нито в предприятията, нито на полето клечите по-голямата част по кафенетата и си приказвате, че за малко пари не се работи!Направете богата държавата за да вземате големи пари а не да ви лъжат разни хитреци по-прости от вас!

52

Тим

преди 5 години

Крайно време е да има смяна на системата тази видяхме че се изчерпила и остаряла трябва да има мажоритарни избори да се гласува за човека а не както сега за партиините листи и за незнайни кандидати затова и нещата не вървят пък толкова население в България 240 депутати много ми се виждат