11

До 10

преди 5 години

По света премахват и преместват,ремонтират,изграждат,обновяват .Девиза на София ВИНАГИ е бил,,Расте но не старее"Всяка една нова придобивка е добре дошла.Само недоучили голобради пубери като теб не го проумяват.Колко си живял и какво си видял бе д.р.и.с.л.ьо.

10

Анонимен

преди 5 години

Тоя трамвай го защитават само някакви измислени джендърско-комсомолски организации, иначе се возиха по 5 човека в трамвай. Да се закрие и със спестените пари да се ремонтират трасетата в северните квартали, аман от екстри само за Лозенец.

9

До 5 и 3

преди 5 години

Съвсем нормално е написано и който е от махалата го разбира и знае за какво става дума. Живея на Скобелев 7. Не философствайте.1 и 7 ,,цял живот " се движеха по ,,Витоша",след пешеходният период ги преместиха,,временно" и минават под носа ни на Скобелев.Но това временно.........

8

Анонимен

преди 5 години

По света не премахват и не преместват съществуващите линии на градският транспорт, когато прокарат метро някъде. Само в София разни недоучили гейберчета премахват линии, правят разни размествания, само и само да има още пари, които да откраднат. В случая явно е точно това - ГЕРБ в София подготвя нови схеми за кражба на обществени средства.

7

Анонимен

преди 5 години

Вместо да се откриват нови трамвайни линии, Фандъкоци ги закриват. Май искат София да заприлича на Самоков.

6

Анонимен

преди 5 години

Трамваят е най-доброто надземно превозно средство за големите градове, но Фандъкова и бандата й, явно не могат да крадат толкова много, ако го оставят. Реалността е, че ако се върне транспортната схема в София от 1989 година, градският транспорт ще е 5-10 пъти по-удобен за пътуващите в София. Всичките изменения след 1989 година винаги водеха до по-лош градски транспорт. Аз например от 15 години се отказах да го ползвам заради тези промени в него.

5

Анонимен

преди 5 години

Защо не прокарат ново трасе по ломско шосе, да си е като едно време. Стига глупости Метрото покрива 90 % процента от трасето на 6цата. Трябваше въобще да спрат трамваите в Надежда, тази 6ца обикаля като луда. Отделно от Хемус до прословутото обръщало е една спирка пеша, куму е нужно да я обслужва трамвай

4

До 5

преди 5 години

Става въпрос за бул. "Скобелев" в участъка между бул. "Витоша и бул. "Христо Ботев.... четете правилно и после обиждайте.

3

Анонимен

преди 5 години

"Предвижда се също трамваите 1 и 7 да се движат по бул. "Скоболев"." - Първо - булевардът е Скобелев, но по-важно те СЕ движат по него, да не би да е да не се движат по него идаят и цялата статия да скалъпена без да е четена?

2

Анонимен

преди 5 години

... бул. "Скоболев"...Това някакъв нов булевард в София ли е ?

1

Мальчик-гей

преди 5 години

Бе какво толкова има да се чудят как да похарчат още пари?! Крайно време е да я закрият тая линия (това, че на разни изкуфели пенсии им била удобна, не е причина да се оставя)!