9

дам

преди 5 години

Служителят е блеел, а родителя е чист, като сълза на кошута, нали? който си има деца е длъжен да си ги гледа, а не да ги захвърля без надзор по разни съоръжения, па после да реве на умряло.

8

Пешо от село

преди 5 години

Кой е аквапарка на Петър Костов?

7

Иван

преди 5 години

Аквапарковете са опасни за вашето здраве!На пръв поглед изглеждат безобидни, малко вода, пързалки и много смях.Преди 5-6 години обаче се пуснах по пързалката на български Аквапарк, но в басейна долу явно нямаше достатъчно вода. Това нямаше как да го видя отгоре. Последствията бяха пукнати пети и на двата крака. Три седмици ходене с шина и патерици, както и поне хиляда лева за снимки и лекари. Тогава бях някъде към 25г., какво остава за децата, които въобще не внимават.

6

Анонимен

преди 5 години

за да бъде изритано в стомаха детето, явно това след него се е пуснало прекалено скоро след първото дете. Практически няма как всяко дете да се качва с родителя си (горе ще стане голяма навалица и може да стане инцидент). Ето защо пързалката има служител който да следи за всички спускащи се през какъв интервал това да става. Този служител явно е блеел някъде...

5

въпрос

преди 5 години

Ама аз не разбрах - с какво е виновна пързалката, че някакво дете ритнало смъртоносно друго, докато се спускали по нея??? някои родители наистина за нищо не стават, ама сега търсят друг да им е виновен, че са се размножили и убили...

4

Анонимен

преди 5 години

никой не иска бавачка до всяко дете. Иска се обаче поне минимално внимание. Преди много години на бала ми отидохме на пързалка. Всеки от компанията беше на минимум 6 бири, а имаше дори такива дето едва ходеха. "Спасителите" не само не ни спряха, но и ни окуражаваха да правим по-опасни "маневри". Всеки е бил млад и всеки е правил щуротии - работата на отговорните лица е да се намесват когато щуротиите на младите излязат извън контрол.

3

дааа

преди 5 години

естествено, че няма как да сложат бавачка до всяко дете. вижте в детските градини - за 40 деца се грижи само една клета учителка.

2

Анонимен

преди 5 години

това родител ли го казва или човек, който няма деца :)

1

Баба Яга

преди 5 години

Отговорността е преди всичко на родителите, но повечето от тях не стават за нищо...