14

МакКонар

преди 6 години

Баща ми с метастази в мозъка, тоест безнадеждно състояние, парализиран го пращаха на Пет скенер и КТ едното е 500 лева, другото 200. Иначе отказаха да му дадат по здравна каса дексаметазон за 18 лева познайте защо. Да са живи и здрави и най-вече джипитата, които си кътат направленията и скатават при всеки случай.

13

к

преди 6 години

ще ви дам един пример :в САЩ си купих обикновен антисептичен крем - 30 г с 2% фуцидин - цена 39 $първо за да полъча този крем ми се наложи да платя 60$ за медицински преглед единсвенно за да получа рецепта !сге ада смятаме - 2% от 30г е 0.6 г една унция (31г) Фуцидин струва (31х39)/0.6=2015$ !!!т.е. сподед евреиските компании Фуцидина е по-скъп от златото !!!!

12

к

преди 6 години

и в САЩ е така - "лекарите" доят застраховките и 5 пари не дават за здравето ти !порочната западна система на здравеопазването е насочена срещу хората и има една единственна цел - да пълни гушите на еврейските фармацевтични и застрахователни компании

11

Анонимен

преди 6 години

В Медиката и апендисит ще оперират, и жлъчка ей така на общо снование (болка в корема). А в кардиологията какви ги въртят ох лелееее.

10

Анонимен

преди 6 години

Даже не знаех, че може да се прави такава проверка. Ще взема да видя и аз какво ми е изписано, че джипито не ме е виждало от 6 години

9

Анонимен

преди 6 години

Според някои субекти тук по-добре да си мълчим, каквото и да става, за да не си навличаме проблеми и преклонена главица...После същите тези реват колко била скапана държавата, която е такава само заради тяхното мълчаливо съдествие.Поздравявам човекът, който се е оплакал! Само така, брат!

8

Олег

преди 6 години

До До 2Ами сега ще го размотават стои институции човека все едно той има някаква вина, после РЗОК ще глобят лекаря 50-100 лв. и въпроса ще приключи.

7

До 2

преди 6 години

В България абсолютно всички си мълчат пред нередности, несправедливост и дори престъпления, затова е така. Този човек е изключение, браво на него че, се е обадил. Всяко общество отива на ***, ако няма минимална критична маса от хора със съвест и смелост.

6

Тинтири Минтири

преди 6 години

Преди години един гастролог ме беше карал да подпиша празна бланка в началото на прегледа. Отказах му и хич не му хареса.

5

Анонимен

преди 6 години

Обичайна практика!!!

4

абсурдистан

преди 6 години

Ми ,Да ! затова бялата мафия ритнаха Москов- тея са най-мощната групировка и никой не смее да ги пипне ! Москов искаше ел подпис при влизане в болница,искаше ел здр карта ,за да Не може да краднат ! - Но ,Уви - мафията победи!

3

Анонимен

преди 6 години

Ся ша го погне цялата лекарска мафия....Попадне ли в болница-ще го заколят....Нарушава закона ОМЕРТА...

2

Анонимен

преди 6 години

Този вече няма достъп до нито една болница.

1

анонимен

преди 6 години

това е практика от години