19

Анонимен

преди 5 години

Хиляди висшистки са си взели така дипломите, какво се правите на изненадани....

18

Анонимен

преди 5 години

Емблематичен пример за това как се случват нещата в българското висше образование.

17

ЦОЛЕ

преди 5 години

До Анонименвиаграта баце е до гроб

16

радев

преди 5 години

поредната студентка изнудвана от преподавател?

15

Fck

преди 5 години

Както написах и в предишната статия. Хубавата Елена (ако въобще е хубава) е направила белата. Да убиеш с бой 70 годишен ,че е спал с 32 годишната ти жена и то сега от вашата статия се оказва ,че тя доброволно е имала "нещо по специално" към убития. Много интересно кой е за бой?

14

да

преди 5 години

Хилади пъти съм казвал В този свят всичко става заради жени На една картинка момченце с ръка е дръпнало гащичките на момиченце като него и я пита какво е това Тя му отговаря че с това нещо ще му командва целия живот Правете си извода Всички войни са ставали заради жени

13

Българин

преди 5 години

До До 4 - Българин"Колегата" номер 4 "Българин" не е от малцинствата(напротив - доста ги мрази).Добре е, че захлебва по малко от коментарстването.

12

До 4 - Българин

преди 5 години

Понеже нищо от написаното не ти се разбира, предполагам, че си от малцинствата. Предлагам да тръгнеш на училище, за да се ограмотиш поне малко и чак тогава да се изявяваш по сайтовете.

11

Анонимен

преди 5 години

42 годишен ревнува от 70 годишен. Тоя трябва да е тотален изперкалец, а ако е тотално импотентен се е подразнил, че 70 годишен върши по-добра работа от него. Импотентните по принцип са страшни ревнивци.

10

Анонимен

преди 5 години

Така става когато 70 годишните са по-добри от 42 годишните в креватната гимнастика, а това става все по-често срещано.

9

До 8 от Българин

преди 5 години

Тва е българския сега! От ка убавото Наде заме ни "ще" със "шъ" и стана "шъ направим" , всички го приеха като политическа граматика! А шментените капели и банкянските лафове просто забиха и граматика и история! А след като издадоха " Под Игото" на шльоковица окончателно приех решение да пиша съответно изискванията! " С гърбави се говори по гърбаво' Ничше!

8

прибирайте лудите

преди 5 години

Нещо много халтаво има в тази история. Но те лудите така и така се умножават в геометрична прогресия защото не ги диагностицират и лекуват на време

7

Методий

преди 5 години

До БългаринКакво каза? Българският ти е изключително зле и нищо не се разбра.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Това все пак е България, чакат го 5-10, пуснат след 6 за добро поведение!

5

Анонимен

преди 5 години

Е сега го чака доживотен затвор и студентката пак ще си вземе друг.

4

Българин

преди 5 години

Тц тц тц баф му м..ата! Учена го праснали по балката щото с ученоста докопал момето а селското парче подивяло! Кви учени кви момета и кви урангутани се навъдиха от как бат им винетуто с акъл на една книга винету дойде на влас! Абе диващина пълна! Какъв то ний винетуто такъв ний и ученият и момето и маймунека до нея! Бог да прости тримлионна България! С 80% матрял..

3

зрител

преди 5 години

Сега като влезе в затвора ,кой ще пази студентката ? *** ! !

2

Бай УЙ

преди 5 години

Порената аграрна трагедия...

1

Анонимен

преди 5 години

Алтав народ, психясал. Хайде откачил си, шамар-два като си ревнивец, ама да убиеш човека. Това вече е психопатия. Луда работа.