15

бай Тъпчо

преди 5 години

Еееее тати на 5 години ме качи на трактора а на 9-10 вече сам карах и държах браздите.Няма лошо за момче да се учи от малко да управлява а пък колата се управлява леко като играчка, стига добре да преценяваш, да не бързаш и да внимаваш.Тоя баща дертове ще бере, защото хората не ги интересува колко доверие има на момчето, а си мислят-Какво може да стане Ако...Глупашки е постъпил бащата, инак от туй момче добър шофьор ще излезе...Внимателно е и разумно!

14

Анонимен

преди 5 години

На какъв език говорят ?

13

Анонимен

преди 5 години

До Сократис Граждански дълг ? По-скоро сeлска дребнавост проявена, като глад за момент слава. Сигурни не са викали полиция, защито не са "доносници". БеГе логика.

12

.

преди 5 години

Ами нали виждате, че колата излиза от паркомясто за хора с увреждания?Очевидно е, че всички в тази кола имат увреждания! Няма друго обяснение.

11

Сократис

преди 5 години

"Няма ли полицаи"? Полицаите не са на всеки паркинг, пред всеки магазин и МОЛ...Полицаите се викат! Това момче не е никак малко и след, като бащата, му има доверие, то вероятно има защо, но това не оправдава постъпката.В ерата на смарт-телефоните, си проличава интелекта на притежателите, за които снимането и публикуването на клипчета изчерпва гражданският им дълг, да се притичват на помощ и предотвратяват произшествия и нещастни случаи.И дори питат-Къде е полицията? Във случая полицията сте вие!

10

Анонимен

преди 5 години

Че и без мене тати ми даваше от малък и аз да карам

9

Гoшу

преди 5 години

Само даде заден, изкара колата, после баща му го смени. Тя овцата затова отмести телефона, точно във възловия момент. Ей, какво ли не прави човек, само и само да се направи на интересен в мрежите :)

8

Анонимен

преди 5 години

Това е утрешното "камикадзе" на пътя! Нищо чудно след време, когато краката му започнат да стигат нормално *** на автомобила, да го видим размазан под някой ТИР, или автобус, или "проектиран" на стълб или дърво...Драги родители, учете децата си на такива неща и утре ща плачете на гробовете им!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Дали са му да изкара колата от паркинга.

6

Аз

преди 5 години

Всичко е скалъпено. Не вярвам на такива неща.

5

;-)

преди 5 години

Обаждам се на 112 за паднал на пътя предмет - желязо, около 2 т, метър на метър, на осевата линия, точно на входа на магистралата пред един шоурум. Там хората карат сравнително бързо, смрачаваше се и имаше напълно реален риск някой да направи тотална щета на МПС-то си. 5 мин ме разпитваха какво и що? Дадох им точен адрес, само дято координати не ми поискаха. В това време от там минаха поне 100 коли, които по чудо избегнаха белята в последния момент. Полицията е само на 2 км. Пътят им е точно 2'.

4

Анонимен

преди 5 години

Навярно само детето е било трезво. Похвално. Не карай пил!

3

Анонимен

преди 5 години

Гледах видеото, жената беше започнала снима доста преди детето да се качи, има нещо гнило в дания

2

113

преди 5 години

В 112 работят *** роботи. Аз им обяснявам, че обират съседа, а те ме питат какъв ми е цвета на очите...

1

112

преди 5 години

Като се обадиш на 112 за такова нещо и от там "веднага" ще ти обърнат внимание.. вЕрвайте ми..