92

Очаквано

преди 5 години

"Появиха се обаче 2-ва препани камъка: Единият е Путин, другият е изненадата Тръмп. До някъде Тръмп го вкараха в релсите, Путин обаче няма как да го спрат..."======================Aз мисля, че Путин е успешен не защото е откровена контра на ГП, а успява много внимателно, бавно и полека, да покаже и докаже на ГП чрез постъпките и действията си, че с него може и да не е перфектно, но без него този луд свят ще скочи в пропастта с главата надолу. В тази блобална катастрофа ще загине и самият ГП.

91

Анонимен

преди 5 години

До 91Като има тайно правителство, за какво има явно тогава. Направо тайното да застъпва...че то не е преставало да е на пост... )за какво ви дадоха "интернет", а ? я помисли хубаво! Т.е. ИИ от къде черпи "интеректа" си, а ? Я помисли хубаво... всичко дефакто е просто като фасул...

90

Анонимен

преди 5 години

Тайни правителства няма, има богати хора с влияние. На Питин му дърпат конците 100 човека незаконно забогатяли и той покрай тях. Ей това ти е тайното правителство.

89

Анонимен

преди 5 години

Като има тайно правителство, за какво има явно тогава. Направо тайното да застъпва.

88

Georgiev

преди 5 години

Руснаците сигурно вярват и в съществуването на Баба Яга. А дали е така?

87

Чиновник

преди 5 години

Не едно, а много тайни правителства управляват света

86

Анонимен

преди 5 години

Че това новина ли е? Естествено, че има тайно правителство и разбира се - не от днес.

85

цезар

преди 5 години

Ейиии аман от вас. Стига сте ми показвали това черно перде. Стига с тези бисквитки и вафли.Като показвате някой реклами направо на човек му се повръща. Аз търся в нета това което ме интересува и си плащам за това. А не да ми показвате гноясали пръсти и извадени черва. Телевизиите са малко по скромни от вас.

84

Анонимен

преди 5 години

85 БЕШЕ ДО 84 сега е вече 83

83

Анонимен

преди 5 години

Руснаците вярват: Тайно правителство управлява света!..То че управлява, управлява ... това и учениците в началните класове за това вече говорят. Ама то пък е толкова тайно ... че всички вече знаят за него! ) Там е работата, че част от тактикат е че то вече не е тайно, до такава степен са сигурне, че "връщане назад нема", че всички материали за "тях" сами си ги пускат в тубата и в сайтовете... )И между другото, големата тайна е, че то управлява ... "чрез вас" (ама не става въпрос за избори)

82

американците виновни

преди 5 години

Щом " братушките " казват така ,значи е " така " !Точка по въпроса !

81

Анонимен

преди 5 години

Ествствено че супер богатите движат нещата в света. Те не са под прожекторите и са неизвестни за огромна част от човечеството. Политиците са техни изпълнители. В противен случай не би трябвало да существува лява или дясна политика.

80

историк

преди 5 години

До до 77Германците избиха само 25 милиона руснаци , а Ленин и Сталин общо избиха над 30 милиона руски граждани чрез директни разстрели и бавна и мъчителна смърт в концлагерите ! Ленин е първият в света ,който създава концлагери за ликвидиране на опонентите от собствения си народ !

79

баба мара

преди 5 години

това го знаем откакто сьществува човечеството тези воини които избухват в различникраища на света са точно по рецептата да се намали населението и няколко умницида владеят световните ресурси наполеон за какво трьгна за москва 1939 германияреспективно круп и тисен трьгнаха кьм ссср и залежите сега какво правят а арабскиясвят продават им орьжие да се избият взаимно и някои да им гушне петролните кладенци

78

Анонимен

преди 5 години

Е да не би да е лъжа? Както искат да ни внушат масонските драскачи...

77

Анонимен

преди 5 години

До руснаците мазохистиНие не сме по-различни от руснаците ! Ние пък издигаме паметници на окупаторите си , на всяка крачка има паметник на руския войн ! Не случайно сме бедни дори в ЕС защото не знаем кое е в наш интерес !

76

Анонимен

преди 5 години

Как мислите възниква ЕС и глобализацията ? Това да не са случайни събития ? Всичко е организирано и планувано с години на тайни срещи. Ако не сте чували за това си е ваш проблем. За пръв път думата Евро е спомената като възможно име за европейска валута през 50те години на тайни срещи между банкери и индустриалци. Знае ли някой за това или я чухте за първи път като падна комунизма ? Нещата се решават в тъмни кабинети зад всякакви погледи, а не от актьори като Бойко или Макрон.

75

руснаците мазохисти

преди 5 години

Това е единствената нация в света ,която издига в култ диктаторите си и им прави паметници ! Ленин и Сталин избиха над 30 милиона руснаци ! Не случайно са бедни дори при наличието на тези огромни природни богатства ! Просто не мислят ,не знаят кое е изгодно за тях , не знаят как да постигнат благоденствие с тези природни богатства !

74

ДО РУСОФОБИТЕ НЕБЪЛГ

преди 5 години

КАКЪВ ПУТИН БЪЛНУВАТЕ КОГАТО БЕРЛ ЛАЗАР ДИКТУВА НЕЩАТА В РОССИЯ!!!!ТОЙ Е ЧАС ОТ СВЕТОВНИЯ ЕЛИТ КОЙТО КОНТРОЛИРА ТЕРИТОРИИТЕ НАРИЧАНИ ДЪРЖАВИ!!!!

73

Калеко Алеко

преди 5 години

Прави са ***, има едно тайно Кремълско общество, което още от падането на царизма в Мадър Раша се е обособило, като държава в държавата. Членовете на това общество са превърнали държава с територия 1/6 от световната суша, в бащиния. Смучат си доларите и еврата от бензиноколонката и ги трупат в офшорките си, а за крепостното селячество остават самагончика, бояришника и честта да защитава Родину от Врагът гойто дебне пред портата !!!