8

Анонимен

преди 5 години

Ако са толкова добри да прогнозират числата от тотото и да си решат проблема.

7

Сп???нс

преди 5 години

Като прочета БАН и се сещам за "Ядосани старчета" и продължинието - "Още по-ядосани старчета"- вече не помня и за какво се разправяше във филма ...

6

Анонимен

преди 5 години

От това заглявие , помислих че правят прогноза за 6- месечна суша от юни до декември, пък то пак за алтъни вдигат джангъра

5

Гогата

преди 5 години

Да питам : Ква работа е свършила БАН за години назад ? Отчита ли някъде профуканите милиони, има ли контрол ? НИМХ е единствения, дето има реален принос за обществото...И за него няма пари ! Май беше прав Дянков ! НИМХ да излезе от тая измислена смрадлива академия и мине на целева издръжка, заради националната сигурност !

4

Анонимен

преди 5 години

Ба , аз на телефона си гледам времето, и кято искам по-точна прогноза си пускам "ердоган.тв" там дават времето във всички настоящи и бъдещи вилаети на империята .

3

бг

преди 5 години

Най-точно ги определи Дянков кто синодални старци.Бих добавил и откачени кукундели като акад.Филипов -сина на Гриша Филиов дето се занимава с извънземни.Не стават за нищо -искаха им една експертиза за Белене -написаха хиляда страници и пак не я направиха .

2

Анонимен

преди 5 години

От заглавието си помислих че ще стане някакъв Апокалипсис с времето и след това ще изпукаме всички на земята.)

1

бла,бла

преди 5 години

Познават яката тия хора. Ще вали - не вали. Може да превали, може и да не превали. Ще е слънце, дъжд вали.