27

хммм

преди 5 години

Загледайте се в снимката. Вижда се че хората не са богати имат стари мебели, но пък за сметка на това имат богата колекция от книги. Момчето е учило и е било на финалната права да завърши медицина и да помага на хората. Вместо тези хора да имат шанс в модерна България, сега (по-точно скоро след затвора) ние ще делим тази територия с една ***. И всичко това благодарение на съдебната система развъдник на тези хубави ценности, които ни убиват. Запомнете имената на тази извадка на съдилищата...

26

Паци

преди 5 години

България е готино място за живеене накрая ше останат само такива ***

25

Рашо

преди 5 години

Така ще бъде с "независимата" ни съдебна система.

24

Тото

преди 5 години

Чудя се колко ли кинти са прибрали съдийките за да бъдат толкова милостиви, всичко си има цена, и децата го знаят.

23

Анонимен

преди 5 години

Пожелавам на убийците на това момче да *** в адски мъки. ***, психопати не знам как да ги нарека чудовища , да се нахвърлиш срещу друг човек и да го душиш заслужаваш да ти резнат главата както в средновековието.

22

Жалко за момчето

преди 5 години

Сега в панделата ще им пренавият резбите на тия убийци.

21

Анонимен

преди 5 години

"Чува се страшен звук на изпращяване"Убитият ли е описал това или са авторски глyпави съчинения?Джендърската конвенция в България няма да се приеме, въпреки напъните.

20

МДА

преди 5 години

"Върховните съдии Капка Костова, Даниела Атанасова и Красимира Медарова"... Кога ли нормалните хора, които от ден на ден намаляват все повече ще разберат, че корена на всички проблеми са точно тези и тези като тия трите...

19

:):)

преди 5 години

тя съдбата тоест господ си знае, след години я чуете че единя паднал от блок, другия блъснат от неизвестен автомобил.....мислите ли че роднините на убития ще ги оставят... не вярвам.

18

Анонимен

преди 5 години

Да ходиш в парка в България е опасно. Представяте ли си тези млади хора каква ценностна система имат? Това е син на адвокат. Елита на държавата. На какво ниво са семействата на тези млади хора? Как се насажда такова възпитание. Къде е училището, което е крайно време да изтупа всички ненужни теми, морално остарели и да преподава новото и бъдещето. Колкото и да се съпротивлява българското общество, гей, лесбийки са факт, вместо омраза, обяснение защо е така.

17

Анонимен

преди 5 години

Давайте им и снимките и имената на тези. Съдебната с-*** може и да работи, но народът също има власт и право да наказва.

16

Нов

преди 5 години

"Журналистите" показват майката, защото не им пука от и за смазаната женица. Да покажат убийците и съдиите не им стиска, че може да го отнесат

15

Анонимен

преди 5 години

няма страшно в затвора ще станат такива за които са смятали жертвата си *** там ще е насилствено

14

Анонимен

преди 5 години

Жалко,че в България не се прилага смъртно наказание. Нападнали са го не защото им заприличал на гей.Убили са го за удоволствие и за да му вземат парите и телефона.Не е ли очевидно?

13

Ddd

преди 5 години

Заради такива смехотворни присъди нацията ни се стопява, младите хора са отвратени от съдебната ни система и напускат България масово. Как да се върна в Бг след такива новини.

12

Анонимен

преди 5 години

не беше установено той да е имал хомосексуална полова ориентация", писа в мотивите си първоинстанционният съд.================що ? и ако е бил гей, пречи ли на някого, или на съдиите ?

11

Анонимен

преди 5 години

"Например, за бащата на Александър, който му е и адвокат, синът е герой. Те никога не си наведоха главите. Предполагам, че сега убийците на сина ми ще излязат бързо от затвора", казва Христина.". Нямам думи син на адвокат а убиец. За това престъпление и доживотен затвор е малко.

10

Анонимен

преди 5 години

Ще излязат предсрочно и това е!

9

Анонимен

преди 5 години

Тези *** заслужават да не излязат от затвора! Какви са тия съдии, къде е справедливостта в тази държава!

8

Анонимен

преди 5 години

Сега вместо един български лекар имаме двама пропаднали и негодни за нищо, долнопробни, *** *** и убийци. Те трябва да бъдат кастрирани и оставени за по 40 години в затвора, а родителите им трябва да полагат тежък, безплатен труд до живот.