46

Да видим истината

преди 5 години

IQOS-аз отказах оригиналното пушене.Така се превежда.И какво значи?Аз вече е съм *** пушач, а модерен.Само че една и съща компания продава и вредните цигари и вече модерните.Не мислите ли, че е лицемерие.Те отровенно признават.Да ние продаваме отровни цигари които ви убиват,но вече решихме да не ви убиваме за 10-20 години, а искаме да живеете повече за да печелим повече от вас. Пушенето е наркомания както и хероина и кокаина.До сега не съм прочел реклама от пласьор, а тази жена открито рекламира

45

Марк Твен

преди 5 години

Аз съм бивш пушач имога да кажа, че пушенето е зависимост към никотина. И в цигарите и в устройствата.Освен това тези устройства са от скоро и не маже да се измери още вредата от тях. Ако са толкова хубави, зещо госпожата от ФМ, не научи детето си да пуши от тези безвредни, чудесни устройства. Ако си купите молко крокодилче, ще му се радвате 1-2-3 години докато е малко, сладко и безобидно. Но когато стане 2-3 метра, дали ще делите спалнята си с него? Всичко е заради парите уважаеми пушачи.

44

Да добавя

преди 5 години

До пушач 33 И за благодарност че пълним хазната , ни гонят вън на студа.

43

До 43

преди 5 години

Мафиотите, мутрите и чалгата се пръкнаха от БКП/БСП след 1990. То не бяха рекети и убийства при тяхното управление. Разграбиха България с червени куфарчета, разбиха и разграбиха предприятията, здравната каса, пенсионния фонд, изнесоха парите в офшорки... Сега са с хотели по морето и страната, станаха рентиери и работодатели... След управлението на комунистите, всеки път ГЕРБ вади България от блатото, в което я вкарват. Саботажите на БКП/БСП са безброй, но за тях е важно Русия да е добре...

42

До 43

преди 5 години

Искай сметка от тези червените милионери - Р.Овч.; К.Нинова (г-жа Лъжа); Г.Гергов-предс.БСП/Пловдив; Гуцанов-Медузата-предс.БСП/Варна; Бриго Аспарухов; Манджуков; Гущеров; Гоце - агента-милионер; Весела Лечева и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ.

41

Бг.реалност

преди 5 години

А КОГА народа ще подготви удар по управляващите ?Не само физически удар,но и по имуществото на държавата което реално е не на народа,а собственост на управляващите.Колко по 28-ем год.трябва да минат ?Или ще чакаме пак още 500год.КОГА ???

40

Анонимен

преди 5 години

Ако всички българи откажат не само цигарите, а и прекаляването с алкохол, употребата на опиати, ще е знак, че нацията е прескочила трапа на психозаместителите. Много е вероятно силно да намалеят недоносените и увредените бебета, белодробните заболявания... В районите, където допреди десетилетия основният поминък е бил тютюнът, сега се отглеждат билки или етерично-маслени култури.Приходите в бюджета е по-добре да са от смислена дейност, а не от наказателни операции.

39

Анонимен

преди 5 години

Е пазил нали тиквата заедно с гудето се настаниха в Булгартабак и са да губят пазарен дял от некакви безвредни цигари.

38

Анонимен

преди 5 години

А акциз за дишенето кога?Размърдайте се, 7 милиони дишат абсолютно безплатнво въздуха в държавата МУ.Ще гориш в ада, тикво!

37

Handel

преди 5 години

Алчно мръсно гнусно герберско племе.

36

ПорЦелан

преди 5 години

Аз винаги съм се чудил защо струват толкова тези неща? Продават се едни устройства наречени "устройство за изпаряване на билки" и алуминиеви капсули по 20 за долар. Тези неща по принцип служат за марихуана, но с един пакет тютюн можеш да напълниш минимум 50 капсули. Ефекта ще е много по добър от тези недорасли вибратори на айкюса.

35

Анимация

преди 5 години

Ще си ходя до Гърцийка и ще си взимам икосче на нормална цена и ще си пафкам с кеф и на воля!Пеьофски,Боко и Пещерняците да мислят как да направят Кингче за икосче,а не да хабят сили да пре...*** чуждия бизнес.Кингче за икосче не е лоша идея и ако цената е по-висока от тази на Филип Морис.Мислете господа. Кингче за икосче ........... хахахаха паднах от стола.

34

filosof

преди 5 години

прасетата в парламента изобщо не ги интересува здравето, просто искат да лапат пари като за последно, и с тези бездимни цигари ще им намалеят средствата за крадене. Иначе би било редно тези 3 милиарда акцизи да отиват за здраве, както и другите милиарди акцизи от бензина за пътища и да няма свинетки. но както писах по-горе -управляват ни едни алчни прасета

33

до 33

преди 5 години

Или с две думи ако всички български пушачи откажат цигарите , ще се отвори огромна дупка в бюджета на държавата.Това е отдавна известен факт.Затова и държава има двойствена политика в това отношение , от приличност се правят че се борят срещу тютюнопушенето, но и политически го стимулират българите да го правят.Естествено е държавата да подкрепя тютюнопушеното по икономически причини, и да се прави че е против защото членува в ЕС.В другите държави няма толкава зависимост от това.

32

До26

преди 5 години

Ало, добре си го написал. А сега, я кажи свинчовото, колко ти плащат за тези глупотевини?ПП: А за мислещите хора ще кажа, че в тази държава не си заслужава, човек да си пропилява живота.

31

пушач

преди 5 години

От статията разбирам че:2700000 пушачи т.с толкова кутии цигари на ден средно се подават3,54 лв. акциз на кутияобщо 9558000 лв. дневно в хазната на ден.пресметнато за година 3488670000 лв. - близо 3 милиарда и половинаСамо от цигари!!! а алкохол?? и т.нКожодери мамини!!

30

Анонимен

преди 5 години

Боко, отивай си на Змийския остров и ни остави да живеем спокойно. Вземи си и твойте приятели...ти ги знаеш кои са.

29

Нормалните цигари

преди 5 години

Хора, пушете си нормалните цигари (но умерено) и не се увличайте по разни измишльотини. Докторите са препоръчали на английската кралица да изпушва по 5 цигари дневно, с цел, превенция срещу болестите Алцхаймер и Паркинсон. Както е известно тютюнът предпазва от тези страшни заболявания. А иначе, брат ми беше преминал изцяло на електронни цигари, с мисъл за здравето си. По този начин си докара скорострелно рак на белия дроб и за моя огромна мъка почина. Пазете се от разни изкуствени химии...

28

Mecho

преди 5 години

Abe nesym pu6el bezdimna cigara i nikade nepi6e 4e ne bezvredna no 4eta mn komentari ot xora koito pu6at takava cigara i pi6ata 4e po lesno di6at i go nqmq tova xra4ene koeto se polu4ava pri normalnite cigari . A otnosno iskaneto za poskypvaneto tova e normalno za BG vsisko se uveli4ava tok voda vsi4ko nqma dase naqdat tapacite . Zatova vseki vtori bqga navyi prinudexa narada da izbqga ot BG nqma takava dyrjaca

27

Анонимен

преди 5 години

Щом до това стигнаха, значи здраво са закъсали...простаците.