31

11111

преди 5 години

Колко жалко, че без височайша разрешение и заповед министър Порожанов не обикаля българските избиратели. ЕЙ МИРОПОМАЗАНИ ХРАНТУТНИЦИ..НИЕ НАРОДА СМЕ ВАШИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ НИЕ ВИ ПЛАЩАМЕ СМЕТКИТЕ..НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ, ЧЕ ОТ КЪДЕ У ВАС СРАМ.АКО ГО ИМАХТЕ НЯМАШЕ ДА СТЕ ТАМ КЪДЕТО СТЕ. ПОЧЕРПЕТЕ ОТ ОПИТА НА ВОЖДА ВИ г-н ПОРОЖАНОВ НА ВРЕМЕТО КАТО ГЛ СЕКРЕТАР НА МВР БЕШЕ ПОСТОЯННОТО ПРИСЪСТВИЕ ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧКИ В ДЪРЖАВАТА..ТАКА СЕ ПРАВИ ИМИДЖ.

30

ПроСоТо

преди 5 години

вижте ЛУКАВИЯ на снимката!

29

ни са знай

преди 5 години

Този пък Порожанов,не се досеща сам какво да прави, та трябва някой друг да му нарежда.......СМЕТ.....

28

ПроСоТо

преди 5 години

сега каво става?..-Баба Пена с голям зор отгледала 50 добичета,но..НЕ,дайте да й ги "ефтанизираме"!..а мръвка ,мляко и вълна?...-"Нема страшно,че си ги внесем от Пустинята"..............................Това Е част от ГЕНОЦИДА,на който е подложен това древно,но уви ЗАСПАЛО племе-българското..

27

ПроСоТо

преди 5 години

ако се вярва на Захария,а аз нямам НИКАИКВО основание да не му вярвам,в "Записките" си той споменава,че в Делиормана заможните са имали стада от по няколкостонин хииляди глави овце и кози..Тия "от средня ръка"-по 5-6 хиляди.."Най-долнята ръка" люде са имали поне по 100-200 "глави"....По времето на "селянина от Правец" колко броеха овцете в България?..-Няколко милиона глави..Не знам точно,но всеки може да провери-има безпристрастна статистика..Е,НЕМАЛО ли е чумa по овцете тогава?!?!

26

Анонимен

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАЩо не станеш дописник на позитанци.Явно си навътре в нещата,но не си даваш сматка,че изобщо не ни интересуват,както и тъпия ти вожд.

25

Анонимен

преди 5 години

Мис бикини Борислава Йовчева кой набор е?

24

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Има и по-лошо... - Кутев призна, че на "Позитано" върлува СПИН... - уж Столетница, ама шавала...

23

а бе...

преди 5 години

...не го карайте човека да си цапа лачените обувки в кал и животинска мръсотия.Не виждате ли колко с брилянтинен , като кокона е. Нищо общо със селското стопанство.

22

Анонимен

преди 5 години

Няма чуми, няма холери.Борисов е най-голямото бедствие, което сполетя тая територия.

21

СуперБойко

преди 5 години

Бойко пак се намеси и оправи нещата.

20

Анонимен

преди 5 години

За какво ни е чумa като имаме Герб?

19

ПроСоТо

преди 5 години

тогава Бориссоф,наший генерал,ревна гороломно:-"Пэшо Порожанов,в твойта обиколка аз поверих имиджа,лъжата и себе дори!...Глей да ги залъжеш подобаващо..Така,както само ние умеем"...

18

Анонимен

преди 5 години

Просто герберско племе,все султана трябва му нареди да си върши работата, за какво си отглеждаме толкова некадърни и крадливи чиновници незнам.Държавата е на автопилот, но е известно, че вечно не става така и накрая следва шумна катастрофа.

17

Б.Б

преди 5 години

Заповядвам на всички които пишат тук глупости да си самоударат по два шамара

16

Анонимен

преди 5 години

Защо г-н Борисов не отиде. Спомняме си го като главен секретар на МВР присъстваше винаги на всеко произшествие с журналистки. Това с животните също е много голямо произшествие - съдбата и трудът на хилади хорица.

15

MaйMyнaтa

преди 5 години

Това звучи страшничко, не е като Борисов нареди...

14

Анонимен

преди 5 години

Добре, че в БаТман та да реши проблените на всички! Не знам само за какво плащаме огромни суми за заплати на всякакви министерства и учреждения! Напълно излишни са!

13

XA-XA-XA

преди 5 години

Боко двуличника е много загрижен за фермерите след като умори стотици животни опита се да убие кравата Пенка, сега е прaтил Порожанов и какво ще направи Порожанов след като ти не си със него да му заповядваш.

12

Запушил си ухото

преди 5 години

Вижте как самодоволно си е запушил ухото да не чува протестите. Даже му е смешно дето хората дето гледат животни няма с какво да се прехранват. Бойко евтаназира България малко по-малко всеки ден.