31

4itatel

преди 17 години

Kakto e kazal Velikiat Kombinator "KRIZA V JANRA"Krasimira ima stil, no malko temite...Ima AC i mreji protiv komari...

30

ghost

преди 17 години

Scalata na Spoheuer-Karnik e za porazhenia ot zemetresenia. Temperaturnite scali sa na imenata na Celsius, Farenheit i Kelvin.Pozhelavam uspehi na avtorkata i da bade malko po-tochna s fizichnite velichini i scalite za izmervaneto im.:)

29

преди 17 години

Понякога има и по-слаби статии, но тази беше великолепна. Страшно се смях, благодаря!

28

Vielica

преди 17 години

abe krasita e varha:)))

27

Нанчи

преди 17 години

Още се смеем с колегите! Браво, Красита! Както винаги можеш да намериш и в най-омразната и кървава картина достатъчна доза хумор!! :))))

26

august

преди 17 години

но напоследък тази рубрика става все по-скучна и по-скучна и по-трудночетима и това е. при това, както отбелязах вече, при добри принципно автори.Жалко, навремето си започвах деня с четене тук.

25

monka

преди 17 години

Поредната доза смях от теб, за което благодаря. Голям талант си!

24

българин

преди 17 години

Просто си велика :) Права си за комарите - тази година ходят на шестици. Четири хващат одеалото и го повдигат, петият хапе, а шестият гледа да не дойде някой :)Между другото - един изпитан съвет как да се оттървете от всякакви гадини по тавана и стените, без да омазвате всичко с тленните им останки. Сипвате в чаша малко веро и допълвате с вода, докато пяната стигне ръба. Може и с бира, ако сте с меко сърце и обичате безсловесните твари или се опасявате да не нахлуят зоополицаите от Маями и да ви арестуват за жестоко отношение към животните. След това любезно поднасяте чашата ПОД гадинката. Тя се стряска (а може би надава радостен вик, не съм сигурен), безпогрешно скача в пяната и се пренася във вечните кървави полета или където там отиват комарите след смъртта си. А на вас ви остава само да се оттървете от труповете, изливайки ги в тоалета. Алтернатива - оставяйки чашата с все още студена бира незабелязано на бюрото на шефа.

23

Dedo Liben

преди 17 години

Требвало е лирическата героиня в този сюблиментарен момент на нощта да използвува ЧЕСАЛО!Но ЧЕСАЛО от мъжкий род.Та хем да я плясва нежно по епидермиса и така да мори хапещите гадини, а дека не е успял да я почесва нежно. Освен това с другата ръка е можел да вземе една буца или бучка лед от хладилника и бавно да намазва подутите от охапване места с цел кръвосвиване и успокояване.Пък колко още други неща може това ЧЕСАЛО. Ей на, питайте баба Йовка, от колко време комар не я е хапал, и папатак не я я помирисвал!

22

гост

преди 17 години

...безжалостната стилистика не е за всеки лъжица. Амок? Комарени набези? Нощите на Халбирия по време на демонтиран софийски водопровод? Или просто поредната тривиална война на популациите. Лечимо е...с гаджета , с глетчери по бялата линия , с мустикерки от щраусови пера и с купички лют пладнешки таратор за комарите ;)

21

Nuchi

преди 17 години

Mnogo e jhubav\o,ot sarce se smjah,pak pichi,.Krasi

20

преди 17 години

mnogo svejo v taya jega! Na6eto si istinsko survival rality show! prekrasno e, 6te mi durji hladno:))))))

19

Tih1

преди 17 години

Статията е добра!!!На който не му харесва се подръгне дето не го сърби и да става от компа :)))

18

преди 17 години

nqma nishto oswejawashto; istinata e, 4e e dosta zle

17

klaus

преди 17 години

Това не беше много добро. В последно време историиките са доста еднообразни, малко досадни дори

16

ida

преди 17 години

Моите съболезнования за комарите! Разбирам много добре как се чустваш, защото дори и 100 човека да има около мен и един комар да се появи, пак от мен ще смуче. Дори и таблетките Райд и други мазила не помагт, за да се оттърва от гадната напаст. А статията е страхотна, както и всички ти останали. Винаги ме развеселяват и с нетърпение чакам следваща.

15

leny

преди 17 години

Blagodarq!!! :):):)

14

Ula

преди 17 години

винаги ме усмихва всичко писано от тебе :)

13

Чичо от село

преди 17 години

Не става само с писане, Краси. Съжалявам, но опита ти за оригинален текст е пълна "халва-боза" или "гола вода", ако това ти пасне повече. Съжалих, че си загубих времето да го прочета.

12

mika

преди 17 години

уникална си, както винаги и пак ме разсмя /за мой ужас, защото съм сама в офиса и веднага ме разкриват че не работя. Работата ми е чудесна, но за жалост не предизвиква у мен бурен смях/. И аз тази нощ едва оцелях от жега, а приятелката ми, която ми е на гости спа с юрганче и съвсем, ама съвсем завита. И спа непробудно цяла нощ. А аз бях заета да я гледам и да се чудя що природата се гаври така с нас и призори реших че въпреки крехката ми възраст явно ме е връхлетял климактериума. Защо иначе ще ми е толкова горещо. А днес в офиса ни се развали климатика и сега съм много, много гореща. Приятен и прохладен ден, красита и мерси че пак ме разсмя до сълзи