13

Анонимен

преди 5 години

Зоза , България никога не е имала такъв отвратителен комунизъм , както при страховитото десет години управление на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ , необразован б.б.!!!!

12

Анонимен

преди 5 години

Буда съвсем се е освинил. Сигурно е 160 кила.

11

шматка

преди 5 години

До зозоЕ как нищо не свърши.Нали откри кръчма във Виетнам.:))))

10

Анонимен

преди 5 години

На снимката:- двама милиардера - китаеца трябва да е, за да стане политик, нашият е станал политик за да стане милиардер - двама комунисти - за китаеца е задължително за да е политик, нашият е бивш-настоящ евроатлантик, за да е политикЗа това Китай е номер 1, а ние последни в ЕС, въпреки, че ние (прабългарите) са измислили календара преди 7522 години и китайците са го взели от нас!

9

Анонимен

преди 5 години

Нали Цв се изцепи, че Китай е най-голямата заплаха за света и за нас, освен Русия! Нещо, което и САЩ не си позволява да декларира! Добре, че нищо, абсолютно нищо не зависи от нашите политици.

8

Анонимен

преди 5 години

Дава пари китай ама насища пазара ти с евтина стока и един ден се изправяш пред работа , без пари. А останалото заминава за Китай. Никой не прави инвестиция благотворително. На Китай трябва да св предлагат стоки, а не да се искат стоки.

7

Зозо

преди 5 години

Орешарски като ходи в Китай, освен че яде с клечки, друго нищо не свърши :))))))))))))))))))))) Е това се ***. Нищо не става от вас!!!Днес 29 договора се подписаха!

6

ТHE Патриот

преди 5 години

Заплахата за световният мир и сигурност крачи из София,помощ нато ,помощ САЩ пращайте самолетоносачите привзеха ни китайците!

5

Македонец

преди 5 години

16+1 ( тази с + е Гърция).Китай има големи инвеститорски планове за целия регион на Балканите.Помага Китай финансово и занапред ще помага на страните от този регион.Има страхове и съмнения в ЕС за разделяне на ЕС на две.Най вече от страни които получават финансова помощ от Китай ,а само обещания от ЕС.Тези страни лесно биха попаднали в китайска орбита.

4

Анонимен

преди 5 години

А обясни ли му, че Китай е заплаха номер едно за мира, както каза Цв.Цв.

3

Симеон

преди 5 години

До ЩерюНякаква Шаолин техника требе да е! :)

2

Щерю

преди 5 години

Сн.1 - Какъв е тоя прът през ушите на китаеца?

1

Анонимен

преди 5 години

Нали уж ЗА европейско развитие? Какви са тези тук - хем азиатци, хем коминтерновци!?