132

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 150Посегни на полицейски служител в бяла страна да видим какво ще се случи.

131

Armagedon

преди 5 години

До Анонимен 119Стига с тия глупости.Та ромите нямате писменост а езикът ви не може да се използва за държавността и не може да се издадат каквито и да е документи или каквато с да е литература или пък да се създаде музика.Не става дума за чалга.

130

Анонимен

преди 5 години

Джамазки говори общи приказки. Та той даже не е бил на мястото на сблъсъка. Съгласен съм че ромите трябва да се накажат ако са усилили музиката, но не съм съгласен че трябва да ги бият и да ги стрелят с гумени патрони.

129

Анонимен

преди 5 години

Джамбазки - премиер!

128

В третата възраст

преди 5 години

Преди седмица гледам 5-6 тъмни дечица как кръвожадно къртят пейка в парка.На известно разстояние от тях родителите им спокойно си смучеха бира и коментираха нещо на висок непознат език.Усетих,че живота на пейката върви към своя край. Престраших се да направя забележка на хлапетата за да престанат,след което дълбоко съжалих за тая моя грешка.Веднага възрастните оставиха своя моабет и хукнаха към мен като един с викове и закани вече на български. За изпроведяк получих и един шут в задните час...

127

Анонимен

преди 5 години

Най-добре тези роми да си направят ню Столипиново до на Бойко къщата.

126

Анонимен

преди 5 години

Джамбазки прав си. И?

125

джендър ром

преди 5 години

такъв станах братчету ми да точа повеше разбиииш ли? Ако ми пишете минусшета ша ва осъда в Бриксел

124

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 129Темата се изкриви.Ако полицията е нападнала ромите без даже да се лигитимира и да им каже какво са нарушили то означава, че ромите от страх за живота си биха отвърнали. Важното е да се разбере какво е станало а не да се говорят общи приказки.

123

Discovery

преди 5 години

Зле... зле... много зле... Джамбаски от право по право си го каза, нз онея неграмотници дето са му намерили за опоненти от къде са ги изкопали!!!??? Както и да е... тука некви хора пишат, щели сме да се дигаме да играе тоягата... тва всеки път го чета, като стане некой золум и така все си се дигаме... държавата принадлежи на ***, а там където все още не е така, то в следващите 50на години ще стане... късмет имат тея дето живеят далеч от ромски махали, гета и т.н... RIP BG...

122

Райна Княгинята

преди 5 години

Предлагам Светлето Дончева да я направим министър председател,а Бойко Бибито да го разжалваме до званието уволнен,поради некадърност и неспособност да се справи с ромейската престъпност!

121

Анонимен

преди 5 години

Според Джамбазки за всякакво нарушение на обществения ред полицая трябва да има право да те бие въпреки че може да си се предал и да не искаш да се биеш.

120

Анонимен

преди 5 години

Джамбазки е прав!!Държавата ни е мъртва от години.И ние сме мъртви,ама още не го знаем............

119

Анонимен

преди 5 години

Склонен съм да се доверя на ромите, защото ром никога не лъже това е против културните му особености.

118

Armagedon

преди 5 години

До Анонимен 145+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

117

Джендър

преди 5 години

Трябва да сме по толерантни към poмитe.

116

до 146

преди 5 години

Ами не са българи, ама все пак по-добре да има някакви хора в БГ отколкото след 50 години да няма никакви хора.

115

Анонимен

преди 5 години

Добре че са рoмите за да се раждат деца в България. След като бългapите не обичат да правят кeкс и ги мързи да отглеждат деца, поне някой да го прави, иначе ще стане като пустиня тука.

114

Анонимен

преди 5 години

Добре, че са ромите да вкарат малко цят в сивото ежедневие на българина! Ако индийците обявят бойкот ще ви питам кой ще ви свъри по сватби и кръщенета и кой ще подържа чистотата.

113

5 децибела шум

преди 5 години

Всеки който има претенции ,че шумът на комшиите нарушава спокойствието му , нека си купи уред за измерване на шума и да докаже ,че шумът е извън законовите норми ! Много е лесно да обвинявате ,че ромите вдигали прекалено много шум ,но никога не сте си направили труда да го засечете със специален апарат и да представите доказателства !Дори за битови кражби при които не е установен престъпника , веднага твърдите ,че престъпникът е от ромски произход , а имате толкова много крадци българи