40

Fortis

преди 5 години

Да говорят с Илон Мъск. И той завалията търси за Марс, а не може да намери кой да му сглобява Модел 3. С подводниците от 2 дни вече надобрява, ама и да не стане ще търси къде да пробутва парти-огнехвъргачките. Та ако направят джойн-Венчър може нещо да се получи. :-)

39

Анонимен

преди 5 години

А за работа в земеделието търсят ли?

38

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 5 години

ха ха ха търсели!!!!изпуснали питомното ,сега гонят дивото!!

37

Ивчо

преди 5 години

Тази държава и без война изчезва. Кофти народ, това е истината.

36

Мене

преди 5 години

Умирам от кеф. Нека реват. Така се пада на всеки, който вади душата на хората за без пари. От там възникна и понятието "работещи бедни". Срам за срамотите. Закривай!

35

Анонимен

преди 5 години

Е как така? Нали според нашия мъдър Вожд овчари трябваха на тая държава?

34

До 12-ти

преди 5 години

Може би трябва да уточним все пак, че автокъщите не са част от автомобилният бизнес! И още нещо - липсват работници. Ако говорим за хора, които трябва да работят по проекти ( с гарантирано финансиране) такива има, но няма да бачкат при съмнителна ликвидност.P.S.Бабата на първи етаж и тя все прави разни проджекти за едни минзухари, но що ли все не се хващат?

33

мен

преди 5 години

До з аз съм съгласен и те трябва да преживяват но понеж повечето са *** не ги третират като човешки същества понякога и държавата не ги пази а профсъюзи там изобщо не стъпват жена ми работи 1 месец нямат право и да се разболяват.Баща ми се пенсионира в Марица изток а беше с МТУ

32

ГГ

преди 5 години

До 12Е как няма, как във секторите където плащат добре има ? Аз съм завършил Икономика и работя системен администратор, защо ли ? Ами в момента взимам чисто 4к, започнах на 2, а когато си търсих работа с дипломата, повече от 1200 не ми предложиха стартово, а искат и англиийски, ако може и втори.

31

Анонимен

преди 5 години

преди години:- тръгвай си, за твоето място чакат още 10 човека на врататаДнес:- няма хора, никой не иска да идва, няма кадри.Алчност господа бизнесмени, алчност.

30

Анонимен

преди 5 години

Района е гъсто населен ! Работните места ,ще бъдат заети бързичко!

29

а?

преди 5 години

До Анонимен30Що?Евентуално корнелия или някой друг като спечели, колко работни места обещава да отвори?

28

Анонимен

преди 5 години

То след още 4 години управление на ГЕРБ може и да няма 45 000 в България!

27

КНДР

преди 5 години

До СтаврюМного съм трогнат, че си пишеш с такива като мен, тъ.пако.Въобще не ми пука какво си забравил и какво не, не ми се обяснявай сополче.Кой те знае къде бършиш старчески ***.ове и живееш с още двама *** в смърдяща боксониера в турския квартал. Иначе все сте вицепрезиденти в БМВ тука по форумите.издухан не.щастник си ти. Доста такива познавам.

26

Смешник

преди 5 години

Уважаема журналистко , чети си материала преди да го побликуваш . Виж си заглавието и първото изречение с което почваш статията. Като цяло по темата защо хората бягат и не остават в бг менда стоянова знае. След като се изказа като икономист за бездимните цигари значи трябва да знае ,че най ценния ресурс за една държава са хората.

25

един

преди 5 години

До Анонимен24И?останалите не трябва да ядем и да *** ли?Има и държави с 1.5 милиона население.Какъв ти е проблемът?

24

з

преди 5 години

До менТрябва да има и работа за хора, които броят до 30 и познават цветовете.Очевидно не всички в Бг стават за главни инженери на марица изток.

23

Анонимен

преди 5 години

Точно толкова живеят в Столипиново и Факултето! Успех на бизнеса!

22

Анонимен

преди 5 години

България намалява средно с 50 000 души на година , след 4 години територията ще е на минус 200 000 :)

21

мен

преди 5 години

В Сливен има поне 2 фабрики за авто инсталации преместиха ги от Мароко ръ4ен труд минимално заплащане. Критериите за повечето кадри са да могат да броят поне до 30 и да познават цветовете и това влиза може би в тия 45,000. До нас е и Марица изток те нямат проблем с кадрите. А иначе ще обучат младежи но трябва да ги мотивират и със заплатите .щом баи Тодор успя да обучи и те ще успеят