29

Анонимен

преди 5 години

Сирия.Сирия...

28

Анонимен

преди 5 години

По телевизията видях само една шепа хора да ходят и да се репчат пред камерите. Очевидно наистина, именно това са хората с имоти на първа линия, които дават стаи под наем.И без друго не издават нито касови бележки, нито фактури на гостите си. Декларират близък до нулев доход. Защо тогава се оплакват сега? ;)))

27

Анонимен

преди 5 години

Ще е интересно да се направи сравнение, между радиационния фон в София и плажът "Вромос" , та чак тогава да съдим, къде е по опасно за здравето ни.

26

Анонимен

преди 5 години

Още едно место, което комунистите са батърдисали.Айде сега *** го оправяй този плаж.

25

Анонимен

преди 5 години

А да бе "Няма проблем 2-3 ПЪТИ да е завишена радиацията от допустимите норми" (!!!).И това ви го говори държавен служител и то от РЗИ. Направо да му искат оставката на този.

24

Анонимен

преди 5 години

За съжаление нашето Черноморие туристите не го посещават заради плажовете, а заради евтините секс, алкохол и дрога. Целият ни туризъм го нацелиха натам. Сега надали ще го обърнат в друга посока. Манталитетът на "хотелиерите" е такъв, такава им е и таргет групата туристи. Пък и вече му излезе има на нашето Черноморие.

23

Анонимен

преди 5 години

Огладняха тия търтей с наследствените имоти на първа линия, които години наред не знаят какво е работа. Единствената им работа е само лятото да сменят чаршафите след всеки клиент. Сменят по веднъж на седмица, даже сигурно и на 2 седмици. После цяла зима другите хора ходят на работа, ровят в снега да си проправят път, стават рано в 5 часа сутринта, а търтеите от морето се греят на топло с парички от изкараните само за два месеца, лятото. Затова е цялото мрънкане.

22

Анонимен

преди 5 години

"Броячи има по 50 лв приставка за телефон" - мдаааа, продават ги на лавките. До баничките ги държат най-често.

21

Анонимен

преди 5 години

През 2004 за последен път почивах на Мутроморието. Миналата година по стечение на обстоятелствата отидох в един петзвезден хотел на Елените и на втория ден си заминах обратно, заради отношението на персонала на хотела и условията за плаж осигурени от хотела. Смятам докато не стана на 120 години да не правя нови опити за почивка на Мутроморието. Ходя в Испания, Италия, по-рядко Гърция, а има и държави, в които още не съм пробвал, например Хърватия, Португалия, ...

20

Анонимен

преди 5 години

До вчера казваха "не е 50 пъти над нормата, а е само 2-3 пъти над нормата".А днес казват "само 2-3 пъти над обичайното за другите плажове".Утре сигурно ще стане "2-3 пъти ходихме да мерим и не открихме никаква радиация".

19

Анонимен

преди 5 години

До 18 За какво ти е гайгеров брояч, да търсиш чисто място на плажа ли? Просто не ходи в бг, така ще ти се разминат и инфекциите и вкуса на гомно в устата. Броячи има по 50 лв приставка за телефон, за тия пари ще си изкараш супер един ден по съседските плажове

18

Коджабашев

преди 5 години

Радиация от пасъка заради рудата хвърляна хвърляна там от ***....Тази радияция е слаба от природен характер не знам за какво е тази паника дано да няма утечка в западни и руски медии.Това което сам си направи човек ,никой не може да му го направи заради няколко клика какво ли не правят вече...

17

50/50

преди 5 години

аааа нема да спите за 15лв в Черноморец , тея небостъргачи и бетонови комплекси с 150-200 лв ол инклузив кво празни ли да стоят ?а в Гърция ,Турция ,Испания и тн фекалиите също отиват в морето , да не мислите ,че си ги носят у тях? пример : Тасос -скала потамя -в 7ч сутрин там до корабчетата пускат канала -идете и вижте

16

гневна

преди 5 години

Кои сме ние,че да ни казват истината? Да угодят на хотелиерите , че пообедняха. Как пък за 2 дни изчезна радиацията !

15

Анонимен

преди 5 години

Тази година правя юбилей. 10 години не съм стъпвал на българското черноморие(л***йноморие).То е единственото място в света с категория 3M=мутри-мизерия-мръсотия.

14

Анонимен

преди 5 години

Черно море е басейн от затворен тип и е отходната дупка на Европа. Достатъчно е, че в него се влива река Дунав, която е Централноевропейската канализация на континента ни.Какво повече да говорим.Ходете на Средиземно море. Сега поне границите са отворени и всеки може да го направи.

13

Анонимен

преди 5 години

Радиацията е полезна за повишаване нивото на д3билност, съответно полезност за върхушката.

12

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да се направи веднага обществена поръчка за няколкостотин портативни гайгермюлерови броячи, които да се раздават безвъмездно заедно с чадърите и шезлонга.

11

Анонимен

преди 5 години

Стига сте плюли по нашето черноморие! Повечето от хотелите са собственост и се стопанисват от семейства. Аз и съпругата ми в началото на Юни бяхме на плаж в Сен Тропе, Кан и Санремо за две седмици с колата. В началото на Юли за 5дена на Созопол с децата. Плануваме и няколко дена на Обзор, както всяка година. На всякъде ни харесва и всяко място си има своите плюсове и минуси. *** отишъл на едно място,харесало му и плюе всичко останало.Като не си стъпвал от години на черноморието, откъде знаеш?

10

Анонимен

преди 5 години

Никой нормален човек не почива на Мутроморието/Бетономорието. Какво ни интересува има ли повишена радиация или няма?!