102

Анонимен

преди 5 години

Забравих да добавя безвкусни лозови сърмички, дзадзики /млечна салата/, сувлаки /сухи шишчета/, чушки с оеиз и мусака. Все уникални неща, каквито тук може би няма, ама нали са гръцки.... Друго си е. Пък като им дадат пъпеш и кажат, че бил от заведението /разбирай някакво кръчме с пет маси/ направо се разтапят. Соеи, ама в българските ресторанти кухнята е в пъти по-разнообразна и вкусна.

101

Анонимен

преди 5 години

А като почне прехласването по прословутата гръцка кухня.... Навсякъде еднакво и елементарно меню. Всички българи ядат гръцка салата, пържени тиквички, пържени калмари полуфабрикат /на шайби или пълнени/, пържени скариди /естествено замразени, дори и да пише, че са пресни/, накаква дребна пържена риба, ципура или лаврак на скара /повечето пъти замразени/ и черни миди /, последните със сигурност черноморски/. Голямо прехласване. А и пържени картофи. Слагат се на всичко.

100

Анонимен

преди 5 години

То, това не е само тук. Да не мислите, че турците изхвърлят храната или пък гърците. Никъде не се изхвърля, а се преработва по подходящ начин. Тия майонезни салати дето ги има например на предното хранене са били пресни. Постните ястия се правят с месо. Неизяденото месо на някакакъв вид кебап. За супите и крем супите едно към едно. И не е до друго, просто хората не са свикнали дахвърлят тонове храна. Никой няма да го направи колкото и скъп ол инкл. да предлага

99

Анонимен

преди 5 години

Например работя от 4 години в заведение,ако искате вярвайте нито една проверка не е дошла,никаква и за нищо, кухнята е ***, на никой не му прави впечатление,нито на шеф,нито на готвач,въпроса е да пада печалба, какъвто работодателя такава и кухнята,такава и хигиената, въпрос на възпитание.

98

Анонимен

преди 5 години

Е да има и работодатели, които ти нареждат като остане айрян в чашите да не се хвърля а да го изсипваш в новия,но има места и с качествена кухня, всичко зависи от шефовете, това е истината,по скоро контролните органи не си вършат работата,а прибират само рушвети и си отиват,как всичко да ни е наред.

97

Анонимен

преди 5 години

Типично по български,пак спекулации, че да накарате народа да хрантути гърците, затова всичко за ядене е внос, никой не милее за нашето си, няма по хубаво от българското,може някъде да правят така,някой алчен и стиснат работодател,но имаме и места с много хубав олинклузив.

96

Ния

преди 5 години

Двуличие, вие у дома все едно не готвите храна в събота и неделя за цялата седмица.

95

50/50

преди 5 години

и така и не баш миналата година на златните за 130 лв на човек на ден ол инклузива беше Супер ! преди 2 години в Китен не беше лошо,но ги хващах двойно готвените манджи и в Гърция сме били на гадно ядене и то двойно по-скъпо от Бг

94

Анонимен

преди 5 години

До Убил маикя си с колБоже господи, много мъка има на тоя свят

93

Анонимен

преди 5 години

Решил съм да не стъпвам по нашето Черноморие, след като се нагледах на идиотии там и ми писна да ме правят на ***.Ще почакам още няколко години да фалират да сринат бетона и и ако се появи читав хотел с читав персонал, ще ида да видя така ли е.До тогава ако ще и *** да превръщат в наденици, да си ги ядат те, дано пукнат дано.След като мутри овлядяха черноморието ни, какво друго да очакваме?

92

Владо

преди 5 години

А утре - виенски шницел !

91

Убил маикя си с кол

преди 5 години

Има ли балъци дето ходят още на лаиноморието? Аз ходя в турция само и там е идеално такива абсурди там няма

90

Топлата вода

преди 5 години

Ох Наденце мило,ама ти откри аерозолния дезодорант бе!Че кой,КОЙ бг.фирмаджия не върти алъш-вериш по същият начин изцяло за сметка на крайният потребител ?Бг.фирмаджия е на печалба дори когато е на загуба.Това е закон за всеки частник особено при 1000% нулев контрол в бг.Бг.качество на обслужване и бг.любезност-ще останат непознати до гроб за бг.клиент !!!

89

Слав

преди 5 години

Има хотели и хотели.. Цени и цени.. Не става да плюскаш на корем 2-3дена и пиене до припадък и нощувки за 200 лв примерно.. Тъй че га яди кифтета не рева нали?! Като искаш всичко да е изпипано 1000лв поне.. Има варианти много. Къщи за гости, фамилни хотелчета, хижи, къмпинги... Евтиния ол инклъзив е социална услуга за беднюхите. Няма нищо лошо в това стига да не води до здравословни проблеми.

88

Анонимен

преди 5 години

Който е балък да почива на Бетономорието, наричано с още куп подобни имена, друго ли е очаквал?

87

Анонимен

преди 5 години

Значи както се казва в Писанието: В началото бе кюфтето!Хубу де, а то от какво е? М?

86

Без лигавщини

преди 5 години

Знаете ли, че по статистика има 828 МИЛИОНА гладуващи хора по света, а на ДЕН умират по около 25 000 човека от ГЛАД?! А вие се оплаквате че храната ви била вчерашна... Презадоволени глезльовци, срамота е да се изхвърля храна.

85

До gunyu

преди 5 години

Със съпругата ми имаме IT фирма. "Отпуска" не ползвам от 13 години. Бизнесът ни е такъв, че можем да работим, когато и откъдето пожелаем. По злобата и начинът ти на писане, разбирам, че ти не можеш. Няма и да можеш. Не яж този, както и следващия месец и направи дълъг уикенд на Слънчака в началото на септември.

84

Като в Рая

преди 5 години

Това е божествено готвене - Който е опитал едно - ял е от всичко!

83

Анонимен

преди 5 години

Ние много неща прайме мърляво, що да прай изключение ол инклузива? Какъвто футбола, такъв и ол инклузива. По улиците навсякъде има смет и мpъcoтия, направена от нас, па ревеме за ол инклузива! Такива сме си. Мрлячи.