87

Анонимен

преди 5 години

САЩ трябва да бъдат нападнати и разбити на малки държавици за да спрат да тормозят света, дълг на всеки човек е да застане зад Путин и да гледаме краха на краваристан.

86

Анонимен

преди 5 години

Благодарим на г-н Путин задето ни освободи от таз дърта крава.

85

Анонимен

преди 5 години

Американците не знаят какво искат:Защо бил скрит и изтрит сървърът на Хилари? Защо бил разкрит сървърът на партията на Хилари?

84

Анонимен

преди 5 години

ФБР разследва Хилари заради скрития сървър, който не е хакнат от никого. Питаха се какви тайни има там и защо са изтрити. А ето, че останалите тайни не са изтрити и са разкрити пред обществото на избирателите, както е искало ФБР. Искат да спечелят чрез предизборни лъжи и крият сървърите и пощите си. Хилъри спечели изборите, както и Ал Гор, но системата им не ги избра за президенти.

83

Анонимен

преди 5 години

Кой каквото и да приказва като чуят хората Хилари Клинтън първото за което се сещат са Бил, Моника и другото което в този сайт се отбелязва със звездички. Медийната атака срещу настоящия президент е толкова агресивна че и най глупавите се досещат че е поръчкова

82

Анонимен

преди 5 години

Хилъри щеше дa вкара света във война със Иран и СК може би щяха да се намесят Китай и да избухне 3-та световна война. Масоните и богаташите се уплашиха Бил Гейтс пусна Уиндос-10 и той хакна изборите на Клинтъница масоните и богаташите не искат да живеят до края на живота си в един подземен бункер

81

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 78,едно е да вярваш, друго е да участваш в жертвоприношения!

80

Българин

преди 5 години

На САЩ вече никой не вярва.

79

Анонимен

преди 5 години

Четох до някъде и спрях.Алоооооу, ЦРУ!Нали сте най-великата шпионска организация на планетата?Делото със Скрипал е направо гениално измислено в сравнение с тия глупости.Нагледахме се на отровени с хим. вещества зони в Сирия, където Белите каски ходят без маски. Докога ще правите хората на и.диоти?

78

Ludoto Lenche

преди 5 години

. I da sa ia HAKNALI, HAK DA I E !!! Iskarali sa I na pokaz taenite ot "chestnata " I predizborna kampania ! Tazi ma_sha otdavna triabvashe da e v zatvora !!!

77

Анонимен

преди 5 години

До ivailoТръмп е с една година по-възрастен от баба Хилъри.

76

ivailo

преди 5 години

Баба Хилари как гледа злобно научавайки, че Тръмп я е победил...

75

Анонимен

преди 5 години

До 75 Защото живеем в 21 век и всеки може да вярва в каквото си иска.И в Русия има хора,които се кръстят на икони с образа на Путин, но това си е тяхна работа.

74

Анонимен

преди 5 години

Всички вируси, троянци, рууткити, фишинги и т.н. се създават от:* антивириусните лаборатории - за шпиониране, за купуване на продуктите им* от службите - за шпиониране Майкрософт пък шпинира с ъпдейтите които пуска, както и с вградените шпионски телеметрични функции, започвайки от 7-цата , и стигайки то изцяло шпионският продукт уин 10.ХР остава "най-чистият" до момента уиндоус

73

Анонимен

преди 5 години

Някой да обясни защо дъщерята на Хилъри - Челси Клинтън, носи синджирче с обърнат кръст, на голяма част от снимките си в интернет. А баронесата Филипине Ротшилд носи медалион със сатанистка глава на козел. Това нормално ли е ? Защо никъде не сте обърнали внимание на тези не-маловажни факти. Все пак е добре да знаем повече относно нестандартната вяра на въпросните субекти.

72

Анонимен

преди 5 години

не може да се отрече, че руските, нашите и китайските хакери са най-добрите хакери! )а пък по голям шпонин, който знае повече за вас и от интернет доставчика ви е ... естествено каспера ! )

71

мдаааааа

преди 5 години

До ЕС не вярва на Русия 64 То и ти самия не си вярваш на това , което пишеш , ама ..........

70

Анонимен

преди 5 години

DNES, издишате...Всеки вече вижда че сте медия платена от Сорос. Глобалистката ви пропагадна и защитата на масонските лъжи няма да ви донесат успех обаче. Вече живеем в ново време и старите феодали са скоро АУТ. В САЩ, Италия, Австрия, Полша, Чехия, Унгария, правителствата се сменят, дори в Германия Афд има вече 18%... Съветвам ви да усетите накъде духа вятъра, защото рискувате скоро никой вече да не ви чете, и да се превърнете в платена фейк медия.

69

фактоте са рзлични

преди 5 години

Реално Клинтън си спечели изборите - приблизително 66млн . гласуваха за нея срещу 63 млн. за Тръмп . Кой им е виновен , че им е сбъркана избирателната система ????

68

кукла

преди 5 години

Абе то изборите са си избори, един печели, другият губи. За предишните губещи президенти нямаше такъв вой. Сега просто ни дънят ушите с тая Хилари. Или англичаните с новичока. Сигурно сценаристите и в двата случая са едни и същи. СТилът и в двата случая е абсурден, ама натрапливо нахален. Май май семейство Клинтън имат дъщеря. Може тя да е следващия кандидат президент, сигурно е вече обучена. Млада е, има време да президенства.