38

саки

преди 5 години

Добър е .Може да щрака с пръсти, с вратарските ръкавици.

37

Анонимен

преди 5 години

Да пием за Малката Перука и баджанака му Божигол!Светилища!

36

Анонимен

преди 5 години

Тоя келлеш само може на Владо Стоянов да му носи вода до вратата.

35

Само ЦСКА!

преди 5 години

ЧРД Малка перуко, жив и здрав. И се учи се от Гошко вратарчето как се прави.

34

Анонимен

преди 5 години

до 36 Така е...с тия имена не може Перуката да се сравнява, но факт е че на световното 94-та в САЩ спортните журналисти го обявиха за най-добрият вратар.

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен33За България-да, Перукан е най-добрият, обаче сравни го с най-големите в света. С един Оливър Кан, с Петър Шмайхел, с Едвин Ван дер Саар, с Джи Джи Буфон и ще видиш, че спрямо тях е, ами средно ниво.

32

Анонимен

преди 5 години

Храсимир Кривогледов какво си постнал тоа вратар а на Световното няма никой , що не си ударите главите в бордюра барабар с Гл.ти редактор

31

Жоро

преди 5 години

Жив и здрав, Ники, стой далече от Левски...време е за завръщане в Losepool, Клоп се оглежда за вратар :)

30

Анонимен

преди 5 години

до 31 Перуката беше и си остава най-добрият ни вратар. Факт. Както е факт че като човек е пълен ***, но то и Стоичков е такъв- най-добрият ни футболист, но като човек е пълна нула. А за това хюююмне на снимката даже не ми се говори.

29

Анонимен

преди 5 години

Този юнак,както и Божинов имаха данни да станат големи.Но любовта им към ,,долче вита" не им го позволи.Просто поколението е такова.Я си вижте постовете преди мен.Всичките сте с акъла и речника на рожденника.Само с фалшива самооценка и дребен мозък няма как да не станеш аутсайдер.Той се крепи от баща си ,а вие анонимно от слободията пред клавиатурата.Всеки си мисли че е нещо,а то...???Я се поогледайте и позамислете,същите,,успели неудачници сте",съдейки по постовете ви.

28

Анонимен

преди 5 години

За дядо му нищо не мога да кажа, баща му беше горе-долу приличен вратар, а този си е жива издънка! Май си е вярно това, което казват. Първото поколение гради, второто съхранява, а третото унищожава всичко изградено и съхранено от предишните. Ще ме извинява Ники, ама ако не е тате с тоя негов "талант" и в Б групата нямаше да е титуляр. Ама тате има връзки, та му намира по някой отбор и успява да го уреди... за известно време, докато не го изритат заради слаби резултати.

27

v

преди 5 години

Ако имаш вуйчо владика ..... . Момчето не е виновно ,че толкова си може-виновно е татенцето,че постояно е лобирал за него -за да стане за смях на народа. Но едва ли те се тревожат какво мислим ние,те да са добре и са добре ,а ние само ще лаем... .Слаб вратар и въОбще няма и нямаше място в нац отбора на България.Това беше грешката им, щото бе наместен за вратар на нац отбор,а нямаше качества за това и другите футболисти гледайки и разбирайки как и кои играят в нац отбор,то нямат и желание за игра

26

NoName

преди 5 години

Колкото и да го бута тате, от това момче спортист не става...

25

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

абе, кво стана с ония хора дето тоя ги таранира на цръна маца с рейндж ровера на БФС?

24

О, Българио

преди 5 години

Това което се случва с този човек може да се случи само в България. Какво работиш?: "Вратар на националния отбор", а иначе в кой отбор пазиш?:"В никкой". Какво правиш по цял ден третнираш ли?:"Да, да се снимам и обикалям молове и чалгатеки". Добър вратар ли си?:"Питайте тате, ама май да, щом играя в националния" Нещо да кажете? О,Бългрийо, Родино мила, това са твоите чеда любими и наши. Надявам се скоро скромно и тихо да намери вратата на националния успех. След 30 години да се пенсионира:)

23

Анонимен

преди 5 години

Само на 30! Има вратари които изгряват на 30. Никито е отдавна залязъл. Не го казвам с омраза, а със съжаление. Имаше големи надежди за него, но...

22

Дъртaта Пepука

преди 5 години

Ей на тати плешивкoто вижте ми го къв е убaвец, от малко го уча как да върти гюбеци като мен аз съм виртуоз в тази сфера

21

Анонимен

преди 5 години

На тоя и юрган да му хвърлиш не може да го хване

20

Анонимен

преди 5 години

На тоя и юрган да му хвърлиш не може да го хване

19

Анонимен

преди 5 години

След успеха 1994 всичко отиде по дяволите. Дори тези, които го постигната в голямата си част на на акаха тотално след това. Идеален пример е таткото на този - дрогиран чалгаджия. Съсипа всичко.