27

Киро Х

преди 5 години

До Х: А може би пък за тази омраза има някакви обективни причини? Да не би турците (омразните) 500 години да са ни клали?! Да не би да сме ходили в Батак да разгледаме костницата, съхранила костите на хилядите Баташки мъже, бременни жени, старци и деца, чиято кръв е пръскала по стените на църквата, докато турците са им прерязвали гърлата?! Същата кръв, която и днес си стои по стените на църквата.... как я мислиш?

26

Киро Х

преди 5 години

До Осман: Карам те да ги постнеш тези клипове с полу разголени разсъблечени жени - мюсулманки! Давай! Само да не се окаже, че вместо Айшета, разголените хубавици са някои невернички, опазил Аллах!

25

Додо

преди 5 години

Елкa ни е спретнала една кофа пoмия и ни я сипа с тази баш-тюрлю-гювеч безумна "публикация"! То не са освободени жени-мюсюлманки, дето били ходели без забрадки, че дори и на плаж ходели... да не верва човек какви разкошотии за жените таел тайничко ислямът! То не са тъмнокожи, черни турци, дето правят по много деца, които са ужасно религиозни (все едно исляма е религия, а не култ с политически оттенък) и тем подобни отвращения, които, признавам, не дочетох докрай!

24

Анонимен

преди 5 години

Измир е морски град няма как да е изостанал Слънчака сравнен с Русе например също е напредък, а по терасите бикини и алкаши. Hе е важно кой те управлява, а къде живееш ако си в пустинята нема ли петрол наоколо или море и Елон Мъск не мое ти помогне.

23

Гробокопач

преди 5 години

То и в Бойкова България е така: бикини+ракия = напредък ( в кавички). Ккаво й се дивите на статията? Писана е от евреин и това казва всичко;))) и ен забравяйте, че и Бойко е Бехар;)))

22

Осман

преди 5 години

В Турция който иска си слага кърпата на главата. Който иска шалвари а други носят къси полички. Можеш да бъдеш религиозен и да са кланяш пет пъти или да си пиеш ракията. Никой не ти се бърка. Важното е да работиш и да имаш акъл в чyтypaта. Не ме карайте да поствам линкове на най новите турски музикални клипове с по 15 - 20 милиона гледания в Ютуб с модерни и разсъблечени жени.

21

Осман

преди 5 години

В Гърция същото. Бикини плюс узо и напредък. Абе пишете за острова на Бойко и защо свалиха предаването по Нова. Нали сте демократи беджанъм? Къде се намира Измир? Не е ли в Турция? Как така 'диктатора' не успява да диктува над Измир нали е зъл и всемогъщ? Големи мозъци сте.

20

Анонимен

преди 5 години

Сега защо започнахте да се заяждате? В 20 са казани разумни неща.

19

Анонимен

преди 5 години

Ех, де го този рай и в покрайнините на Ню Йорк. Нито ракия, нито бикини - ясно значи напредък нямааа! Добре, че е Турция и в частност Измир та да разберем какво чудо е това нещо демокрацията!

18

Осман

преди 5 години

С ракия и бикини напредък не става кардешим. Напредък има с индустриални зони и небостъргачи светещи в нощта. Най модерния град в Турция е Истанбул. В Истанбул имаш всички възможности ако имаш квалификация. После е Анкара, Измир, Мерсин и т.нт. Ракия и бикини има и на Мутроморието между другото...

17

До Осман

преди 5 години

Така е, няма!

16

к

преди 5 години

Измир !?"най-модерния град в Турция" !!!???тази глупост сигурно от някой "български" "изселник" сте я чули ..., то те турците основно в тази каторжническа дупка ги заселваха "българските изселници"Измир е едно от най-дивите места в Турция, заселен основно с едно тъмнокожо, мързеливо и неуко номадско племе, което не се поддава на цивилизоване !

15

РЕПУБЛИКАНЕЦ

преди 5 години

САЩ трябва да мине целия близък, като почне от анадола, че са като аборигенни племена още там...

14

Анонимен

преди 5 години

Майко мила!Тия наистина са в 14ти век!

13

сдгс

преди 5 години

Турция е много по-различна от това, което се пише в медиите. Вие ги изкарахте някакви неандерталци.ПС: Не бъркайте българската ракия с турското ракъ (raki), тъй като няма нищо общо и трябва да сте *** да правите такова сравнение заради името. ракията си е ракия, ракъ се прави от анасон и има вкус на мастика/узо

12

шоп

преди 5 години

И ние им изпратихме през 89-та 300 хил. екскурзианти, които се заселиха предимно в Измир. Те в БГ все по бикини ходеха и къркаха като смоци,

11

Анонимен

преди 5 години

А Монокини има ли.

10

Анонимен

преди 5 години

Кое му е хубавото.Ениракъто поскъпна 7 пъти

9

Handel

преди 5 години

Абе след една година ще се къпете с фереджетата в морето.

8

наблюдател

преди 5 години

Афееим, машаала!