37

Анонимен

преди 5 години

Това исляма е много толерантна религия - само някакви си 20 г. затвор за това, че си е свалила забрадката. Толерантност в действие.

36

Анонимен

преди 5 години

Иранката да се оплаче на големия приятел на Иран и Рохани товарищ Путин. Ако товариишча не вземе мерки, може да се обади на Меркел, Макрон, Мей, Сидзи Пин и Ким Чен Ун които се обявиха за приятелски връзки и търговия с Иран напук на американските санкции.

35

Така така

преди 5 години

Вервам ти Дим ли си пушек ли си

34

Анонимен

преди 5 години

Свалила забрадката -20 г. затвор!! А тук тръгнаха без *** и са несменяема власт ,,без алтернатива"! Факт!Впрочем, иранските запалянки и запалянковци на световното си изглеждат съвсем европейски и красиво!

33

Анонимен

преди 5 години

Каква е новата опорна точка? Да се плюе по Иран?

32

Дим Димчев

преди 5 години

Пълна глупост е тази статия. Идете в Иран и вижте, там няма задължение за покриване на косите. Ходил съм в Иран и съм гледал мнимателно, такива неща няма. Жените си ходят както в Европа и в Щатите, с изключение на някои възрастни и на такива, които са силно вярващи. Изобщо персийците си живеят изцяло в 21 век, за разлика от ЕС и САЩ, да знаете. Недейте да насаждате у читателите си грешни представи. Явно тази жена, ако е истинска, бива наказана за нещо друго. Това, което пишете е НАТО-пропаганда.

31

Анонимен

преди 5 години

Да не сте сбъркали Иран с Афганистан отпреди 20 години?Като гледам - туй различни държави, политика, религия - мешаница ви е в главите. Не сте излизали и по света, се вижда. Най- много да сте се топнали в гръцкото или турското море, което си е едно голямо нищо.

30

Анонимен

преди 5 години

Снимката горе не е от Иран. Там жените не изглеждат така. Но щом от Щатите тъй свирят - значи тъй ще играем. За това, че жена ходела без забрадка в Иран за 20 години няма да я лишат от свобода. Много жени ходят така. И никой дори не ги арестува. За друго е било, но поръчката е това да се пише.Пропагандната машина работи с пълна пара.

29

Анонимен

преди 5 години

Някои сме били в Иран лично. Примерно миналата година. И тази жена не е осъдена на 20 години затвор само защото си е махнала забрадката. Груба инсинуация, платена лъжа. Там много жени изобщо не ходят забрадени, а на други забрадките им са едни леки шалове върху главата, не винаги вързани и под брадичката.Това е американска пропаганда против Иран, който не ще да им клекне, както клякаме ние, например.

28

v

преди 5 години

До Анонимен ДО НОМЕР 19 ГАДИНО ***, КОЙ ТИ Е КАЗАЛ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ОБЕЗВЛАСТЯВАШ ЖЕНИТЕ БЕ? зАЩО СИ МИСЛИШ ,ЧЕ МОЖЕШ ДА СИ ПРАВИШ С ЖЕНИТЕ, КАКВОТО СИ ИСКАШ И ВСЯКО ЗЛО ТЕ ТРЯБВА ДА ТЪРПЯТ И ДА СЕ СЪГЛАСЯВАТ И ПОСЛЕ ГИ НАРИЧАШ ФЕМИНИСТКИ Т.Е ВИКАШ ИМ ЛОШИ ЩОМ СА СЕ ОПЛАКАЛИ. *** СИ ТИ, НЕ Е ТРЯБВАЛО *** ДА СЕ МЪЧИ ДА ТЕ РАЖДА. ТОЛКОВА ЛИ НЕ РАЗБИРАШ, ЧЕ ВИЕ ПРЕДИЗВИКВАТЕ ЖЕНИТЕ С НЕСПРАВЕДЛИВОСТИТЕ, ДВОЙНИЯ МОРАЛ, ЗЛОУПОТРЕБИТЕ, АМА СИ ПРЕКАЛЕНО ЕГОИСТИЧЕН И *** ЗА ДА РАЗБЕРЕШ

27

Korean soup

преди 5 години

Аз не знам що за двоен стандарт е това. Нас ни натискаха с какви ли не заплахи да приемем т.нар. Истанбулска конвенция с всичките й нововъведени полове, а се допуска в Иран да се дискриминират правата на жените по този начин, без никой от правозащитните организации да се обади. Интересно ми е България, държава в ЕС, по-долу ли е от Иран, та разни организацийки си позволяват да ни дават акъл, а за онези тaлибaни си мълчат.

26

Додо

преди 5 години

А защо сега не протестират инак така любвеобилните на тема протести Вегани, Хелзински Комитети и т.н. боклyци на хранилката на Сорос! Да не би защото са във меден месец с джихадистите??!

25

Феминистка

преди 5 години

Наистина е потресаващо. Особено предвид подкрепата, която илибералните получават от либералните в САЩ (розовите хиджаби) и Европа. Вече няма кой да застъпи за ЛИЧНОСТИ като Шапарк.

24

we

преди 5 години

В Иран има закон,който задължава покриването на косите при жените,но това е един Шал,който покрива една част от косата,дори бабите които ходят на църква са по-добре забрадени.Та въпросната иранка,явно е продукт на "пролетта",която една държава иска да посее в Иран.

23

скоро и в Турция

преди 5 години

ще е така !

22

Анонимен

преди 5 години

Путин да се учи от съюзниците си и да въведе и в Русия такива наказания. А не като американските нудистки които си показват косите.

21

пропаганда

преди 5 години

Иранците няма да клекнат пред САЩ, щото знаят кво ги чака ако се "Демократизират"!

20

Анонимен

преди 5 години

Армията от пингвини в Батман 2 ме вълнува много по-силно.

19

ivailo

преди 5 години

Ел.ка почна пропагандата против Иран, и колко подтиснати са жените там... Явно скоро САЩ ще се опита да наложи "демокрация" и в тая държава.

18

Анонимен

преди 5 години

Абе какво ни занимавате с тези животни долни гадни?! Все едно да чета всеки ден за проблемите на каналните плъхове. Стига толкова!