83

Анонимен

преди 6 години

ТИКВАТА НЕ СИ ЛИ ПРОДАВА ОСТРОВА ?? ИСКАМ ДА ГО КУПЯ..

82

До 78

преди 6 години

"БСП започна строителството на Южен поток." Строителството на Южен поток никога не е започвало, защото проектът беше върнат от ЕС на руснаците, за да го синхронизират с европейските изисквания и стандарти. Тогава Русия реши да го оттегли. Тук чета, че г-н Бойко Борисов е виновен. Той тогава не беше на власт и няма нищо общо с управлението на БКП/БСП, които спряха Южен поток. Чета и за някакви измислени американци (това е фалшивата версия на Русия). Америка няма нищо общо. ЕС върна проекта

81

До 68

преди 6 години

"БСП започна строителството на Южен поток. Борисов с благословията на САЩ го спря." ТАЗИ ЛЪЖА ОТДАВНА СЕ ИЗТЪРКАПрез 2014 на власт бяха Орешарски и БКП/БСП. Орешарски спря проекта, защото не отговаряше на европейските стандарти и правила. Тогава Путин и Русия се фръцнаха и обидиха и вместо да отстранят забележките, сами решиха да се оттеглят. Путин реши да прави Турски поток, защото там европейски стандарти не важат. БКП/БСП не си отвориха тогава устата, защото си обичат Путин и Русия.

80

Анонимен

преди 6 години

Чужденците си отидоха и проститутките могат да свалят цените.

79

Анонимен

преди 6 години

Чао мутро!

78

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 68БСП започна строителството на Южен поток.Борисов с благословията на САЩ го спря и много хубаво направи.

77

до 72

преди 6 години

Орешарски подписа, след ката лично Борисов ходи в САЩ ДА МОЛИ ДА ГО ВЪРНАТ И ОБЕЩА В БЪЛГАРИЯ ДА НЯМА РУСКИ ЕНЕРГИЙНИ ПРОЕКТИ. И ДОВЛЕЧЕ СЪС СЕБЕ СИ ДВАМА АМЕРИКАНЦИ, КОИТО НАТИСНАХА ДА СПИРАМЕ СТРОИТЕЛСТВОТО.Лично Борисов се хвалеше с това. А Бъчварова каза, че спирането на ЮП е заслуга на Борисов и САЩ най-после са разбрали колко сме им верни.

76

къде?

преди 6 години

До къде беше Европа?На наш гръб си живяха!

75

къде беше Европа?

преди 6 години

До Hafen die Wahrheit500 години турско и руско-турска поробителска война и 70 години комунизъм?

74

Пропаганда/новини

преди 6 години

Днес.бг, защо не пишете за постоянния приток на мигранти към лагера в Харманли през последната седмица?Електронна версия на Работническо дело сте И вие, продажници такива

73

до 71

преди 6 години

То да бяха само те! С мед да си ги храните.Що не отвориш и други сайтове да разбереш какво мислят и другите?На доста народ му писна ГЕРБ и продажната им политика.

72

-------

преди 6 години

...мото беше "Съединението прави силата....,А ТОВА Е ПОГРЕШНО! Ние се съединихме, но не сме единни!ПО-ПРАВИЛНОТО Е: В ЕДИНЕНИЕТО Е СИЛАТА!!! или ЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!!!

71

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 68Напротив, точно Орешарски спря проектът Южен Поток, който всъщност никога не е започвал реално.

70

Анонимен

преди 6 години

Tъпанаp, Гробокопач, Анти, Сополанко, Гадорян, Кауня от Аскиу MAD, Гошо ***, к0нсерваТова са само малка част от никнеймовете на ***. Колко негативни са всички те!

69

Анонимен

преди 6 години

***, Гробокопач, Анти, Сополанко, Гадорян, Кауня от Аскиу MAD, Гошо ***, к0нсерваТова са само малка част от никнеймовете на ***. Колко негативни са всички те!

68

Анонимен

преди 6 години

БСП започна строителството на Южен поток. Борисов с благословията на САЩ го спря.

67

Анонимен

преди 6 години

Повече от два милиона българи са прокудени от Родината им. Прокудени от мафията, от дебелите, от сви.нете, които превърнаха страната ни в ко,чина! Избягаха от затвора България. Затвор без огради, в който властват ченгета, мутри и мафиоти и в който затвор няма свобода на словото и Истината е *** дума. Затвор за свободните и рай за престъпниците и крадците. Територия на отчаянието и примирението. Дори избягалите затворници почнаха сами да се връщат в арестите, след като видят какво е навън.

66

Анонимен

преди 6 години

Тръмп и Путин показаха среден пръст на ЕС зз двете най-велики държави на света ЕС е червена либерастична корумпирана престъпна мафиотска *** пълна с гейове и трaверси.

65

Анонимен

преди 6 години

До ГробокопачМечтай си, мечтите са без пари!

64

Анонимен

преди 6 години

А вие от БСП какви договори подписахте в Петербург като бяхте на власт?