78

Я па я...!

преди 5 години

Социализма са завръща. И тогава гонеха за незаконни доходи и не даваха да имаш пари.

77

zorka

преди 5 години

Mnogo mi e chudno kak shte dikajat che tochno edi koi si kolko pari e izharchil ?! Tezi prikazki sa ,,bla bla ,, ! ! !

76

Arsenal

преди 5 години

Защо не започнахте тази "операция" още в първия мандат, господа управляващи?

75

Минаващ

преди 5 години

Що да нямат доходи,явно имат, изхарчили са ги. Останало колкото за осигуровки на една МЗ.Може да са получили наследствен имот примерно или роднини да им превеждат от чужбина.Та,така,де ще видим.То това което са установили са за видими неща- коли,техника и кой знае още какво.Е като не са подали декларации не е видно какво и как!

74

Анонимен

преди 5 години

До 56:За какво му е на някой да се осигурява в България,след като работи и се осигурява в чужбина?За да си намали данъците ли?Че това не е ли престъпление?Честният човек ще се оправи в съда,да му мислят хитреците,дето все гледат да измамят някого.

73

Щерю

преди 5 години

"Доходи нямат" - тези вече са същински европейци - за тях 25 000 евро на година не е доход, а джобни...

72

Анонимен

преди 5 години

Търкат билетчета или играят покер на Бахамите.

71

Чичо

преди 5 години

Да проверят 10-15г назад.Има така нареченибизнесмени които осигуряват работниците си на минимална заплата а им плащат по-малко.

70

Анонимен

преди 5 години

Пише се депУтати, а не депОатти.

69

играч

преди 5 години

малеее, край, победихме корупцията и може да почиваме доволни че построихме комунизма .... ;) аххахахаххахахаххахахахахах пълни ***, цялата тиквоческа шайка бандитска

68

анонимен

преди 5 години

ПОРЕДНАТА КААМПАНИЯ НА НАП И НАКРАЯ ВСИЧКО Е В РЕД. МНОГО Е МАЛЪК БРОЯ НА РАЗСЛЕДВАНИТЕ. ДАЙ ДА ВИДИМ ДЕПОТАТИТЕ КАКВО ДЕКЛАРИРАТ ДАЛИ СЕ ПОКРИВА С ТОВА КОЕТО ПРИТЕЖАВАТ. АМИ СААМО ТЕ ЛИ. АМИ 2/3 ОТ БЪЛГАРИЯ СА МАФИЯТА ТЯХ КОГА ЩЕ ГИ ПРОВЕРЯВАТ. МУТРИТЕ СА УЖАСНО БОГАТИ А НЕМАТ И ДЕН ТРУДОВ СТАЖ. КАК СТАВА. ИЛИ ТЕ СА ЗАЩИТЕНИ СЪС СПЕЦИАЛЕН НЕОПОВЕСТЕН ЗАКОН НИКОЙ ДА НЕ ГИ ПИПА ЗА НИЩО. УМРЯЛА ДЪРЖАВА. И НАРОДА СИ КРОТУВА ЛИ КРОТУВА А ТЕ БОГАТЕЯТ НА ГЪРБА МУ.

67

Анонимен

преди 5 години

След 30 г. за пръв път.

66

Ха-ха

преди 5 години

Излиза, че не трябва и да се осигуряваш :)

65

Анонимен

преди 5 години

Да насочим вниманието към едни 290 души, за да не е насочено към нашите хора.Защо свалиха предаването на Милен Цветков?

64

Анонимен

преди 5 години

пояснение 288 от 290-те случая, въпросните хора не говорят добре български език, а декларация не са подали, понеже не могат да пишат. За другите 2 случая - счетоводителките им ще оправят работата...

63

miko

преди 5 години

А *** и телефонните измамници с палати за на милиони, тях кога?

62

Анонимен

преди 5 години

Държавата, в която "честните смятат за луди," всичко е далавера. Хващат дребни рибки, разнасят ги по медиите и това им е борбата с корупцията. В сърцето на българския гражданин се натрупва ярост, гняв, които лека,полека преминават в презрение. Преди малко показваха по Нова дъщерята на Фатик. Какво е това. Кому е нужно. Жалки слугинажи

61

Анонимен

преди 5 години

До 51 - Забравяш и невнесено ДДС. Знам един кръпнар дето отчита едва 12000 лева на месец, а реално сам 12000 на ден, всеки ден. Ако удариш чертата, в края на месеца, пича не плаща 90000 лв. данъци..... А и заплати не обича да плаща.

60

Бре

преди 5 години

А какви ли доходи има малък Тошко и колко ли харчи на година? Защо никой не говори за номенклатурата която ограби България?

59

Кажи

преди 5 години

До До 39-КонстантинKoи ние? Иначе боко отвсякъде си е непочтен човек.