64

Анонимен

преди 5 години

Все ми е тая дали ще са голи или облечени. Над тея неща сме в семейството. И тъй като с децата сме ходили и на голи и на облечении и на смесени плажове - не им прави впечатление. А по-долу на естетите да им кажа - една жена дебела и неподдържана ли е - банскя не може да я скрие, че е такава. Дори с бански изглежда по-зле щото прелива плът над текстила. Същото се отнася и за мъжете. Единствено което покриват са гениталите, *** такива всеки вече е виждал в изобилие.

63

Анонимен

преди 5 години

Нудистите извратеняци нямат нищо общо с Адам и ***. Не е правилно да се наричат плажовете Адамови и Евини. Нудисти ( от лат. nudus- гол).

62

До 95

преди 5 години

Казваш, че ненудистите нямат работа при нудистите, нали така? Защо си отишъл на плаж при нудистите?!

61

Анонимен

преди 5 години

Хубавицата си е хубавица и без бански и с бански. Дебеланата си е дебелана и с бански и без бански. Същото и за мъжете. Някакъв криворазбран морал има в слчуая. За да се появят нудисти на друг плаж, значи някой ги е изгонил от нудисткия плаж и в това е проблема, а не в нудистите, които принципно си ходят само на нудистки плажове.

60

Анонимен

преди 5 години

До бащаДано до децата ти да седне такъв като ония дебел чичко от видеото. Като видиш как онизи се разхода гол пред децата ти и си търка она яси работа пред тях и им прави някакви педофилски намеци, ще видим дали ще ти бъде много приятно. Нудистите си имат плаж, нудистите нямат работа при НЕнудистите и семействата с деца!

59

Анонимен

преди 5 години

Хубавия пясък и монокините са едни от малкото причини да се посети българския плаж...

58

баща

преди 5 години

не сме нудисти, но не ни пречат. на Аркутино ходим и нито н нас, нито на децата ми може да им развали психичното здраве, гледката на човешка анатомия...нито ни пречи!

57

Анонимен

преди 5 години

Голите тела на доста от хората наистина оказват негативно влияние върху психиката. Телата пък на някои жени оказват влияние върху физиката. Та, по добре е да са си отделно.

56

Асен

преди 5 години

До Сп???нсКак точно няма да видиш целулита, като е с бански. Тя да не е облечена с бална рокля и шуба. Точно един сутиен или едни ***, не крият нищо от овисналото или целулита. Ако спреш да гледаш обработени снимки и видео в интернет, може и да слезеш на земята. Проумейте, че 70% от тези перфектните в интернет, наживо и те не са перфектни. Целулит, стрии, няколко излишни килограми може да не са идеални, но ги имат 90% от хората по света, ако не и повече.

55

65

преди 5 години

Нудисти?Марш на отделен плаж.Голите мъже са отврат.Представете си гол татко да тича след детето си?Или гола жена на 55-60 години с тяло на сумист?.Като им се ходи голи,да се разхождат в къщи, на село между колците с домати.Така де,не е естетично.Достатъчно красиви жени има за гледане на плажа и изведнъж-хоп ужас.

54

Бай Иван

преди 5 години

Навремето си имаше специално отделени места за такива ексхибиционисти ,да ги заградят пак ;) !!!

53

Бургазлия, Петър

преди 5 години

Бива бива назадничаве хора, но чак пък толкова. Как може да са толкова задръстени, като иска да е облечена с ватенката, ***, да си седи на нивата цяло лято. Какво ме занимават с глупости. Аз лично ходя с бански, мъж съм, но нямам нищо против хората да се пекат, както си искат, никой не ми пречи. Нямам предвид млади моми от някой каталог за бельо, а всички, които далеч не са модели, не ме смущават. Като не искам да ги гледам просто не ги гледам. Не съм там за да водя статистика.

52

vlady

преди 5 години

Да представят подписката пред компетентния служител в Бургас свещеник Похос Микаелян.

51

HH

преди 5 години

Ами ако искат, бургазлии да си сложат и фереджета, та таман да станат, в унисон с разбиранията си.

50

Батман

преди 5 години

Аз съм нудист и си ходя точно на определените места за това и няма проблем. За моникините не смятам че е проблем - по скоро е проблем на някоя затлъстяла грозновата кака-лелка че завижда само. Монокините си ги има от край време и никой до сега не е повдигал въпроса. А това че някоя дебеленка ревнува мъжа си ами нейн проблем да тръгне на фитнес

49

Анонимен

преди 5 години

Досега си имаше разделение на плажовете на нудистки и ненудистки, като монокините не ги броя за нудизъм. Сега надойдоха някакви от Афганистам, Сирия, Ирак и т.н. и се появиха проблеми с облеклото.

48

Сп???нс

преди 5 години

Нямам нищо против голите , но първо не ми е приятно да гледам мандолини (както казва Минко) и също не ми харесват голи жени, защото шансът да видиш някоя хубава е нищожно малък и най- вероятно ще се травмираш , предпочитам да си фантазирам колко е перфектна под дрехите и не да видя истината на нудисткия плаж- 18-20 годишни с целулит, провиснал корем или горди последователки на анорексията....блякс

47

Така като гледам

преди 5 години

никой не говори за забраняване на нудизма, но да си ходят на обозначени нудистки плажове. Неприятно е да идеш на Градския плаж в Бургас и някой да си изтипоса члена пред носа на малолетната ти дъщеря. Това се има предвид! С монокините аз нямам проблем, но само ако каката е до определена възраст - след това да ходи при нудистите.

46

Анонимен

преди 5 години

Има си раздление на плажовете на нудистки и на ненудистки. Койо смята, че децата му или мъжа/жена му, не трябва да вижда хора в естественият им външен вид, да си ходи на ненудистките плажове и да не прави от мухата слон. Май проблема идва мутрите, които се опитват да премахнат нудистките палжове., смятайки че така ще печелят повече.

45

Анонимен

преди 5 години

Чета тук, че някакви ненормалници се бутат на всяка цена да отидат на нудиски плаж, за да си изплакнат очите, но и да врещят колко гнусно било там.