204

Анонимен

преди 5 години

Нормално да ги е яд помаците

203

Анонимен

преди 5 години

480 листа тоалетна хартия...

202

Fallschirmspringer

преди 5 години

За мен Иво Инджев винаги е бил,е и ще бъде еманация на сервилността и добре платената продажността.Винаги е имало ,има ги и ще ги има такива като него.Просто е чудя как не грабнал няколко флакона с цветна боя и не е дал израз на своите творчески, нео-либерални търсения и мъчителни евроатлантически изяви

201

Циник

преди 5 години

Колегата с коментар 210 ми взе думите от устата! И тогава, и през 44та България е окупирана от Русия!Факт!

200

Как пък не

преди 5 години

Агент Ивайло, завършил в Москва, сега да плюе по Русия и в чинията, от която е ял десет години, няма друга толкова долна мерзост, като неговата! Предателите и ренегатите нямат народ и родина, нито пък срам!

199

Стамат

преди 5 години

Написал, одобрили написаното, взел си тридесетте сребърника. Остава ми само ...

198

Анонимен

преди 5 години

Оригиналът на Сан - стефанският мирен договор е в руските архиви. Не е предоставен на България. В турският екземпляр чрез който е познат в България не фигурира понятие България. Истината е тая - Русия НЕ освобождава а окупира "отвъд дунавски територии обитавани от християни." Толкова за "освождението"!

197

Анонимен

преди 5 години

топ мит Инджев е бълхгарин

196

Анонимен

преди 5 години

Ето ви го текста на Сан Стефанския договор. vivafolk98.blogspot/2014/03/1878.htmlПрочетето го и лъжите на Инджев за центове ще лъснат.

195

Анонимен

преди 5 години

До Анониментн ти ФАКТИ до един са лъжа. Не Русия, Австрия подтиква Сърбия да ни нападне след Съединението. До края на войната НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА НЕ ПРИЗНАВА сЪЕДИНЕНИЕТО. рАЗБРА ЛИ ТЪПШО? рУСИЯ Е ОСНОВЕН ПОСРЕДНИК ДА СЕ УРЕГУЛИРА сЪЕДИНЕНИЕТО.

194

Анонимен

преди 5 години

Симеон - шпионин на поне 10-20 страни, изпаднал днешен танцьор със саби.

193

Анонимен

преди 5 години

Щом и тоя е историк, ела боже та си прибери всичките исторически вересии. Тоя за да плюе по Русия, не се спира пред гавра с паметта на жертвите - български патриоти, които са посрещали русите като освободители от турско робство. Политиката на Русия на юг е била проправославна - тя не е поробила нито един православен народ, напротив дала е свобода на гърци, сърби и българи. Католицети си ги е окупирала, както и те са правили с руски земи при това тяхната агресия е първа.

192

Анонимен

преди 5 години

Захари Стоянов-полуром - английски шпионин. Княз Батенберг - австрийски шпионин. Фердинанд - немски шпионин. Борис - немско-хитлеристки шпионин. Стамболов - турски и немски шпионин.

191

Анонимен

преди 5 години

А кой измисли държавата на Берлинския конгрес Източна Румелия и кой днес признава Македония и я бута в ЕС и НАТО като антибългарско образувание? Не е ли евреина Бенджамен Дизраели, насърчавал турските орди още повече да колят априлските възстанници, жени идеца и не е ли хич не творил робство запад? Странната смърт на Б. Димитров доста е съмнителна

190

Анонимен

преди 5 години

Голям мит е, че ще успеете в 21 век да фалшифицирате българската история, напразни са турските сапунки и ежедневната трагикомична антируска платена от други враждебни и разпокъсвали ни страни пропаганда. НПошки, за пари ли, за малко ли? Е някои дето цапат паметници имат половинмилионни грантове - демек западът тук толерира хулиганството едро и дребно.

189

Анонимен

преди 5 години

Инджев, ще ме направиш русофоб ако докажеш, че Турция ни е освободила от руско робство и е настъпила от Истанбул към руската армия и тя е капитулирала при Сан Стефано, като е върнала България да живее свободно под турско присъствие. Иначе напразно увърташ. Сан Стефано е идеала, западния Берлински конгрес е измамата и немските династии, натрапени ни шпиони са измамата. Русия е истината.

188

Влади

преди 5 години

Благодарим на Русия за Освобождението. Независимо от мотивите, това идва след Априлското въстание, когато Великите сили я упълномощават(щото е жандарма на Европа) да проведе тази война.И именно затова се провежда Берлинския конгрес, на който се провежда поредния дележ на Балканската баница. За Австро-Унгария- Босна и Херцеговина, за Румъния и Сърбия- независимост.За нас васалитет към Турция. Но , по-добре това, отколкото Задунайская.... Питайте поляци, прибалтийци, арменци, грузинци и т.н.

187

Анонимен

преди 5 години

Тоя за прости ли ни има или той се мисли за много умен !? Те братя ще се изтрепят той на умник ми се прави ! Аз когато съм го знаел това той си е смучил пръста , палеца . Ама и други книги да вземе да напише не да е едностранчиво .

186

кога сме били роби

преди 5 години

При турци или при руснаци?!?!?! При турците има частна собственост,запазена е народността и религията 500г.Строили са се църкви. А при руско иго особено след 1944г сме безимотни роби,без право на религия ,националното самочувствие стъпкано до слугинаж и величаене на мумията в Москва. Всичко което се произвеждаше отиваше за руските окупатори и нашите магазини бяха празни. ....

185

това е достатъчно

преди 5 години

т.8 на Санстефанския договор е описан като руска окупация!!!!!!!! Ако не беше Европа сега да няма България а задунайская губерня!!!!!