70

Анонимен

преди 5 години

не знам кои отбор игра по зрелищно но нека всички любители на фудбола сложат ръка на сърцето си и да си признавт честно че пият и ядат мезета много повече отпреди като оправданието е че това не се случва всяка година това оправдание ми коства досега 4 кг нагоре дано скоро да има художествена гимнстика че да ми дадат пример за отслабване

69

попето

преди 5 години

Неймар беше трагедия в две действия както и целия им отбор. Мудни, супер неточни, абсолютно безидейни и никакъв хъс. Приличаха на селски отбор от Б група.

68

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо трябва жени да пишат статии за футбол, ама тя път много добре ;)

67

До 91

преди 5 години

Баце. ... Ако си гледал същия мач, който и аз... на Неймар му взеха от краката всяка една топка, с която се опитваше да покаже незавидните си качества.... Неймар винаги е бил надценяван. Никаква комбинативносът, егоизъм, тежки крака, слаба физика, липса на чувство за отборен дух.... Този тип бразилски герои индивидуалисти остават в миналото. ...Сега е време на други качества.

66

Анонимен

преди 5 години

жалко за отпадането на Бразилия отдавна не бях гледал толкова красив и атрактивен фудбол от страна на бразилците Неимар магьосник беше моторът на отбора отборен играч

65

Анонимен

преди 5 години

Сега разбрах защо неймар печели повече от Дулия Робъртс....

64

Активист на БКП

преди 5 години

До Hafen die WahrheitханДбален,брато...

63

Активист на БКП

преди 5 години

До Анонимендо ДО 84- Русия е първият европейски шампион от 1960 година ,момко !

62

Пената от Мировяне

преди 5 години

По-добър е отборът вкарал повече голове ! В случая-Белгия !!! Това е...

61

Анонимен

преди 5 години

Какво странно световно футболно първенство, нали?Да отпаднат почти всички силни отбори - фаворити, преди 1/4 финалите, да останат само европейски и накрая Русия да играе финал и да се намърда сред големите и в този спорт. случайност?! .... На път е да стане това, което даже не го допусках и се смеех, когато четях подобни хипотези- че Русия ще играе финал и ще спечели. Все пак толкова пари са пръснати - трябва да има някаква награда за домакините, нали.Well done mr Putin, well adjusted !

60

Дарвин

преди 5 години

Забелязвам с изненада,че липсващото звено в моята теория в момента подскача за Белгия. Моля да ми бъде предоставено за обстойни изследвания. На прага съм на сензационно откритие! Гоооооооооол!!! Каква еволюция!!!

59

Анонимен

преди 5 години

Последното изречение е шедьовър - с три запетайки и две но-та...

58

Франкофил

преди 5 години

До КосмонаффтАфриканците ще бъдат претопени много бързо от азиатците барабар с евреите и ще бъдат техни роби.Белите нема ги има.Но в крайна сметка на никой не му пука човешкия живот е прекалено кратък да се кахърим за глупости!

57

произход на видовете

преди 5 години

европейците много изберяха, толкова, че вече не ги въждам в тъмното ;)

56

Румениге

преди 5 години

Храбри и безмилостни белгийци. Браво. Биха шута на циркаджийте от южна америка. Сега да подхванат и Рашка и БОЙ БОЙ БОЙ БОЙ докато мечката проблее като агне.

55

Тъпанар

преди 5 години

"...Жалко, че по-добрия отбор си отива"Бе не знам, аз май малко съм консервативен, защото са ме учили, че по-добрият печели...Пък и като е по-добър латиноамериканският футбол, защо 80% от футболистите им играят в Европа?

54

Анонимен

преди 5 години

Както бях казал, Франция е шампион, колкото да не ми се иска, финалът е Франция - Хърватия

53

Анонимен

преди 5 години

На това се казва "Треньора сам ги би" ! Браво на Роберто Мартинес!

52

Анонимен

преди 5 години

Europe win !!!!Точка !!

51

Анонимен

преди 5 години

Съдията ъмериканец даде едно рамо на братския английски отбор. Следващия мач Ингилизине пак ще спечелят с едно рамо