63

Анонимен

преди 5 години

Льотчика вятър го вее на бял кон. И ген. Решетников,де. Във вразумителните акции се включва и поп Кире Фасо с чембери по клепарестите уши...

62

Анонимен

преди 5 години

Бог е българин !

61

Анонимен

преди 5 години

Дали има 1 българин, който да му вярва на тоя?

60

Анонимен

преди 5 години

В основата на сръПският език е 60% български. Това е неоспорим факт. Бил съм в една винарна до Нови Сад. Собственикът там ни говореше спокойно и по-бавно и нямаше никаква нужда от преводач. Ама никаква. Крайно време е да се спрат взаимните хули. Докато се оттърсят те от техните слуги на Москва, и ние от нашите такива, ще е така. Иначе фактите са си факти - има българско малцинство в Сърбия. И те много добре го знаят. И няма защо да го сърбиризат. Кръвта вода не става.

59

Болград

преди 5 години

Тоя някъде го СЪРБИ и иска българите да го почешат/колко пъти сме им обръщали хастара на тия/Слушайте си албанката БРЕНИЦА и си стойте в сърбящата държава,не ви искаме обичта.

58

београжанка

преди 5 години

има една легенда:че сърбите ще останат толкова малко,че ще се събират под клоните на една слива.

57

Анонимен

преди 5 години

Те ни обичат, ама ние ги мразим. Не ни трябва обичта им. Далече от нас, лицемерни братя славяни!

56

Сливница помним

преди 5 години

Сръбската държава винаги е била К****та на Балканите.Играли са мръсни игри все срещу България и сега същото правят само за да ги приемат в ЕС.Вместо да говори лъжи колко ни обича да беше казал извинявайте за геноцида срещу българите в Македония.Сръбски лицемери!

55

СатаНАТО

преди 5 години

В ЕС всички национални въпроси ще се решат автоматично от самосебе си.Иначе сърбите в момента са в поза партер, за всеки, който ги пожелае.

54

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 57а ти чий слуга?

53

Анонимен

преди 5 години

Какво могат да постигнат двама слуги на Путин,освен да козируват на диктатора?Сърбите винаги са мразели българите,отнемали са от българия история,традиции и култера и са си ги присвоявали.Дори и днес,играят българска Ръченица преди баскетболни мачове от NBA- САЩ,представяйки я,като сръбски традиционни танци. Когато сърбите печелят конкурс за песен,тя е само сръбска,но когато е българска,вече е "славянска",според тях.Българите трябва ревностно да опазват своята култура от посегателства

52

До Анонимен 51

преди 5 години

Самата статия бе със заглавие - "България, страна на концлагери и затвори" и бе изцяло насочена срещу България.. През 1989-та БТА я бе превело и разпространило(за Служебно ползване). Преди пенсинирането си, баща ми работеше с материали на БТА - така попаднах на нея и я прочетох. Сръбският журналист работеше към "Радио Свободна Европа".

51

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Крал Милан е искал ад заличи България от географската карта.Но уви!Младата българска армия,разбива сърбите,които обръщат в позорен бяг и е трябвало Австрия и Русия,да заплашат България да спре войската си,която почти стига до Белград в победния си устрем.Сръбско-българската война 1885,"Войната на капитаните",защото Русия в стремвежа си,да помогне на Сърбия,изтегля своите генерали от българската армия ,в навечерието на войната.

50

До Анонимен 51

преди 5 години

Тук има едно голямо НО - Срещу членовете на ТАЙНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ "ВЪРТОП" се провеждат не само полицейски акции, но и процеси. На тези процеси, срещу повечето й членове се издават и ЗАДОЧНИ, ПОЖИЗНЕНИ СМЪРТНИ ПРИСЪДИ! Не ми е известно в тази тайна организация да е имало предателства. Серви(Серби)- означава слуги, роби. Спомяте ли си Картата със затворите и концлагерите, която СДС-то разространи? Е ако не знаете, тя о от статия на сръбски журналист и бе насочена срещу България.

49

Анонимен

преди 5 години

крал Милан, какво е казал по въпроса.

48

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе е вярно. Имало е съпротива и организация "Въртоп" извършвали са и терористични актове, включително и атентат в офицерския клуб в Белград. Действали са и след като комунистите ги предават на Тито. Благодарение на тях и терора им Югославия признава българско малцинство в Нишко, Пиротско и Вранско 250 000 има БГ телевизия и радио в Ниш. след смъртта на тито се започва бавна сърбизация на тези райони и при Милошевич българското малцинство сатана 25 000 и само в Босилеград и Цариброд.

47

Анонимен

преди 5 години

Сърбия отнема български земи още от Средновековието,"разширила се е на юг",на български изконни земи-Поморавието,Македония,Западните покрайнини,присвоила си е и надстроила византийски и български църкви.Косово е било 300 години българско преди сърбите да го завземат,300 години е в пределите на България,колкото е и сръбско.

46

Анонимен

преди 5 години

Омразата и завистта на сърбите срещу българите, се вижда в мненията във форумите на сръбските сайтове,под статии,свързани с някой успех наБългария,случайно попаднала там.Сърбите не споменават изобщо България,освен с някоя лоша вест за страната ни.Иначе,покрай българското председателство,сръбското лицемерие достигна своя връх.Сърбите обсипваат с ласкателства само този,от когото ще искат нещо и ще имат полза.Те винаги ни наричат"фашисти и окупатори",забравяйки,че първи ни нападнаха в гръб през1885

45

Анонимен

преди 5 години

Сърбите са наши братя, но ние ги предадохме , защото бяхме заети да се мазнев на американците

44

Анонимен

преди 5 години

Това,просто не е вярно!Всеки може да се увери,колко сърбите обичат българите,като влезе в който и да е сръбски сайт и прочете под статия ,свързана с България и евроатлантическото й бъдеще ,форумите под нея.