16

Знащ

преди 5 години

Приказки без покритие просто лъжи аз живея от 16 г в САЩ икономиката бумти надниците се вдигат насякаде се търсят работници ще ми счупят телефона по времето на хюсеин бях 3 г без работа и хиляди хора си загубиха къщите

15

Анонимен

преди 5 години

Свидетели сме на Падането на Вавилон..

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Ха-ха-ха-ха...........суперкомпютрите сега ВЕЧЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ОТ РУСИЯ, КИТАЙ и т.н!!!!!! А за краварията всичко вече е МИНАЛО ВЕЛИЧИЕ!!!!

13

Анонимен

преди 5 години

Абе, този "анализатор" дружи ли с главата си????? Какъв "растеж на страната", какви пет лева???? Тия да ги разправя на шапката ми! Брутния вътрешен продукт на тази "страна" е резултат ЕДИНСТВЕНО НА финансови спекулации, манипулации, продажби на деривати и франчайзинги!!!!! От това НА ХАРТИЯ ИМАШ фалшив БВП, НО НИКАКВИ МАТЕРИАЛНИ ЦЕННОСТИ! А относно машиностроене, програми и изкуствен интелект.......ТОВА СА СТАРИ ВРЕМЕНА!!!! ВЕЧЕ НИЩО ПОДОБНО, КОЕТО НЯМА И В ДРУГИТЕ СТРАНИ там вече НЯМА!!!!!

12

Анонимен

преди 5 години

Тази година няма да го преизберем- за догодина ще видим.

11

Анонимен

преди 5 години

Тръмп върна света 10 години назад с тея закони. Следващия ще трябва пак да ги маха и да преговаря.

10

Анонимен

преди 5 години

Не се притеснявай, един мигрант дори с верига да го вържеш в България ще намери начин да я пререже и ще избяга.

9

Анонимен

преди 5 години

Тръмп ще има втори мандат... ако не го убият разбира се, в САЩ тава се случва често с техните президенти.

8

Додо

преди 5 години

Браво! Петър Аризанов определи съдбата на Америка!

7

Бай Иван

преди 5 години

Важното е злото джудже Меркел да си иде ,направо да емигрира с любимите си пущуни и араби в третия свят ;) !!!

6

Факт!

преди 5 години

Ако Тръмп бъде премахнат и бъде сложен демократ още повече жена или черен с Америка е свършено!

5

8

преди 5 години

Пълни глупости, с напъните си за Гънс контрол демократите гръзнаха дръвцето за няколко избора напред. Имат някакъв шанс само ако пуснат Бърни Сандърс, но по-скоро ще пият нафта :)

4

Гостенин

преди 5 години

Този се пише анализатор?Тръмп ще ги разбива бавно и постепенно!Днес във Ню Йорк една анархистка, поклоничка на Кастро, разбила втори-трети в йерархията на демократите.Със Барни демократите пуснаха духа от бутилката и ще ядат бой поне 20 години!

3

Анонимен

преди 5 години

Не иска да създава военни конфликти и ства неудобен,рамбовците живеят от интриги и продажба на оръжие.Какво би било с Америка ако има мир по света.

2

Анонимен

преди 5 години

Европейското лоби е купчина безгръбначни клоуни на конци.В САЩ Тръмп има подкрепата на доста силни и влиятелни хора.Надявам се на още един мандат.Ще бъде много добре за белите работещи хетеросексуални мъже и жени по цял свят.Другите ги знаем-малцинствата ама само тъмните,бежанците и ако може ТСВ с руснаците.И холивудските извратеняци да им възпяват педофилията и изнасилванията.

1

Анонимен

преди 5 години

Хилари е интелигентна жена,но Тръмп повече се опитва да направи нещо за обикновените американци.Обаче европейското лоби е силно,а то предпочита друг президент,а не Тръмп.И няма да учудя ако го спънат.