36

Анонимен

преди 5 години

От Сан Франциско съобщават за солиден чувал с екскременти с тегло 10 кг., който някой е изхвърлил на улицата. Подозират се бездомниците или жителите с изключена канализация - такива в града са хиляди. Коментара на градските власти: "Купчини екскременти на улицата стават обичайно нещо, но тук имаме не съвсем типичен обем".

35

Вито

преди 5 години

Русия има много оръжия но тя знае къде да си ги навре. Освен да дрънка оръжие на празен стомах Русия друго не може да направи.

34

DO 30

преди 5 години

Сам ли си сложи 1 на коментара ?

33

Анонимен

преди 5 години

Цялото НАТО не може да се противопостави военно на Русия.

32

Анонимен

преди 5 години

До Членска карта 7България.

31

Членска карта №7

преди 5 години

Дайте определение за васален протекторат! Или просто ви искате да будете интересен!

30

Демократ

преди 5 години

Русия винаги е водила имперска политика и са ни вкарали в две войни. Още през 19 век започват имперска военна агресия на балканите и на 3ти март 1878 със Сан-Стефанския договор се опитват да създадат мини-славянска империя на балканите. За щастие нашите приятели англосаксонците се намесват и така се стига до Берлинския конгрес където осуетяват имперските планове на Русия иначе сега щяхме да бъдем като Крим - да мизерстваме като руснаците и да теглим под ботуша на Кремъл.

29

Анонимен

преди 5 години

А в такъв случай какво прави в НАТО васален протекторат като България?

28

Членска карта №7

преди 5 години

До 24Как пък са ти пропуснали корена, твар ума и красива...

27

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е прав, че ги нас.ра тези мишки. Досега явно всеки скатава и чака американците да му пазят дупарата. Не че те сами не са се поставили в това положение като искат да са на всяка манджа меродия.Аз приемам това, че Дони се разписка като сигнал за бъдеща война с някого...сещаме се кой. Неговите шефчета от оръжейното лоби пак ще захлебят доволно.

26

хаде

преди 5 години

е що не каже Тръмп кой го застрашава че се въоръжава толко много и кой му е врагът. и колко е ефективно НАТО срещу тоз враг? и ако започне да дрънка глупотевини за международният тероризъм Асад и Путин/Русия и Ким чен Ун му се изсмейте и му кажете - вие Американците с евреиски акъл зад гърбът си принудихте тези хора да се организират и да се защитават а що се отнася до тероризма който финансирахте и спомогнахте да се развие в близкият изток то срещу него няма как да действате със самолети

25

Анонимен

преди 5 години

Щом сте сувернни защо искате НАТО да ви пази, НАТО е точно борса за сигурност ще си увеличите разходитес 2% и ще си купите оръжия от САЩ.

24

до 23

преди 5 години

:) еми да му мисли сибирската империя тогава през 2050 . Понеже Китай имат население , но им трябва земя . А сибисрската империйка е наблизо , съсед, и има какво да предложи :))

23

Анонимен

преди 5 години

Дане би пъдарчето да е зело да икономисва пъдар като си такъв икономист научи и мен

22

до 16

преди 5 години

Еми руските кални ботуши на всеки 60-тина година минават през задунайската губерния да я освободят от нещо . При първото освобождение нацепиха губернийката като баница за да я търгуват наляво и надясно . На колко парчета бяха - 5, 6 ?При второто освобождение наложиха диктатурата на пролетарята и изтрепаха де що имало образован човек. И до ден днешен селянията и прилетарята дикатурстват в губернията.Да видим след третото освобождение какво ще стане.

21

Анонимен

преди 5 години

Година 2050 Китай- 4.2 трлн. САЩ 3 трлн. военни разходи.

20

Анонимен

преди 5 години

Гладните ми за пари хора дано се наядете да ви храним умници неземни такива като вас де се въртите из офисите да служители неземни гладен ли си семержиев яж да ти приседне и ти и христофор иванов целия град ловеч знае кои сте яжте

19

Armagedon

преди 5 години

До баба мараИ аз така , ама никой не ни чува.

18

ognyanz

преди 5 години

САЩ поне в близко бъдеще ще останат най-големия производител и износител на оръжие. От това е ясно, ако страните от ЕС увеличат военните си разходи, чия икономика ще стимулират. Както винаги досега Тръмп действа като бизнесмен.

17

до 12

преди 5 години

:) това звучи като петилетките къд постоянно изпреварвахме загниващия капитализъм :) Китай със застаряващото си население , по едно дете , и държавна икономика ще стигне ... Албания по футбол 2035 г.