41

Анонимен

преди 5 години

Как ? как ? Русия им нарушавала пространството ? В Румъния нямаше ли база на НАТО ? Какво съ правили партньорите им от НАТО нали им плащаме в проценти от ВБП за да ни пазят. ГЕЙ ПАРАДИ ЛИ ОРГАНИЗИРАТ В БАЗИТЕ докато ни нападат ? Искат да кажат че тези кравари само ни смучат парите и не служат за нищо ?

40

Анонимен

преди 5 години

Агресорите няма да спрат да се заяждат с цяла Европа. Най са велики с малките . Браво много сте велики :)) Защо не пратите един ковчегг да влезе пак в Турция или САЩ :) Цял живот смешнягиии. За това никога няма да имате уважението от никой.

39

Анонимен

преди 5 години

Какво е това заглавие*Румъния ревнаЧервени лaйняри!

38

до 46

преди 5 години

Е, защо да реве някой?!?Нали лидерът - вожд, при изсвирване от Ердоган, тича да му засвидетелства обичта си...Дори от партията му май нещо уреждаха под сурдинка Турция да ни "пази" небето.

37

Киро Скалата

преди 5 години

Те и турците редовно навлизат в нашето въздушно пространство, ама никой не реве?!

36

Анонимен

преди 5 години

Румъния ревна: Русия нарушава въздушното ни пространство!А руснаците им намигнаха - Румъния разполага бази против нас, вресе се в Украйна, организира "учения" със САЩ и НАТО, публикува войнствени закани срещу Русия, в стил Плевнелиев...Е, да бе мирно седяло, не би чудо видяло.А ако почне патакламата, която организират САЩ и НАТО, няма да реват, защото от тях ще остане само опушена дупка.

35

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Румънците да се поучат от турците... - сваляш един СУ 24, убиваш пилота му, убиваш и посланика... - и ставате приятели и търговски партньори... - а може да получиш и газопровод, като бонус...

34

Анонимен

преди 5 години

Тея па като северните макета, целиот свет техен. Самолетите им си хвърчат къде си искат.

33

Бонобо

преди 5 години

До НАТО ОТАНТурските каtили обикаляха района с два F-16 с надеждата да причакат руски шурмовaк, завръщащ се от акция. Разстреляха го подло, в гръб, без предупреждение. А Су-24 не е за въздушен бой, няма и радари за наблюдение на задната полусфера. Така, че лесно и подло! Но когато се появиха Су-35 да ескортират Су-24, маNафчетата не смееха да си покажат плъшите муцунки там!Да живее Русия и нейната славна авиация, флот и сухопътни войски!Тъпите румънещи кондукатори ще докарат някоя беля!

32

9788

преди 5 години

До Професор 30 Ееее нали Путин беше отдавна мъртъв , а този , който виждаме е негов двойник / не се знае кой подред / Или според обстоятелството - ту е жив , ту е мъртъв - важно е да се спазват опорните точки от Козяк !!!!

31

амиииии

преди 5 години

До Анонимен 28 Защото нямат свобода на избор и искат да се харесат на господарите си отвъд океана

30

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевДобър вечер селянино Василев. Въпроса е какво искаш, *** и европейска държава или бяла руска диктатура.агент Буда. УБО

29

Анонимен

преди 5 години

Между другото у'шанки , откриха шишето с новичока. Не е ясно дали руснаците са пили от него, но те са имунизирани защото са на боярищнкик всеки ден.

28

НАТО ОТАН

преди 5 години

Турция свали един Су и ги научи, редно е и Румъния да думне няколко руски щайги и ще се научат рашагите да си седят от другата страна на Волга където им е мястото.

27

Анонимен

преди 5 години

Наближават , наближават калните сибирски ботуши за трети път да "освободат" задунайската губернийка ...Да видим тоя път на колко парчета ще я цепат за последващото търгуване .

26

6

преди 5 години

Румъния има това пространство че плаче и какво стана

25

Професор

преди 5 години

Да се наложат мощни санкции на тази псевдо-държава русия. Диктаторът Путин да бъде съден на военен трибунал и да се пусне атомна бомба в Кремъл.

24

Анонимен

преди 5 години

Ревна тя, по доларов сигнал.

23

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо Румъния не купува "най-хубавите" *** бракми, а си купува щатски самолети?

22

Анонимен

преди 5 години

И къде точно става това влизане, карти няма ли , нещо така ?? На бас, че реват за Приднестровието. Фейк нюз.