5

Мда

преди 5 години

Обаче заглавието е голям пробив-"Терористи:САЩ отказват да се месят в Южна Сирия"Да не вземат да Ви се скарат от Козяк 16?????То си е самата истина,ама не американската...

4

по-интересен факт

преди 5 години

"САЩ са казали на сирийските терористични групировки да не очакват военна помощ"Ако тук правилно са превели Ройтерс, то излиза, че "свободните медии", кардинално са променили изказа си и от "народа на Сирия", "умерена опозиция", "противниците на Асад"... вече са преминали към правилното им назоваване - терористи.Това, ако не е "загубване в превода", вещае скорошно напускане на САЩ на Сирия.

3

факт

преди 5 години

Това писмо показва на целия свят че САЩ са създали терористичните групи в Сирия и те ги пазят все още от САА,докато САЩ и техните западни марионетки са в Сирия там мир няма да има и бежанци ще преиждат.

2

Бате Гойко

преди 5 години

Някой още да не е на ясно кой, кого подкрепя и кой срещу кого се бори?Имам само един въпрос: защо управлението във всяка държава, отказваща да играе по свирк***т@ на щатите се нарича "режим"?

1

Факт

преди 5 години

Доколкото следя ситуацията в Сирия,написаното не е съвсем вярно.Американците продължават да се намесват,но просто променят приоритетите си.След като не успяха да свалят Асад и да получат достъп до крайбрежието,САЩ най-вероятно ще се ограничат с гарантирането на контрола си върху нефта на изток от Ефрат.Което въобще не е малко!Така че любимците им от района на Дераа може да бъдат пожертвани или оставени под опеката на Израел,който има свои интереси там..