14

Анонимен

преди 5 години

Американците са лесна жертва за ЕС с неговата хуманна и социална политика и свободията, която цари и не изисква интеграционни усилия от мигрантите. Та покрай Тръмп накрая ще изгори имиджово и държавата му щото за сега се прави ясно разграничение кой е лошия- само Тръмп.

13

Анонимен

преди 5 години

Има един брутален филм с Харисън Форд- '' Имигранти'', правен е преди 10 години. Там също е показано как разделят дете от родители т.е. нищо ново под слънцето. Твърди се, че мексиканчетата били упоявани, това си е практика и в американските у-ща,на който не слуша му "помагат" да влезе в пътя.

12

Бау

преди 5 години

Жената е глуповата, това е ясно. Взета е заради външността си не заради ум. По едно ужасно стечение на обстоятелствата стана 'първа дама'. Най-вероятно изобщо не е направила връзка м/у надписа, и къде отива ...

11

Веско

преди 5 години

Ами като ви пука толкова, приберете ги тези 20 хиляди "деца-мигранти"

10

УМЕН

преди 5 години

И на мен както и на още 5 милиарда човека изобщо не ни пука за Говедария и проблемите и.

9

Анонимен

преди 5 години

Така е при най богатите, стават едни безчуствени, като че ли са богове!

8

БАЙ ХОЙ

преди 5 години

До- ткащия , прочел съм доста книги ! За разлика от някой който ги ползва за декор на офиса ! Ако беше чел малко от трудовете на Фройд и Овертон щеше да намериш общо не само между хомо и педо филията , щеше да знаеш общото им и с некро, зоо, филите , с канибализмът и още много отклонения и как те се вменяват в норма !

7

БАЙ ХОЙ

преди 5 години

"С други думи, ако изпитвате сексуален интерес към деца, не бива да бъдете обиждани с грозната дума педофил просто имате атипичен еротичен интерес, обясниха двамата специалисти, пожелали анонимност!

6

Jj

преди 5 години

До БАЙ ХОЙТи въобще нормален ли си, човечеееее? Или нещо и логиката и умствените способности като цяло ти липсват? Как успя да свържеш транссексуалност с педофилия? Въобще разбираш ли какво значат тези понятия??? Преди да пишеш такива простотии, моля те, вземи поне прочети дефинициите на тези думи. Или отиди, запознай се с транс хора, за да видиш колко 'опасни' са. Не мога просто....

5

БАЙ ХОЙ

преди 5 години

За непрочелите още " Прозореца на Овертон" струва си да го прочетете !!! Вече се замислям дали " е загинал" или е убит !

4

До шефа

преди 5 години

А не мислиш ли че политиката на САЩ е евреи да издевателстват над целия свят?

3

БАЙ ХОЙ

преди 5 години

Световната здравна организация (СЗО) реши тази седмица, че транссексуалността - усещането, че принадлежиш към другия пол, вече не трябва да се приема за умствено заболяване. Това става ясно от 11-ата Международна класификация на болестите (МКБ), която трябва да бъде ратифицирана от държавите-членки през 2019 г. и да влезе в сила от 2022 година.

2

Шефа

преди 5 години

Властта в САЩ са тръгнали по стъпките на Хитлер!Тия от САЩ започват с издевателства над чужденци , а Хитлер над евреи !И така , полека , лека ...ясна е работата, ще се трепят!

1

Анонимен

преди 5 години

Приказвайте каквото си искате за предната първа дама, но поне онази имаше някаква калса и достойнство. Тая все едно съм я подбрал, вчерашна, от някое чалготека. Още не са я пуснали наркотиците и прави невероятни глупости ...