28

до Циника

преди 5 години

В Германистан отиват два вида ислямисти, едните спят със кози другите се взривяват някъде, ти от кои си ?

27

Анонимен

преди 5 години

Браво на Путин

26

Анонимен

преди 5 години

Германия има 250 милиарда излишък за предната година. Само за няколко години с такова производство и такива пари, такава армия ще направи ...чее се разходи пак до червения площад :))) Само че този път не съм сигурен, че САЩ ще помагат на ушанкитее

25

Анонимен

преди 5 години

Тръмп не си пада по бабички, виж Макрон е друга работа. И Боко.

24

баба мара

преди 5 години

германия да изгони ам бази от територията си от 1945 г са там и са заплаха заевропа русия как се изтегли след 1989 а сащ останаха и разширяват нато околорусия кои откьде ще взема газ си е негова работа не е работа на сащ да дават акьлна когото и да е било какво да правят

23

Анонимен

преди 5 години

Как да не е видяла Европа Добро ? Всичките мунджовции на Европа бягат да работят там и се мислят за успели хора :)) Туристите им пълнят всеки курорт в европа . Колите им се карат в цяла Европа. Машините им св ползват в цяла Европа .А ти какво си дал на Европа ? Баница и таратор ли .

22

v

преди 5 години

в Германия има 138 000 Американски окупационен корпус !!!1) как е възможно една окупирана държава да взима "независими" решения !?2) как е възможно Русия да управлява държава окупирана от САЩ !?

21

Анонимен

преди 5 години

Тръмп да излиза от НАТО и да остави еврохомосексусалистите да се спасяват сами.

20

Анонимен

преди 5 години

Меркел е изперкала баба, а от германия Европа не е видяла нищо добро.

19

Анонимен

преди 5 години

Германия след Хитлер и нито 1 танк да няма....никойй няма да си позволи да е нападне :) Хахахаххаа това да не е България. .. С бай ганьовции и полу идуотии инженери.

18

Циник до 17

преди 5 години

Почти 20 години работя в Германия...а цъpвулите в България - не свършват!

17

западна истерия

преди 5 години

Да Русия е проблем,все по силна и богата,независима държава която не се кланя на никой!да заплаха е за терористите и агресорите,голяма заплаха....

16

до циник и Бен Ган

преди 5 години

Вие сигурно не сте излизали от селата си и четете някакви западни пропагандни статии. В момента в Германия е такъв марксизъм и социализъм че не можете да си представите. Има страшно много ***. Водят се или съвсем безработни или на полони или четвъртин рабатно време. И масово се стремят към това, защото ако работят ще получават по-малко. Германия се управлява от концерните. За тях е важно раята да е спокойна, да внасят чужденци, които още си мислят че може да получат нещо със заплата.

15

Републиканец

преди 5 години

САЩ да защити Европа от Германския геноцид, платили сме си вноските Тръмп да и смачка фасона на дъртата либерална прaнга.

14

Анонимен

преди 5 години

Германия влага само в производство и развитие, което не е лошо. Когато имаш пари винаги може да купиш оръжие. Когато с последните пари си купиш оръжие ...Няма да имаш нито пари , нито муници. Първо икономика, после армия. А защо и е армия , когато няма да напада никой ?

13

Анонимен

преди 5 години

Танте Меркел самостоятелни решения ще взимаш у вас дърта краво, когато командваш 28 държави ще се съобразяваш.

12

шоу

преди 5 години

Нито Германия нито Европа е независима,те са окупирани от САЩ с десетки военни бази,какво му е независимото?!

11

Щерю

преди 5 години

Скоро Меркел да не ходи смело да пасе патките на село...

10

do 7

преди 5 години

Относно това че щом е столица, трябва автоматично да е богато - затова и иненно Гермаиня е най-мощната икономика. Защото това не е така. Богато е където има индустрия, фирми да плащат данъци и заплати на хората. Затова и Германия е Държава. В БГ е точно обратното - завъртяха нещата да бъде всичко в софия концентрирано и останалата България умря. И какво да правят хората - или емигрират или стават насила "столичани".

9

...

преди 5 години

Значи кефя се! Разни ти ми тука пишат как в източна било по зле от западна Германия, и се чудят що така! Еми да ви кажа 45 години СССР! ЗАТВА е така!