11

факт

преди 5 години

Доверието в полицията е сринато народа вече не им вярва и не иска да им плаща,да връщат парите и да се махат......

10

Анонимен

преди 5 години

Добре бе, как може този т*п*к да е начело на МВР. Срам и позор.

9

Защо

преди 5 години

триете коментари, които доказват, че марихуаната не е опасна. Коя е цензуриранаъа дума за да я сменя?

8

Анонимен

преди 5 години

Престъпниците са на пиедестал в България с честен труд си *** коментара е излишен помислете за вашите деца как ще живеят в тази страна България след 15-20 г.

7

БАЙ ХОЙ

преди 5 години

Радев сигурно ще каже :" много хитро момче" за арестувания ( а дали ще стигне до съд) Х.... ! Х... чиято група е действала близо 7 години на територията на ОД на МВР-Благоевград и ощетявала държавата с близо 400 000 лв акциз на месец. Над 150 пратки на ден са изпращани на различни адреси в цялата страна по спедиторска фирма ...

6

Омерзен

преди 5 години

Леле, до къде я докарахме! Арестант да избяга и министъра на МВР (МиВеРието) да го хвали и окуражава останалите такива. Това, ако се беше случило до преди 10г. някой началник щеше да отнесе много сериозно наказание, заедно с този, който е трябвало го пази. Това вече не е полиция, а Полюция. Браво другари от партиите в парламента, успяхте да съсипете една работеща система и от там сте на път да съсипете и държавата.

5

Аха ясно.

преди 5 години

И отново млад човек задържан не за някакво престъпление, а за притежание на природна билка канабис.Тия *** дето са го задържали да им изсъхнат ръцете! Няма по долни от ченгелите и техните шевчета! Това са най големите престъпници. Това са новите мутри занимаващи се със рекет и тормоз на обикновенното население.

4

Анонимен

преди 5 години

Скачане върху кола от 2-3 етаж е като скачане върху батут или пожарникарско платно. Няма голяма опасност.

3

Анонимен

преди 5 години

Ще извади пак онези смешни графики и ще каже, че престъпност няма у нас....

2

Роб на влаЗта

преди 5 години

Не е лошо че са избягали.Лошо е че служителите се страхуват да ги застрелят при залавяне .МВР се страхува от бандитите и работи само върху битници и просяци .

1

Анонимен

преди 5 години

ТОЗИ Е ТОЛЯМА СМЕШКА САМО КАТО ГО ВИДЯ И ЗАПОЧВАМ ДА СЕ СМЕЯ.