115

П.Петров

преди 5 години

До ПроСоТоКажете ми какво прави морално мъжете да се пекат само с долнище, а за жените да не е морално да се пекат само с долнище ?

114

Анонимен

преди 5 години

Само и единствено човекът има чувство за срам и свян.

113

Анонимен

преди 5 години

Водещата си личи , че е също есхибиционистка.

112

Така е

преди 5 години

Такива кардинални проблеми при соца нямаше.Нудистите бяха заградени и имаше повече свобода във всичко. А сега в НС се чудят с какви глупости да се занимават , за да оправдаят " кървавите" *** , дето получават. Така де . И тяната не е лесна. След палатките , шума , дойде ред и на нудистите.Прави се всичко възможно да се пречи на демокрацията.

111

ПроСоТо

преди 5 години

не ме притесняват "минусите"..-Има "наемници",на които плащат да "освиркват" неудобните им коментари..Но за последно,защото просто не си заслужава:-Ето нещо МНОГО ГРУБО и нелицеприятно,но то БИ ТРЯБВАЛО да включи "камбаната" за тия,коиго още се колебаят:..Та:...-Общопроието е ОТ КРАЙ ВРЕМЕ човек да ака и пика на ОПРЕДЕЛЕНИТЕ ЗА ТОВА МЕСТА...Наричат ги "тоалетни"..Е,какво ще стане,ако се пръкнат "хора",които НЕ СЕ съобразяват с това?!..та помислете за реда и нормите на обществото!

110

ПроСоТо

преди 5 години

можеш да натискаш "палец надолу" колкото си искаш.Но ИСТИНАИТА е че ви подлъгаха много яко и вместо истинска свобода,ви натресоха..РАЗЮЗДАНОСТ!И темата с нудистите е просто частен случай...Правилото в цялата държава е :-РАЗЮЗДАНОСТ!!!Да не сме ОБЩНОСТ,а.....развързани кучета..После "комунизъма" ви бил виновен....абе какво да ви разправям?!...-Разбира ли *** от кладенчова вода?

109

ПроСоТо

преди 5 години

вижте какво,"философи":..-НЕ БЪРКАЙТЕ понятието "естетика",което е много относително всъщност,със РЕДА И ПРАВИЛАТА В ОБЩЕСТВОТО!!!!!Силно се надявам че сред четящите тук има хора,които са живяли,или живеят в УРЕДЕНИ държави.Със сигурност те ще знаят какво е РЕД и какво-"АЛАНКЪР",В КОЙТО ВСЕКИ СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА....Безнаказано..

108

П.Петров

преди 5 години

Няма какво да се сърдите на Историка! Прав е! Че голата истината не ви харесва, е съвсем друг въпрос!Заради това "ударно" огражданяване, селският морал и манталитет са станали норма в градовете! Мазната чалга, селския тарикатлък в стил Андрешко, Бай ***, Хитър Петър, какво щели да кажат другите, *** на улицата и т.н. Имаме селско общество, сковано от неинформираност, невежество и предразсъдъци, а ни трябва ГРАЖДАНСКО - обективно, разсъждаващо, мислещо, прогресивно.

107

ПроСоТо

преди 5 години

като "амбреажите"-НИКОЙ НЕ им пречи да си мърсуват на воля по лагъмите,но не,тия требе да прават "прайдове" и да ТОРМОЗЯТ ОСТАНАЛИТЕ,които нямат техните..."забежки"..

106

ПроСоТо

преди 5 години

наричат из-гзцата "нудизъм",но всъщност това си е чиста проба ЕКСХИБИЦИОНИЗЪМ!!!!!!Защо?..-Ами защото тия могат да се пекат голи колкото си искат,но НО НА МЕСТА,където е прието да си със бански,просто НЯМАТ МЯСТО!!!!!!Но те се бутата точно по такива места-ТА ДА ГИ ВИДЯТ ВСИЧКИ...За това НЕ Е "нудизъм",а ЧИСТ ЕКСХИБИЦИОНИЗЪМ!!!!!!!!!..БОЛЕСТНО СЪСТОЯНИЕ!!!!!

105

поручик Ржевский

преди 5 години

До ееф И аз нямам нищо против да срещна президентката на Хърватия, красавицата Колинда на нуди плажа, веднага ще вдигна пилона!

104

Д-р Хаус

преди 5 години

До АнонименДа се пече бабата, какво те засяга тебе. Всички ще остареем и малкото дете също, утре ще е такава баба! Това е философията на живота. Но тая баба дето се пече там, е много по-свободна духом, от нашите бабички с черните дрехи и забрадки по селата, дето блъска с мотиката в двора, без да знае защо и без да има смисъл!

103

ееф

преди 5 години

абе не е лошо нудизма!примерно путин и тереза меи да се срещнат на нуди плажа да оправят отношенията!! или примерно сега повреме на европредседателството ни и по въпроса за западните балкани да се бяха състояли срещите на нуди плаж!! колко по- добри резултати щеше а има!!

102

Историк

преди 5 години

До П.Петров, Г-н Петров, тия селските псевдоморалисти които и понятие си нямат от Микилнджело и т.н., просто не могат да ви разберат! Липсата на обща култура и просветеност е повсеместна в България и това не се отнася само за младите поколения. Българите са задръстени селяци, ударно направени на граждани от соц-държавата преди 60-70 години. За 1-2 поколения, манталитета не се сменя, селякът си остава ***, нищо че говори по айфон и кара джип и си смята за много "енетелегентен".

101

Анонимен

преди 5 години

Има си нудистки плажове или поне имаше навремето. Сега ако няма, да им направят и да си ходят там. Нека по-младите да не се заблуждават с думата "гол-гола на плажа", защото има хора на всякаква възраст, които се пекат голи. Можете да си представите някоя баба или дядо на 80 години надупени към слънцето, което често се случва по тези плажове.

100

Дедо Матейко

преди 5 години

До Дедо ВичДедо Вич, като ти щръкне патлка, обръщаш се по корем, докато ти спадне или се обръщаш къвм бабичката си, и тя ти удря едно ръчно охлабване.

99

П.Петров

преди 5 години

На селските моралисти препоръчвам да погледнат статуята "Давид" на Микеланджело, можв и "Афродита"/"Венера" от Милос и да коментират кое е "грозното", "пошлото" и "порнографското" в тях,За сравнение да погледнат и "тулен" в цял бански.Готов съм да поспорим къде е моралът и кое е по-морално, голата красота или облечената лакомия и леност.

98

Анонимен

преди 5 години

Не! Да не се забранява голотата! Да не сме близкия изток мамака му?! То така започва, айде първо да няма голи на плажа, после ай покрийте се с чаршафи! Голотата е нормално човешко състояние, свиквайте вече.

97

Дедо Вич

преди 5 години

Добре де като ида гол на плажа т тези ми ти мацки и като ми щръкне чурката като им видя голотиите и няма къде да се скрия я ми кажете как ще излежда това в очите на децата?

96

Минувач

преди 5 години

До АнонименТи си селски псевдоморалист, типичен хомо булгарикус простакус максимус! Имало възрастни, с тъща си ли ходиш на плаж бе! Имало деца, сакън да не видят пу-тката на някоя леличка или хуището на някой чичко!