188

Анонимен

преди 5 години

Съпруга ми работи в структурите на МВР,много пъти е ставало въпрос когато сме с близки и приятели в лични разговори защо органите са принудени да търпят тази безнаказана и нагла ....... престъпност и съпруга ми винаги е отговарял,че полицията за 2-3 дена може да озапти тия ,но има спуснати заповеди от най високите етажи на властта да не се закачат ромите,защото били под протекция на чужди западни посолства

187

Анонимен

преди 5 години

ИСКАМ НАЙ ПОСЛЕ АДЕКВАТЕН ОТГОВОР ЗАЩО ПО ЦЯЛ СВЯТ ТЕЗИ ГИ НАРИЧАТ ****** САМО ТУК СА РОМИ,ТОВА РОМИ ОТ КАКВО ПРОИЗЛИЗА -РИМЛЯНИ ЛИ,РОМЕИ ЛИ АЛКОХОЛНА НАПИТКА РОМ ЛИ ,КАЖЕТЕ НАЙ ПОСЛЕ

186

Анонимен

преди 5 години

Ба,си нещастните полицай...Гледах видеото и ми стана жал за тях,ама тия другите няма ли някаква възможност да бъдат заселени като комший на някой от големите защитници за правата им като Иван Костов например,барем вечер си пият заедно ракийката.

185

Анонимен

преди 5 години

Каква толерантност и разбиране ? Отнасяй се с човека така ,както искаш той да се отнася с тебе ! Как да го толерирам като не може да си напише името ,а има претенции ? Ние се трепем по цял ден , и никой не ни мисли, а те чакат на готово . Ходят в спешното ,защото е безплатно, а от нас само смучат. Евала им правя обаче ,че като стане нещо и веднага се събират ВСИЧКИ , де и българите да бяхме по същия начин , други времена щяхме да живеем !

184

Бивш съсед

преди 5 години

Полицията не смее да влиза в махалата, разбирам хората, те също имат семейства. Тук е необходима цялостна програма за интеграция. Когато бях ученик, всички роми от тази махалс бяха задължени да са в училище също. Повечето бяха силно изостанали, повтаряха по няколко пъти, но все пак се интегрираха (до някъде) и работеха. Сега се ползват само, като избирател и средство за точене на пари. Виждал съм Български роми в чужбина, повярвайте ми по-ниски са от тревата, работят и си траят. Трагедия

183

Анонимен

преди 5 години

Не се карайте, просто ром. бос Илиев /политик и общественик/ е пуснал малко по-силно музиката на своя Мерцедес S AMG, за 200 000 евро в маалата, за радост на чаветата.

182

Анонимен

преди 5 години

Най-ожесточени са роднинските свади.

181

Анонимен

преди 5 години

Защо не ги питате останалите жители този квартал дали одобряват денонощния тормоз със силна музика? Хем тормозиш другите, хем после си жертва, хем това било расизъм, нищо че тормозиш главно хора от твоя етнос!? Сега дай да оправдаме субсидиите, да се правим на съпричастни с престъпниците - гнусна НПО работа.

180

Бивш съсед

преди 5 години

По-късно започнаха да празнуват постоянно, незнайно защо държавата/полицията не се месеше. Отидете до съседния квартал с градинка и снимайте с камера. Ще видите луксозни автомобили, мотори, ATW, управлявани от малолетни ромчета, без книжки и умения. За дрогираните се през нощта и тези които правят всякаква любов на открито там не ми се говори. Българите не смеят да излизат по тъмно, просто не е безопасно. Къде е държавата, полицията. Трагедия

179

Бивш съсед

преди 5 години

Смешна работа. За съжаление беззаконието даде възможност на една група *** от конкретната махала да забогатеят с проституция, наркотици, кражби, лихварство, изнудвания и търговия с гласове. Живял съм относително близо до тази махала и доста години се отвръщавах на терора на който са подложени хората от съседните квартали. Законите са едни за българи и роми, но явно само за едните важат. В началото на 90-те само в събота и неделя ромите празнуваха.

178

До 196

преди 5 години

Точната хронология е сигнал за силна музика, отзовава се патрулка, тя е посрещната с мятане на камъни, дървета и други предмети, съответно се иска подкрепления и идва жандармерията, която възстановява обществения ред, това е БХК ***! Жандармерия никога не се отзовава на сигнали за силна музика, а само при безредици. И да жандармерия влиза във всякакви квартали, когато има опастност от масови безредици. Бие ли жандармерията футболни хулигани? Да бие ги! Расизъм ли е това? Отговор от БХК?

177

Iceblast88

преди 5 години

До 196Ако вярваш на виновните и на тяхната версия, то ти си ***!Гаранция първо е дошъл един патрул, като е установил, че тия са пияни и няма да ги укротят са извикали подкрепление и са приложили закона!А тия филми с мафия, нинджи и тн, просто братята да спрат дрогата и да се хващат на работа!И ако трябва да сме честни сега НАП трябва да отиде там и да провери - от къде имат пари за такъв купон? Ако нямат, то те крият данъци и да ги вкарват в затвора да изработят дължимите данъци!

176

barabatag

преди 5 години

Все някой им е виновен, те все нищо не са направили, неразбрали и т.н......

175

Malian

преди 5 години

До АнонименМного ми се иска да ви направи ,но с големи огради да не излизате от там. След една седмица ще сте изтрепали. Вие ******* първо ядете и пиете и после се избивате.

174

М, да ...

преди 5 години

До 160 Кастово обществомоля, поясни се тъй като ми се струва, че не те разбират за какво пишеш, за каква структура иде реч -на общественото устройство в България!

173

Iceblast88

преди 5 години

Законите на република България важат за всички граждани и временно пребиваващи хора на територията и! Не важат за един, а за друг не. Всички са равни пред закона (така е записано в конституцията)! Просто е крайно време да започне закона да се прилага за всички както трябва. Никакви глупости от типа дискриминация било, няма такова животно! ЗА ВСИЧКИ ЕДНАКВО! Като купонясвате и правите глупости след 11 часа вечерта, всички в изтрезвителното! При второ провинение 1 година затвор ефективна присъда!

172

Анонимен

преди 5 години

Футболните хулигани да се пишат роми и да си бият, рушат и т.н., на спокойствие. Ще взема и аз да пиша ром, за да си нарушава закона както и когато си искам - в БХК ли да подам документи?

171

Анонимен

преди 5 години

До 185Има оплакване за силна музика. На мястото идва жандармерия, започва да пребива наред, да стреля по жени и деца.. и това ти се струва нормално? И това се случва системно. Ако заради силна музика в български квартал влезе жандармерия и започне да бие и стреля на месо ще се вдигне вой до небесата. Но щом става въпрос за роми.. хвалебствия! Расистка държава, при това много по-сегрегирана от САЩ от преди век.

170

Iceblast88

преди 5 години

До 186Ей постоянно дискриминация ви е в устата:Хайде кажи точно кое ваше право е нарушено и различно от правата и задълженията на другите граждани?Хайде като толкова много знаеш кажи един закон в република България където да е записано, че това и това може да го правиш стига да не си ром?Кажи за един закон които да не се прилага към останалите граждани и да важи само за вас ромите?Ако неможеш да кажеш дори един значи просто трябва да си избиеш тая думичка дискриминация от кратуната!

169

Анонимен

преди 5 години

Полицията може и трябва да прилага сила, ако трябва да стреля, срещу нарушителите на закона. Не може да нарушаваш закона и да се сърдиш, че полицията те била набила - това е абсурд. Явно според някои слабоумници списващи тук, ромските гета трябва да са с особен статут и там законите да не важат, а полицията да не влиза - това ли искате? После обаче самите жители на тези гета да не ревнат, че от беззаконието вихрещо се там. Кой е подал сигнала за силната музика, да не се окаже че е ром?