14

Анонимен

преди 5 години

ИДЕЯТА ЗА ТАКЪВ ЦЕНТЪР НЕ Е НА РАДЕВ, А НА МЛАДИ УЧЕНИ ОТ БАН! МЛАДИ УЧЕНИ, КОИТО НЕ СА ОТ БСП. РАДЕВ Е ПЛАГИАТ И ***.

13

Анонимен

преди 5 години

И какво ще изследват точно ?Размера на ганьовската простотия и некадърност ли ?Ще трябва много голям център !

12

Анонимен

преди 5 години

докато идва тук Китайският премире и говорим да правим бизнес да милиарди изпълнителната агенция по лекарства спря от отбръщение 62 китайски лекарства! канцерогенни били! сякаш до вчера не са биил канцерогенни! истината е, че стреснати от ЕС, че китайциет ще правят бизнес тук от ЕВропейската агенция по лекарства са ни наредили да ги спрем и нашите като дупедавци - спират. Спокойно можеха да изчакат с ден или два докато си замине китайският премиер.

11

akud

преди 5 години

курнелиус чехльов смешников , без контактите на премиера с Китай, ТИ генерале не "СРАВНИМ" и на путин да се неше обадил той да ходатайства нямаше да има никакви шансове Китай да разреши хеликоптери да прелитат пт към Китайска страна :)

10

ШибиРиби

преди 5 години

А? Радев научил нова дума синергия, сега остава да научи какво означава. Междувременно Деса ще се синергисва с висшия китайски ешалон

9

Анонимен

преди 5 години

Защо наричате човека по малко име?

8

Анонимен

преди 5 години

"Русофилите като не знаят руски, да учат китайски, за да могат да работят за Китай"Спокойно, след подписването на договорите и ти ще работиш за Китай. :)

7

Анонимен

преди 5 години

Надявам се, че Радев е предупредил Ли да гледа под лупа всеки юан, отиващ към шайката на Суджук паша.

6

Анонимен

преди 5 години

Русофилите като не знаят руски, да учат китайски, за да могат да работят за Китай, а не да робуват на ЕС !

5

Обяснявам

преди 5 години

Става дума за "център, който да изучава съвместимостта на стандартите и процедурите в страната /Китай, б.а/ с тези на Европейския съюз".Тоест, ще се търсят на работа хибриди, които да търсят пролуки в европейското законодателство, за да може Китай да инвестира както си знае.

4

Анонимен

преди 5 години

На снимката китаеца е предпазлив, че китайксите пари ще изчезнат в джоба на ГЕРБ.Ще иска нова прокитайска партия за гаранция.

3

Браво!

преди 5 години

Браво на президента Радев, който за пореден път поставя България на челно място в разпространението по целия свят и в частност в Китай на европейските ценности и на предимствата от все по-тясната евро-атлантическа интеграция на системите за сигурност и отбрана!Браво!

2

Анонимен

преди 5 години

Китайците газят!

1

Анонимен

преди 5 години

Ехее с Радев център за изледвания ще правят, може да го сложат до лабораторията на Костов хахахах