128

Анонимен

преди 5 години

Като съм бил бебе мама ме заведе при баща ми докато е бил офицер на границата това като защипе няма пускане.

127

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 123С амуниции на СССР щот' са по точни така да се каже са стандард на червената армия.

126

Хенри Кисинджър

преди 5 години

Да живее България.

125

САЩ СА ЖAЛКИ

преди 5 години

пак ли ще триете ?

124

Анонимен

преди 5 години

Ако са избили някого това ебило правилно . Затова сапостроили най-голяматадържава . Днес чета , че бурите ,днешните потомци на нидерландски заселници в ЮАР искат да се заселятв южна Русия . Не ги притесняватсанкции на сащ и ас . Не искат да сезаселват в сащ , а в Русия .

123

Анонимен

преди 5 години

Всеки американски реднек си мечтае за истински български калашник за 3600$.

122

Анонимен

преди 5 години

Ти и в момента си едно детещо се отнася до интелект .На това ниво и ще си останеш .

121

до 116

преди 5 години

Не я мисли толкова Русия. Тя винаги се е оправяла. Напоследък нещо янките го закъсаха с оръжието май.

120

САЩ СА ВЕЛИКИ

преди 5 години

Да Сащ са избивали много индианци така но факт че Сащ е държава в която много хора включително и българи искат да живеят там както и в Канада дори в 21 век много немски учени избират Сащ провери това в нета факт е!!Збаеш ли руснаците ленин,сталин и троцки а и иван грозни колко народи са избили в ссср и руската империя знаеш ли?И къде е сега россиия и къде са Сащ!?Живота е борба пос-илния изяжда по- слабия така е било винаги Сащ са хегемон.*** може да казваш на баща си щом се е хванал с руска

119

Анонимен

преди 5 години

До САЩ СА ВЕЛИКИЧиба бе това го слушайме също от много време.

118

Анонимен

преди 5 години

Меркел и Макрон -- представителина неоколониални държави .Преди яхаха африка , азия и америките а сега по-малкитечленки на ес .

117

Анонимен

преди 5 години

Не сме длъжни да вярваме, че САЩ не са надут балон извинявам се.

116

САЩ СА ВЕЛИКИ

преди 5 години

Едно време бях дете и *** ни обеждаваха че Сащ щели да се разпадна а то стана че се разпадна ссср факт!На руснаците генетично и е заложено да са алкохолици и проституки който живеят едва 60 години... кой иска такъв ген в рода си?

115

Анонимен

преди 5 години

Не са най-мощната държава .Просто това го твърдят и никойне е длъжен да вярва на лъжи .

114

Анонимен

преди 5 години

Супер *** са САЩ успяха да сприятелят ЕС и КИТАЙ.

113

Анонимен

преди 5 години

Санкциите са само за медиите. Да се дърлят и да доказват САЩ колко са велики.И как да дават жертви янките, като не слизат на земята да се бият. Пускат бомби и каквото улучат улучат. Толкова точно улучват, че по време на войната срещу Югославия и у нас падаха бомби. През Вт. СВ АМЕРИКАНЦИТЕ СА ОТКАЗВАЛИ ДА СЕ БИЯТ АКО НЕ ПОЛУЧАТ ДНЕВНАТА СИ ДАЖБА ШОКОЛАД. ХА, ХА, ХА, ХА.

112

До САЩ СА ВЕЛИКИ

преди 5 години

Прав си мен, америка жертви не дава, америка само живот отнема! Това шмат ко похвално лк е? Да заколиш 25милиона индианци, още толкова японци виетнамци иракчани сърби либийци иранци сирийци и още и още! Ти мен си за специализирано лечебно заведение при строг режим областта чен в специална риза!! Жалко, че отр пки като тебе тровят нормалните хора с извратена обич към патологичен извратеняк убиец! Да това е твоята САЩ, но и нейния край наближава!!!

111

Анонимен

преди 5 години

Георгиев ти си последен в класацията . Твоето мнениели ще ни интересува . Тукси само за смях .

110

САЩ СА ВЕЛИКИ

преди 5 години

САЩ били създадени от бандити... добре а как тези бандити станаха най-мощната държава в света,как всички ние гледаме американски филми,ползваме американски,компютри и караме немски автомобили и въобще всичко западно а не руска лада,москвич?Москвича не е Мерцедес,Урал не е Штилц,Хусварна,водката не е уйски, руските ножове не са солинген :)Санк Петърбург е строен от немски инженери а Москава от италиански инженери.Кирилицата българска,АК47 немски,*** и алкохолици не ми хвалете и ние имаме)

109

САЩ СА ЖАЛКИ

преди 5 години

САЩ СА ЖАЛКИ И СМЕШНИ .