20

преди 5 години

Прехранването от кофите за ***, прогонено от комунизма, се върна...

19

Анонимен

преди 5 години

Още къркат повече пият от руснаците повярвайте ми . Най големите алкохолици и според мои приятели западногерманци

18

Анонимен

преди 5 години

Няма да забравя думите на дявола в филма адвокат на дявола : Любимия ми грях е суетата !

17

Анонимен

преди 5 години

Смешковци, тук при нас , пристига с яхтата за 5 милиона, и излита хеликоптер в посока Шкорпиловци. Обикновенно е татуирана със силикон в устни, гърди, задни части, стеснена вaгинa и леко разпpан ...знаете какво

16

Анонимен

преди 5 години

Лукс прогонен от комуниститер няма такова нещо. Поляците се наливаха със евтин алкохол от зори до мрак допреди комунистите да ги научат на труд и просвета и да се научат да четат и пишат грамотоно, защото образованието стана задължително и трябваше да се интегрират всички. Да не говорим, че Хитлер им отмъкна каквото намери.

15

Бате Гойко

преди 5 години

"Ферари, Бентли... Луксът, прогонен от комунизма, се връща в Полша" - хахахахаха, хахахахаха, хахахахаха.

14

Анонимен

преди 5 години

Който не храни своа армия и автомобилостроене и машиностроене и самолетостроене храни чужди.

13

Шофер

преди 5 години

Ако лъскавите таралясници са показател за развито и самодостатъчно общество, то журналистите има да учат още много много години.

12

Анонимен

преди 5 години

Страшна суета ! В страната има и такава бедност.....

11

Анонимен

преди 5 години

Ще купуват квото им доставят капиталистите. Комунстите като им казваха че им трябват заводи за коли собствени и да ги осъвременяват те скачаха като ощипани моми хак да им е Зорлем со много бой от Сталин произведоха едни полски фиатчета. Кото не хани своя армия и заводи храни чужди.

10

Анонимен

преди 5 години

И в България е така. Българите забогаяха неимоверно през последните десетина години. Един дори си купи Остров. Без да е учил нищо.А пък една друга си купи ЧЕЗ, нищо че ходи с плетена жилетчица.

9

Анонимен

преди 5 години

"Имаш ли някаква бегла идея как живее средностатистическият германец , или французин , или швед и тнт ?"Ферарита и Ламборгинита на всеки метър, като в Дубай ли? :)

8

Анонимен

преди 5 години

Полша прие закона за лустрацията все пак

7

Анонимен

преди 5 години

Да не би точно комунизъма да е причина сега да имат пари за Поршета ? Колко е външния дълг на Полша и как така комунистите ги оcтавиха с нисък вншен дълг и пари за Поршета а Запада тъне в дългове. E сега като си поживеят ларж с парите от лошия комунизъм после ще питат къде спят гладните.

6

до 6

преди 5 години

:) Очевиден пример на марксистко промит мозък .Имаш ли някаква бегла идея как живее средностатистическият германец , или французин , или швед и тнт ?И как живее средностатистическия северно кореец ?Аз не съм забравил как имаше само салам "кучешка радост" и марципани . И 99% от населението се облизваше около корекомите. Там пускаха червенокожите партийци .

5

Burzum

преди 5 години

Необходима е термоядрена война!

4

Анонимен

преди 5 години

Нормално . Полша е на север от Дунав - тоест в Европа.На юг от Дунав започва Азия и там се намира задунайската губернийка.

3

Анонимен

преди 5 години

Статията започва като история за Николета Лозанова, ама за нейно съжаление, не е тя...

2

Анонимен

преди 5 години

Това не е лукс, а глупост. Вие и един москвич може да го обсипете с диаманти кожен салон и екстри. но понеже не се нарича БМВ, а Москвич няма да ви хареса. Затова пък със радост ще си купите едно френско сирене покрито със мухъл за 200 долара. Комунистите не бяха много силни в рекламите, защото държавния капитализъм няма нужда от конкуренция и реклама всичко ена псохологическа основа.

1

Анонимен

преди 5 години

"Сиво ферари спира на две крачки от сградата на полското президентство във Варшава. От него слиза млада жена със спортни обувки и слънчеви очила "Шанел", която държи в ръце "добре коафирано" кученце"Превод: празноглава кифла, с богат тъпкач, която не може да си каже името без листче, както и да обясни защо мъкне куче, ама го е виждала, че така правят по филмите и списанията.