25

ОООХ...

преди 5 години

АМАН ОТ ЖУРНАЛИСТКИ И ЖУРНАЛИСТИ - КАТО ИСКАШ АРМИЯ ЗАЩО НЕ Я СЪБРА??? ТАКА И НЕ РАЗБРАХТЕ СМИСЪЛА НА ВОТА -ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ ЗА БЪЛГАРИНА И БЪЛГАРИЯ - И НЕ МИ ХАВАЛИ ЦВЕТАНОВ НИЕ ЗНАЕМ НЕГОВАТА ПОДГОТОВКА ХАЙДЕ ДА НЕ ГИ ИЗРЕЖДАМ КАКВО ПРАВИ

24

КОМУНИСТИТЕ ЛЪЖАТ

преди 5 години

БСП - НАЧЕЛО С ТЕХНИЯ ПРЕМИЕР ОРЕШАРСКИ СПРЯХА ЮЖЕН ПОТОК ПРЕДИ 4 ГОДИНИ И СЕГА СЕ ПРАВЯТ НА МНОГО ЗАГРИЖЕНИ ЗА БЪЛГАРИЯ. ГОЛЯМ ФАЛШ И ЛИЦЕМЕРИЕ ЛЪХА ОТ БСП...

23

Анонимен

преди 5 години

АПЕЛ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОДМИЛИ СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИ,ДРАГИ БЪЛГАРИ,ИСТИНСКИ РОДОЛЮБЦИИ ХРИСТИЯНИ.НАБЛИЖАВАТ ИЗБОРИ,ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ВЪЗМОЖНОСТ ПО МИРЕН И ДЕМОКРАТИЧЕН ПЪТ ДА НАКАЖЕМ КОМУНИСТИЧЕСКАТА НОМЕНКЛАТУРА ПРЕВЗЕЛА ПАРЛАМЕНТА(ГЕРБ,БСП,ДПС,АТАКА,ВОЛЯ,ВМРО,НАЦИОНАЛИСТИ-РУСОФИЛИ).ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НОВА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ!!!!

22

ПроСоТо

преди 5 години

До рубладжийски партииизброй сега "партиите" на издръжка на Меркел и Ко.!..Видно е ,че ги разбираш тия работи..

21

ПроСоТо

преди 5 години

иначе вота наистина не беше обмислен добре,защото както отбеляза колегата долу "беше опит за игра по правилата срещу некоректен играч."Мръсника може да го бутне само по-голям ***!!!!!!!!..Който го раздава "културка",ще гледа от страни..

20

Анонимен

преди 5 години

MALE,MALEE V VELEVA -DGURNALIS,AMI ONA NE ZNAE NISHTO,MNOGO E KOFTI I E NEKADARNA.

19

ПроСоТо

преди 5 години

Анонимен каже:-"Дърти *** комунисти,и от гроба ще ни управляват,под различни цветове"...Сакън,не така!..И Боко,и Цвъки,и Цецка /все *** комунисти /,и 90 процента от личния състав на "Шайката", са живи!..Или ти визираш 2040-та година?

18

Анонимен

преди 5 години

Велева, първо беше специалистка по ДПС, после се прехвърли на Тиквата. Остани си при него. На един акъл сте.

17

Анонимен

преди 5 години

к`ва противна баба Яга, а

16

рубладжийски партии

преди 5 години

Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Валерия Велева, Петьо Блъсков, Татяна Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, М.Пиргова, С,Шаренкова,братя Чукови, д-р Ник.Михайлов, Мих.Константинов

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - Сега въпросната госпожа от кои е,питам...В БГ-то масата са клиентела. Ръкопляска се на някого за да се ползват евентуални облаги. Както вие сега "мразите" Борисов, защото явно не сте се уредили в ГЕРБ и се надявате на облаги от бсп!

14

Анонимен

преди 5 години

Сега въпросната госпожа от кои е,питам де защото няколко от най-пламенните блюдолизци на Борисов-Славчо,Диков,Бареков са му врагове сега а тая доста си сменя симпатиите,та от кои е в момента?!

13

хм!

преди 5 години

Зад Нинова трябваше да има армия, смята Валерия Велева???Ми защо не е поискала от Каракачанов, да и заеме за малко Българската армия!Виж Велева как ги разбира работите!

12

бай Иван

преди 5 години

Не само тактиката на БСП е грешна.Грешна е и идеологията на комунистическите капиталисти,които залъгват все още екзалтираните бабички,ползвали големи привилегии през комунизЪма на Тошо.

11

Анонимен

преди 5 години

Дърти *** комунисти,и от гроба ще ни управляват,под различни цветове

10

Анонимен

преди 5 години

Вотът не успя, защото беше опит за игра по правилата срещу некоректен играч. Изходът е напускане на парламента, който и без това е нефелен! Всеки ден закъснение е загуба за нас, независимо от коя партия сме!

9

Анонимен

преди 5 години

тая по цял ден "свири" на доган и кога има време за пише статия?

8

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ и БСП са достигнали минимално твърдо ядро избиратели. Каквото и да правят броя на изббитателите им няма да мръдне нито надолу нито нагоре...

7

Анонимен

преди 5 години

Никаква грешка няма . Това е началото на битката на хуманизма срещу егоизма , а както е известно всяко начало е трудно . Защитниците на минималните приходи и разходи идея си нямат за очакващото ги възмездие .

6

беее....

преди 5 години

Слугинажната джурналистика като започне и тя да дава акъл....какво трябвало ,какво не трябвало.Чесане на езици,запълване на телевизионно време.