17

Анонимен

преди 5 години

тука има един ***, който обича цензурата, може би е роднина на йотова.

16

Анонимен

преди 5 години

позната работа, и при комунизма се опитваха да създадат утопичното общество. затова комунизма се разпадна, но не и мераците зад него. ес не е нищо повече от една комунистическа диктатура на нов глас. характерното за тези системи е, че винаги рухват.

15

Додо

преди 5 години

Вицката е типичен представител на българската политическа класа от 09/09/1944г. насам - егоистична интересчийка, имунизирана срещу истинските проблеми на народа, на която не и пука нито за Род, нито за Родина (защото тези ценности се отричат от соросoидния, глобалистки болшевизъм), а нещата се свеждат до груб, себеугоден материализъм! Куха, прозрачна, алчна, себична.. и дебела! Назначена от Бойко Борисов - и тя и Чорапа. Жалка картинка, но пък тръгнала да се саморазправя с Интернета, видите ли!

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15"Сатанинския план"???? :-)) Хапчетата, мой човек!

13

Анонимен

преди 5 години

Не се притеснявайте, сатанисткия план никога няма да успее.Децентрализираните блокчейн мрежи са готови и чакат своите потребители.Веднъж записано на блокчейна,може да забравите за цензура. Колкото повече ни притискате, толкова повече ще ставаме, и няма да спрем да ви мразим докато не ви смачкаме !

12

хахахахахахаха

преди 5 години

До Не на цензурата!Кви правилни хора, бе злобар!Поредното хейтърче!

11

Анонимен

преди 5 години

V SOZIALNITE MREGI VSICKI MRAZIM PREZIDENTA I NEYA,ZASHTOTO SA RUSKI RESHETA.

10

Не на цензурата!

преди 5 години

Омразата е хубаво нещо, щом е насочено срещу правилните хора !!

9

Анонимен

преди 5 години

Госпожа НИКОЙ пак се обади по някаква причина...

8

Унуфри

преди 5 години

Типична дружинна ръководителка.

7

Botio Hristov

преди 5 години

Te sa udobni i za ezika na lubovta...ama da ste chuli nesto ot ustite na bg mnogohiliadite plateni s mnigomilioni levove subsidii bg partizani, deputati, ministari, darjavni djuuuurnalisti, politici dumi i chuvstva na mili lubov, uvajenie, topla nejnost, chuvstvitelnost, vnimatelna grija, lubezni slova na lubeznoto otechestvo i na oste po-lubeznia migrantski narod, deto im plasta za luksoznite kosmicheski obikolki na zemnoto kalbo da migrira v Odessa, Braila, Bukurest, Kiev, Moskva, Rom, Paris

6

Andreshko

преди 5 години

Да има език на омразата,защото първо мигрантите сами си я предизвикват- насили спрямо жените/случаите в Кьолн и не само там/,теротизъм,източване на социалните с помощи. Отделя им се повече пари и внимание,отколкото на нашите социално слаби групи. Второ те са натрапници влезнали в държавата ни криминално,а не по законния начин през КПП. Те всички не бягат от войни,а и те свършиха и не искат да се връщат обратно. Ние сме твърде чувствителни към исляма по обясними причини-цели 5 века.

5

Анонимен

преди 5 години

Таз коя беше, че не мога да се сетя? Ааааа верно... оная червена шушумига за която никой не беше чувал преди да се намести до Радев... верно.

4

Анонимен

преди 5 години

Тоест благодарение на социалните мрежи вече можем да говорим това което мислим без БКП да ни пречи? Ужас...

3

Унуфри

преди 5 години

Другарко, само вестник Работническо Дело, Неделен Кинопреглед и режим на тока. Никаква свобота на словото. Няма Велик Ден, има Шарени Яйца и мъмрене. Само така ще се върнем към изконните ценности на неосоциализъма от сателитен характер.

2

Анонимен

преди 5 години

Я па тая - я седи там на топло за заплатка и си трайкай. Нали се намести и ти ?????

1

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!