79

Българин

преди 5 години

Спрях да чета при "... цените на имотите в България варират от 800 до 3000 лв. на кв. м."Абсолютни глупости и ниско ниво на драскачите в този сайт.

78

Един от Северозапада

преди 5 години

Не ви харесват руснаците, които идват у нас на почивка семейно, с жена и деца, понякога-2-3 семейства заедно? Инвестират и купуват, плащат данъци за тези имоти? А харесват ли ви пияни английски тиинейджъри, биещи сервитьорите с камъни по главите, а когато ги осъдим-Англия си ги прибира да лежат там, и ги освобождава още на летището? Или пияни шведи, дето ритат в главите нашите чистачки по хотелите? Ей така, заради спорта? Ами, да докараме още такива, заради евтиния алкохол и леките жени?

77

Анонимен

преди 5 години

Не ни трябват шашави руснаци.....Гони тая ***!

76

Анонимен

преди 5 години

До по-далече от РусияТъпънар, включи си тв и погледни

75

House M.D.

преди 5 години

По данни на Евростат за четвъртото тримесечие на 2017 г. жилищата в България са стрували с приблизително 20% по-евтино от третото тримесечие на 2008 г.По данни на същия Евростат, свинска врата пържола през 1968 г. е по-евтина от 1 кг. моркови през 2018 г.

74

Baba vi......

преди 5 години

Тук само хора където работят за 600 лв. пишат. Виновни им били Русия, Германия, Франция и Англия :))))хаха хаКато харесвате Германия и Англия ходете там Вие. ........ама там се иска дупе .....Смотани простаци какво Ви е.бе кой идва и кой си отива. ....направете така за Вас да пишат.

73

се се се ре - умре

преди 5 години

Бягат от *** расия

72

москвич-бракма хо хо

преди 5 години

Не мога да разбера защо някой продажни рубладжии каро видят пиян и проост руснак си свалят гащите ??????

71

аката

преди 5 години

Българското крайбрежие се русифицира ,криминализира и накрая ще се КРИМизира . После да не си хапем ***!

70

Лъжа

преди 5 години

Спадът на руски туристи у нас за юни е над 30% спрямо 2017. После Ангелкова нека лъже и маже.

69

Generalissomo FRANCO

преди 5 години

Освен гореизброените причини, има и още една съществена : свобода !

68

рашка говняшка

преди 5 години

А и има достатъчно българи с промити мозъци които като видят руснак им се отварят задните части.

67

так

преди 5 години

България е член на ЕС и нейните граждани имат право на безвизово пътуване в страни от Шенген. Тя посочва също, че курсът на лева към еврото е фиксиран и не зависи от колебанията на валутните курсове.

66

по-далече от Русия

преди 5 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

65

Анонимен

преди 5 години

Германия яди от Корея !!

64

Веско

преди 5 години

Удивително провинциално мислене в коментарите. Не стига, че вложиха милиарди в нескопосаното строителство, после плащат за обзавеждане и услуги. И накрая да ги гоним!. Че то ако си заминат, Черноморието както няма нито едно предприятие работещо, ще остане бетонна пустиня.

63

Анонимен

преди 5 години

Сред немците винаги се намират такива, които надминават по простотия и Бай *** на Алеко Константинов. Анличаните, които идват в България са утайката на обществото. Немците и анличаните не харчат много пари по морето за разлика от руснаците, които харчат доста, а и имат пари. Тези руснаци, които нямат пари не идват в България.

62

bolbov

преди 5 години

От руснаците харесвам само Сталин,защото е руснак с грузински произход и ги е избивал масово.

61

Анонимен

преди 5 години

РУСНАЦИТЕ СА ЛОШИ САМО ЗА ХИТЛЕРИСТИТЕ И КОЛОНИЗАТОРИТЕ.

60

Анонимен

преди 5 години

Тази година на Златни пясъци от Май месец е пълно с Германци. Психозата, че руснаците щели да провалят сезона ни ..изобщо не е верна. Тяхното място се заема от доста по платежоспособните Немци. Много са готини пият , ядат и се веселят. Дано туризма ни стане само от немци и англичани.