119

Какво ли

преди 5 години

Искат да ни кажат,че съветите са спасителите на света,а германците са убийци. Това искат да ни внушат

118

Анонимен

преди 5 години

А почитат ли загиналите във Финската война?Може би се опитват да забравят.

117

ние знаем

преди 5 години

Всъщност Втората Световна Война беше разпалена от Русия и Германия.Тези какво се пробват да ни кажат тука?

116

фактите

преди 5 години

На 1 Септември 1939 г съгласно договора Moлoтoв - Pибентpoп /Фашистка Германия -Русия/ които са съюзници по това време, немските войски навлизат в Полша. Две седмици след това навлизат и руските. На 14 Септември 1939 г Английските ВВС бомбандират Берлин. На тази дата започва ВСВ.Тя е предизвикана от дуета Германия - Русия.Напразно руснаците се опитват да "забравят" тези факти и да пренапишат историята.

115

До 117

преди 5 години

Комунизъм и социализъм нямат нищо общо? Щом казваш....

114

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 114"С ме шник,за каква Междусъюзническа война говориш след като Германия и СССР никога не са били съюзници?"Смешника си ти, защото се опитваш да докажеш че Сталин и СССР е нещо по-различно от Хитлер и нацистка Германия. СССР и Германия са били абсолютни съюзници щом участват съвместно във война срещу трети страни. По твойта логика и Бългаария не е участвала в Междусъюзническата война от 1913г. а в някаква измислена Отечествена война.

113

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 113??? А, долбоеб!

112

грешиш!

преди 5 години

115- комунизъм и национал-социализъм нямат нищо общо, както нямат нищо общо огънят и водата!

111

Уааууу

преди 5 години

Изтриха фамилията на съветския министър подписал пакта с малко име Вячеслав.Цензураааааа

110

Просто е

преди 5 години

Комунизъм=Фашизъм,Сталин и Хитлер са тоталитарни близнаци. 23 август 1939 г. пакта Рибентроп-***,къса памет имате другари,почти две години бяхте съюзници,но сега удобно забравяте.

109

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 109С ме шник,за каква Междусъюзническа война говориш след като Германия и СССР никога не са били съюзници? Това че са подписали договор за ненападение нарушен в последствие от Германия не ги право съюзници.Съюзници на Германия са Италия.Япония,Румъния,Унгария,Хърватия И БЪЛГАРИЯ.Та кой е съюзник на фашистки режим А?

108

Анонимен

преди 5 години

Само кpeтенясали русофили като Сидеров и Чукалов могат да отбелязват тази мрачна дата. Освен откровени фашисти kяма кой друг да отбележи тази срамна за Русия дата резултат от грабителската политика на СССР.

107

Анонимен

преди 5 години

До КРИМ НЕ Е РУСКИБългария е турска, ще има турски граничари, ха-ха

106

Анонимен

преди 5 години

Няма никаква велика отечествена война. Има Втора Световна Война подпалена от Германия и СССР. Съюзниците Германия и СССР напад Полша и си я присвояват на фифти фифти. По случай грандиозната победа на 2-та фашистки режима над Полша на 22.09.1939 в Брест има съвместен военен парад на Вермахта и Червената армия където германци и руснаци радостно се прегръщат и целуват. Това че двата хищника се нападат на 22.06.41 не е Отечествена война а Междусъюзническа война.

105

и да триете...

преди 5 години

истината ще изгрява, както Слънцето го прави всяка сутрин! А тя е една- ще има Четвърти Райх и то много скоро! Този път всички ще си получат напълно заслужената съдба-съдбата на неможещия, незнаещия, съдбата на търтея!!!

104

хей читател

преди 5 години

Забравил си Литва, Латвия и Естония, които Сталин лапна, пак с помоща на хитлер...

103

Сравнение

преди 5 години

Човек само като гледа тази величествена статуя усеща мощта и силата на Русия, а всички онези които плюят по нея са дребни като човешките фигури, такъв е мащабът.

102

Да се сърдят... 2

преди 5 години

За да спре Вермахта уинстън чърчил се договаря тайно със сталин и му плаща десетки хиляди тона злато да удари Адолф Хитлер в гръб при условие, че немски войници стъпят на британска земя!!! Сле това предателство към Адолф Хитлер сталин струпва 3 000 000 съветски войници на границата с Германия! Поклон, дълбок поклон пред смелостта на Фюрера да скъса завинаги с капиталистическия империализъм и колонизация на Запад и с мракобесническия комунизъм на Изток!!! Вечна слава и памет на Нацистка Германия!

101

КРИМ НЕ Е РУСКИ

преди 5 години

До кубанская столица ,скоро на ваш мост ще има украински граничари..ха.ха

100

кубанская столица

преди 5 години

До крим не е рускиИ не трябвате да признавате. Крим е просто русский. Не трябва разрешение от България, нищо не трябва. Крим е просто русский и ние пътуваме просто през мост. 16 минути. Какво трябва още? Някие разрешения от европа? Плевали на разрешение