56

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Ба си! Кога кацаме на Луната!"---Не бързай! Преди това ще има "Борисов разпореди!" Чак тогава ще кацаме!

55

se

преди 5 години

Поредната човешка глупост.Гъзария до шия.И за какво и къде ще се кара тази измишльотина.Хвърлени пари на вятъра за егото.Скоро някой си роден богаташ си купил скъпа кола.А бе ланколу да беше построил една детска градина или да купиш жилища за сираците няма ли да е по човешко отколкото да си завираш *** в някаква измишльотина на 21 век.Колкото повече се развиват технологиите толкова повече се увеличава простотията в употребата им.

54

Анонимен

преди 5 години

"еглото на купето с двe врати в най-лекия вариант е 1620 км"... Теглото го мерите в километри? Автокоректорите не могат дса компенсиртат изцяло образованието. От мен да знаете, с количество не можете постигнете качество. Оставете го какво казва Маркс по въпроса.

53

Анонимен

преди 5 години

това нещо е като онова нещо лада рейвън само рисунки почнахме да се учим от руснаците не е на добре

52

az

преди 5 години

Не, няма грешка, Ахмед Мерчев (създателят на първия български робот с естествен интелект (кибертрон), който остана само в неговите мокри сънища)е "геният" зад този проект. Уверявам ви, че всичко това, което виждате ще остане една красива картинка. Но ще има усилено търсене на финансиране.

51

az

преди 5 години

Този проект прилича на проек Кибертрон. Няколко 3D картинки и много плява. kibertron/ Дано да греша, но като чета спецификациите виждам болната амбиция на някое дупе, което изповядва философията "fake it until you make it"

50

Путкин

преди 5 години

Постоянно се случва нещо с което се гордея, че съм Бъгарин!

49

БЪЛГАРИН

преди 5 години

Баси, събуждам са: то 1 ааприл... !

48

Handel

преди 5 години

Не слчуайно е регистрирана в България. Познайте какво ще стане като набере няколко поръчки.

47

Анонимен

преди 5 години

Тези 5521 кс е 4060 кВт( цял локомотив)При 180 кВт/ч батерия на пълна мощност си е 2.6 мин. работа.А после 1 кс да дърпа и 1 магаре да управлява.

46

Анонимен

преди 5 години

... и един мармот завиваше станьол...

45

На времето

преди 5 години

Когато бях 7 клас бях си нарисувал подобна кола на чантата.И си казах един ден ще си купя такава.Дали ще дойде този ден?Особено тук ?????

44

Карлуково нюз

преди 5 години

"Теглото на купето с двe врати в най-лекия вариант е 1620 км." - пак добре, че не е е литри"Максималният пробег на Alieno Arcanum е 1020 км, като благодарение на високата плътност на заряда колата може да измине до 3 обиколки на "Нюрбургринг"." - демек една обиколка е към 350км.То е хубаво да пишете, ама поне четете какво сте написали.Иначе тая барака е само за Хан Соло и Чубака - да се мятат и да отлитат.

43

Анонимен

преди 5 години

Щаб квартирата на тази неизвестна компания се намира в България но дали е българска кой ти казва и изобщо намирисва на ловци на балами

42

бай Ганю

преди 5 години

това му викат научна фантастика, абре, колите не можете да правите, садетелук и чесън и пълнете мускалчета, увеличете броя на магариците, че малкомагарета останаха, а жените ви от 19 до 37 години все да са бременни , че мур-гавите ви превземат, връзвайте чесъна на плитки и лука също, само от това разбирате,слушайте бачо си ***, той всичко знае и в Прага е бил.

41

не сме тъпи

преди 5 години

много сме добри

40

интереси

преди 5 години

яжте коли не качествени незамърсени храни

39

климатизация

преди 5 години

по евтина е от един остров въви ли колата или рекламата и от ,,бъдещето,,

38

Анонимен

преди 5 години

До WCимеонофф - Ако няма ауспусни гърнета ще се глобяваме.Нема страшно! Нали се вижда, картинка 3, че са сложили ауспуси!

37

Анонимен

преди 5 години

Ба си! Кога кацаме на Луната!