4

шефът на света

преди 5 години

Шефът на света, Тръмп, вижда в ЕС толкова голям враг за САЩ, колкото е и Китай. Тръмп няма да работи с ЕС, а ще сключва двустранни договори с отделните държави. Тръмп каза, че никой не заплашва ФРГ, включително и Русия, и ще изтегли от там останалите 35 000 американски солдати. Това води да ускоряване на саморазпада на ЕС. В момента само ФРГ, Холандия и Дания са икономически стабилни. Останалите държави се командват от Германия, която и им плаща за това. За Тръмп са по-интересни Китай и Русия, а не ЕС.

3

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Еми крайно време е на Тръмпела да му спретнат един инмпийчмънт!А фатмаков кога? Тръмпела вече най - открито взе да изнудва Европа! За какво отива да говори с Путинягата? Нали са дружи! Вече заплахата е не само Русия, а и САЩ, с този изкрейзъл развратник. Налага едностранно мита, иска да няма реципрочни и Европа да купува газта му - не е ли нагъл!?

2

преди 5 години

Готов е за срещата с водещия си офицер.А ще има ли пак лейтенантки наоколо?

1

Благоевград

преди 5 години

Американски войници къде сте ?Елате ни освободете от българско робство.10 000 американски войници от Кочериново до Кулата.Пиринска Македония Автономия