35

Анонимен

преди 5 години

дждендърска пропаганда всеки ден, на макс и от всякъде... айде няма нужда

34

чeri

преди 5 години

До АнонименА когато те засърби (ти знаеш какво) що ще чиниш бе кукундрел.Господ да не те е създал с двуполова.

33

Анонимен

преди 5 години

До 34 и 35И защо пък да не е?! Аз мога да обичам мъж, мога и жена. Била съм с мъже а също и с жени. Аз не обичам човека защото е мъж и защото мога да се размножават с него, а защото това е моя човек, който ме допълва духовно. Хич не ми пука какъв му е пола. Ако моя човек се окаже жена - ще си изживея живота с нея и въобще не ми пука от мнението на обществото.

32

бай Люцкан

преди 5 години

Голям страх у ***, че една жена може да живее с друга жена. Ориенталци сме си и това си е - ходим по врачки, хвърляме пари през балконите, мразим всички, а следобяд - и себе си, радваме се на чуждото нещастие и оплюваме нечий успех, особено, ако е от българин, заминал на запад, не сме виновни за нищо, но всички други са ни виновни за положението, обичаме да надаваме вой, че имаме права, но се скатаваме, когато става въпрос за задълженията и т.н. Да не реши някой, че ще отлепим от дъното...

31

Анонимен

преди 5 години

Гнус.

30

Анорнимен

преди 5 години

Това не е брак ! Това е мерзост !

29

Анонимен

преди 5 години

Можеш при положение, че намериш държава в която да сключиш брака. Можете и както досега да живеете с него полузаконно без брак(стига да му плащаш данъка в общината). Всичко това при положение, че е мъжко. Ако е женско дори църквата не разрешава. Църковен брак няма да можеш да сключиш освен ако папата не ти е вуючо.

28

Ветеринарка

преди 5 години

А аз мога ли да се оженя за кучето си?

27

Анонимен

преди 5 години

Т.Е. сега могат да си осиновят дете от. ...... Норвегия и да си го гледат в България законно..... Анадолската конвенция сме я приели, просто не го осъзнаваме още

26

Берлинският българин

преди 5 години

Колко сте изостанали вие европейците ние очакваме турчин да роди...Докато чакате аз родих близнаци.

25

Анонимен

преди 5 години

Както един брак сключен в България е законен в Австрия, така и брак сключен в Австрия е законен в България. Ай, честито!Сега като завалят искове срещу България за неспазване на еврозаконодателството и правителството усул усул ще хармонизира българските закони с модерните европейци. Щем не щем насила ще се поевропейчим. Няма връщане назад.

24

ТРИПЛЕ ПУСИ

преди 5 години

СЪЩО ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕГАЛИЗИРАТ БРАКОВЕТЕ МЕЖДУ ЕДНА ЖЕНА И ЕДИН ОТБОР БЕЗ ДА СЕ УПОМЕНАВАТ ИМЕНА!!ТАКА ОТБОРА ЗАЕДНО С РЕЗЕРВИТЕ ЩЕ МОЖЕ ЗАКОННО ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ БРАКА СИ С ЖЕНАТА!

23

Анонимен

преди 5 години

СЛЕД КАТО ТОЗИ ВЪПРОС Е ВЕЧЕ ПРИКЛЮЧЕН!!ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА ПО-ВАЖЕН ВЪПРОС Е А ТОЙ Е ДА СЕ ЛЕГАЛИЗИРА ПОЛИГАМИЯТА!ЕДНА ЖЕНА ТРЯБВА ДА МОЖЕ ДА ИМА ДВАМА СЪПРУЗИ ИЛИ 5 ПРИМЕРНО!ОТПРЕД ОТЗАД ОТПРЕД ОТЗАД ОТПРЕД ОТЗАД ЕДИН НЕ СТИГА :D

22

Анонимен

преди 5 години

но "бракът" им няма как да бъде законен у нас..Много се лъжеш. Бракът им е законен на територията на ЕС. Българското законодателство не може да противоречи на европейското. Това е цената да си горд еврочлен.

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20Платят ли си ще ги бракосъчетая в църкавата нищо са двама мъже или две жени.

20

Анонимен

преди 5 години

Дано има повече такива новини.

19

Извънредно събитие

преди 5 години

Сълзи от щастие избиха в очите на стария ***.Най-сетне и у нас да се случи това..Ще гласуваме за ГЕРП и БСП!изригна дъртия *** по време на извънредния гей парад по случай признаването на еднополовите бракове у нас.Ще можем и деца да си осиновим! Ставаме все по-силни и многобройни..гласът му премина във фалцет.С песни и танци гей парада завърши в Борисовата градина, където всички го удариха на разврат и содомия.Конни полицаи се грижеха да има ред и спокойствие.

18

Анонимен

преди 5 години

ПО КОНСТИТУЦИЯ Е ЗАБРАНЕНО СКЛЮЧВАНЕТО НА БРАКОВЕ МЕЖДУ ДВАМА МЪЖЕ ПО ПАСПОРТ!!!НО АКО БРАКОВЕТЕ СА СКЛЮЧЕНИ В СТРАНА ЧЛЕНКА НА ЕС! ТЕ СЕ ПРИЗНАВАТ В БЪЛГАРИЯ ТЪЙ КАТО СА ВЕЧЕ ФАКТ!!!САМОТО СКЛЮЧВАНЕ НА БРАКА В БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ НО АКО Е В ДРУГА СТРАНА ЧЛЕНКА НА ЕС ВСИЧКО Е ТОЧНО :D

17

Анонимен

преди 5 години

ИЗЛИЗА , ЧЕ АКО ИМАМЕ ХОМО БРАК В ИСПАНИЯ И СЕ ДОВЛЕЧЕМ ТУК С НЕГО ТОЙ СТАВА АВТОМАТИЧНО ПРИЗНАТ :D

16

Анонимен

преди 5 години

А на какво основание австралийката е получила правото на пребиваване?Това си чисто признаване на брака. Сега всеки ще може да отиде и да сключи брак в Австрия, Германия или Франция и да си се върне тука.