9

Анонимен

преди 5 години

Ице, в Стара Загора помним баща ти като голям футболист и легенда, жив и здрав да е! Ама теб те запомнихме с други неща, срам!

8

фен

преди 5 години

Бях за Исландия - държава по-малка от Пловдив, където футбол на открито се играе един месец в годината. Сега стискам палци на Хърватска. От пантивека е готино, когато Давид надвива Голиат.

7

Поручик Ржевски

преди 5 години

Купувам си екип на квадратчета и викам за Хрватска!Браво на братчедите, гордея се с тях.Голям кеф е да ги гледам.Няма да е никак невероятно ако бият Франция, обратното също е вярно обаче.

6

Анонимен

преди 5 години

Мачът е непредвидим. И тия и тия ще се хвърлят като за последно.Хърватите ще играят в стил - "за родину за Сталину".

5

Анонимен

преди 5 години

то сърбите никой не ги обича на балканите, само край Вардаро от време на време им се обясняват в любоф

4

Анонимен

преди 5 години

Абе то франсетата и 2016 бяха сигурен фаворит на финала срещу Португалия, даже и автобус си бяха проготвили, ама ги отнесоха :) та и сега, Хърватите имат да си връщат от 1998 година, когато Франция ги победи с голяма доза съдийска подкрепа

3

Анонимен

преди 5 години

а Вили Вуцов немали и той да се изкаже от некъде :)

2

Анонимен

преди 5 години

Не знам какъв историк е Матанов, но трябва да му е известно че сърбите и хърватите се ненавиждат. Достатъчно е да се разходи до Загреб и да поговори с местните. Така че в Белград изобщо не им се радват. А кой ще победи - аз съм за Хърватия, макар че франсетата са силни, а и Дешан е голям тактик изучил всички италиански хватки в Ювентус навремето.

1

БАЙ ХОЙ

преди 5 години

Мачът ще е Хърватия срещу отбор от целия свят ! Във "Френския" *** има 23- *** играчи от 17 националности по произход!