25

Анонимен

преди 5 години

До До джендърите:Крим е бил преди това български,татарски,турски...руски- едва при германката Екатерина Велика.

24

Анонимен

преди 5 години

Сърбия,като руска марионетка,също подпомага режима на Асад с храни,лекарства и оръжие.

23

До джендърите:

преди 5 години

Крим е Руски !

22

Анонимен

преди 5 години

До малко данни, затова ли рускините си продават телата и руснаците ровят кошовете..ха.ха (ЗА неинформираните да кажа : Русия е на първо място в света по добив на петрол)

21

пути има бункер

преди 5 години

И Хитлер анексира Австрия и знаем как завърши...ха.ха в бункера като Кадафи,Бин Гладен и Садам ..ха.ха

20

малко данни

преди 5 години

ЗА неинформираните да кажа : Русия е на първо място в света по добив на петрол

19

:):)

преди 5 години

ти требе да си много остро парче щом ми разправяш че нямало жито в Русия, сигурно и нефт няма и не е на равно със Саудитите по производство. 800 милиона долара е прихода на Русия от нефт ежедневно.

18

анонимен

преди 5 години

Какво жито в Русия те сега гладуват добре бяха някога когато ние им изнасяхме жито да не гладуват.Ние някога им давахме жито консерви за което получавахме трактори,комбайни и те не гладуваха.Сега никой не им купува тракторите и те гладуват.Техните трактори и комбайни работеха 2-3години и брак в последните 30 години някой да е виждал тяхна техника да върви в България всичко е нарязано.

17

Анонимен

преди 5 години

Четете история , не случайте стари изперкалии червеняции. Които обясняват щуротии за властта и историята. Както сами виждате идват с преврат и налагат военен режим. После наследствено се прехвърля властта , БЕз да се пита. Всеки знае че в режимите гласуваш "доброволно" иначе отиваш в лагера доживот. Успех на съюзниците и не тази война.

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Е, че каква щеше да е разликата???? То се видя, че в краварията, даже и ***-га-ре да избереш за президент, все си е 20! А това, че там се задават катаклизми по всички фронтове.............за това нито бай ви дончо е виновен, нито коя и да е друга фигура! Не може ПОСТОЯННО да живееш на кредит.........рано или късно, иде време взетото на заем ДА СЕ ВРЪЩА!

15

Анонимен

преди 5 години

Баасистите идват на власт в Сирия на 8 март 1963 г. след военен преврат. Конфликтът достига своя връх, когато през февруари 1966 г. генерал Салех Джадид става президент, с подкрепата на началника на военновъздушните сили Хафез ал-Асад. Много от умерените баасисти са арестувани, включително и Мишел Афлак.2000 г. за президент, както и за главен секретар на партията, е избран Башар ал-Асад. Конституцията е променена с цел сваляне на изисквана възраст за заемане на президентския пост от 40 на 34 г :

14

Анонимен

преди 5 години

Земеделският сектор в Крим е получил през последните 3 години около 2,4 млрд. рубли (38 млн. долара) руска държавна помощ и това е довело до по-широко използване на съвременна технология и по-високи добиви, съобщи на Ройтерс руското министерство на земеделието, от което беше поискан коментар за повишаващия се износ на зърно от Крим.Абе еврофондовете за Бг земеделството са в пъти повече, а увеличение няма...

13

Анонимен

преди 5 години

Грешките в "статията" са много, но една от тях, че Русия не е втора, А ВЕЧЕ ПЪРВА ПО ИЗНОС НА ПШЕНИЦА! ха-ха-ха...........чу-ку-н-ду-ри-те от еуропката и краварията им накривиха капата на руснаците с тези санкции! Че то само селското стопанство да е..............

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Ако не бяхте се намесили в изборите в САЩ и Халари беше станала президент щяхте да видите вие кон боб яде ли.

11

Анонимен

преди 5 години

Асад не е Кадафи, свикнаха ли западняците???

10

Анонимен

преди 5 години

САЩ му нацепихаа канчето. Остана само въжето.

9

Анонимен

преди 5 години

Асад не е диктатор, а е законен президент на Сирия, избран на демократични избори.

8

Анонимен

преди 5 години

В Крим вече са сити и дават помощи, а в Украйна са се озъбили от глад.

7

Анонимен

преди 5 години

Законен диктатор няма. Всички са дошли с преврат и кръв и така си заминават. Малко си неук.

6

Анонимен

преди 5 години

Асад е единственият законен президент на Сирия и голям борец срещу терористите!!!