13

Београд

преди 5 години

Играли смо врло добро , али немали смо шанса .

12

БНТ

преди 5 години

Коментаторите ни са страшно некадърни. Признаваме го, но няма как да вземем мерки, защото всички са "наместени" и са връзкарчета. Ще слушате и ще псувате, нямате друг вариант, скъпи данъкоплатци! Все пак съществуваме благодарение на Вас!

11

Анонимен

преди 5 години

Продължават Джердан Шакири и Гранит ДжакаВеликите сърби се качват за вкъщи на влака

10

Анонимен

преди 5 години

Дори сърбите тази вечер играха срещу противника си с повече желание от жалката немска cбиpщина.

9

Петела

преди 5 години

Аз коментирах мача по БНТ и твърдо бях безпристрастен! Не съм бил за сърбите в никакъв случай! Извинявайте българи, но не съм държал за вечните ни врагове! И - да, в къщи слушам сръбска музика докато се напивам до напикаване, за което се извинявам, но все пак си го позволявам, защото съм връзкар в БНТ, като всичките ми колеги и толкова години ме траят и ми дават голяма заплата въпреки моята некадърност. Извинявайте, че ще продължавам да коментирам мачове и в бъдеще и ще мяуча и мазня е ефир!

8

БелитеНеМогатДаРитат

преди 5 години

Не можаха ли сърбите да вземат някой натурализиран косовар в отбора да изглеждат малко по-равностойни

7

Македонец

преди 5 години

Србето са номер. 1

6

Отново Аз

преди 5 години

Бразилия беше много добра срещу Сърбия ,а сърбите можеха да противопоставят срещу бразилците желание за борба(до79минута някъде) ,а след това разбраха че не могат да победят Бразилия и мача се доиграваше.

5

Анонимен

преди 5 години

Радост. Браво на Бразилия. Голям кеф.

4

Анонимен

преди 5 години

Доста скучно. Сърбите май бяха пpeпили с прцуца от вчера, а бразилците и те предимно на ходом се движиха. Аз ако съм треньор, въобще няма да си хабя никой играч да пази недоразумението Неймар, той сам се оплита по чимовете. С 2 думи никой от тия отбори не заслужаваше да продължи.

3

Анонимен

преди 5 години

А също така моите най-искрени съболезнования и на нашия "неутрален" и "професионално и политически необременен" коментатор, който почти ридаеше накрая, припомняйки си двата гола на Гранит Джака и Джердан Шакири....Все така дерзай, другарю коментатор, и в "новите" времена винаги ще хляб за такива като тебе!

2

Анонимен

преди 5 години

Гледали сте друг мач. Бразилия ги направиха смешни. Можеха да вкарат още няколко гола, но Неймар пропусна няколко пъти. Накрая им се подиграваха. Да слушаш сръбска чалга и да харесваш сърбите е проява на лош вкус. Те мразят българите. Слаби са и закономерно отпаднаха. Ама толкова слаби като немците няма. Хавана

1

Анонимен

преди 5 години

Много хубав мач стана.До-виж-да-неееееее!А Митрович нека пак се плези и да показва знак с ръка "Луди ги направих!"Ха хахахахахаххааАЙДЕ МАКАРА!